Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 jej zuzik tak neskoro si mala ip? Ja som 12-13 dpo/28dc. Ms zvyknem mat 26-27. Ff vypočítalo priemer tusim 26,4. Raz som tusim mala aj 30 dnovy cyklus.
Ake dlhe cykly zvycajne mavas? Nechcem si davat falosnu nadej. Podla bt, klesajuci graf znamena prichod ms, hoc tvoje 2 grafy su vynimky... Vyskusam byt trpezliva a este 2 dni brat progesteron. po dnešnom bielom teste som sa chcela na všetko vykaslat
@ja197 podľa mňa tie ovu testy sú v poriadku, zatiaľ, čo som videla, vždy bola nejaká čiarka aj tá druhá, ten hormón je celý cyklus, preto platí, že musia byť čiarky rovnaké alebo testovacia ešte silnejšia inak je negatívny 🙂
@martinade ešte by som počkala s vysadením progesterónu...okolo týchto DPO zvykne klesnúť teplota a potom vyskočiť...držím silno palce, chápem ťa ako sa cítiš, je to na nervy, spravené všetky vyšetrenia, všetko ok a aj tak to nejde
@evi38 jaj to som nevedela ze zvykne klesnut a potom vyskočit pri brani progesteronu. Takze moze este nastat, ze by som mohla mat pozitívny tehu test? Inak pred 2 dnami, 2 dni som zase mala krvavy nostek a vcera a predvčerom ma vyrazne bolelo na ľavej strane (ovu prava strana). Tak pokračujem dalej v brani prog. Ďakujem
@martinade tieto dva grafy niesú moje...na FF je ich viacr ...toto je môj... zvyčajne som klesala pred ms ako aj na tomto grafe a presne tak ako ty som prestala brať progesterón... vidno to aj v grafe...a potom zrazu//...je jasné že treba brať všetko reálne no lámať nad všetkým palicu tiež nieje správne...hlava spraví veľmi veľa ...ja som už tento cyklus merala BT posledný krát...viem presne aký vplyv by na mňa mali rôzne odchýlky a pri tých hormónoch pred IVF môžu byť asi rôzne... keď by sme sa dostali ku vkladu a BT by mi klesla presne viem ako by som reagovala.. čo by mi behalo hlavou...dr.v centre mi vravel ešte keď sme si mysleli že IUI nám bude stačiť že vždy sa treba nastaviť tak že to vyšlo... všetky pochody v tele sa upokoja a telo spraví všetko pre to aby sa bábo v tele uchytilo...

@martinade moja... koľkí DC zvykneš dostať ms?...lebo ak ešte niesi v tom termíne tak s progesterónom vyčkaj...pozri napríklad na tieto grafy...jeden z nich je po IUI tiež klesali a potom to bolo tehu... ja ti to tak veľmi prajem ❤️🍀🍀🍀