Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dominika_sk ahoj mojej spolužiačke tak veľmi vyčistili maternicu že jej nerastie sliznica :(
@ereska to to je moja domnienka na zaklade tej intenzity krvacania, neviem ako sa to da dokazať
@dominika_sk co tak folikulometria? Mne gyndoš meria nielen folikul ale aj sliznicu zakazdym. Tym by si si vyvratila/potvrdila svoju teoriu
@ereska
@martinade myslím, že @dominika_sk písala o tom, že nie, že nerastie, ale ju ako keby zjazvia alebo tak oškrabú, že ju poškodia...aspoň tak som to ja pochopila od nej aj od môjho Dr....ak by sme si spravili prieskum :D...tak asi by nám veľa vyšlo, že bol kyret a pod.
@evi38
@martinade no čo som zisťovala ja je to ako s kožou, kde to zjazvia tam to ostane hladke a vajičko sa neprichyti, čiže ma menšiu šancu. Sprievodnym znakom je slabšia ms , čo teda ja mam. Aj keď konkretne minuly cyklus sa mi prvykrat stalo že som krvacala ako zarezana a ms dva dni meškala. Cyklus mavam od kyretu 25-29 dni, minuly mesiac 31dni. Pred kyretom 28-29
Baby mám ešte jednu otázku, teraz som si všimla že odkedy beriem vitex tak mám celý mesiac dosť silné ovu testy, pozitívne sú síce len 2 dni v mesiaci, ale mesiace predtým som nemala skoro žiadnu čiarku vôbec a potom naraz pozitívny, je to podľa vás ok ? Aj keby bola hladina LH celý mesiac vyššia, môže to byť nejaký problém? Prikladám fotku minulého nekonečného cyklu a aj terajšie testy, kde ešte nie je žiadny pozitívny, aj tak sú ale všetky dosť silné...či je to len citlivosťou testov ?
@dominika_sk ja zase krvácam silno stále, práveže mám pocit že od kyretu je to dosť väčšia zabíjačka, predtým mi tampón vydržal aj 4-5 hodín prvé dni, teraz už po 2-3 hodinách nestíham dobehnúť na wc
@cica1650 tak uz ta nenasledujem ☹️ - dnes mierny pokles.
@julianka007 u teba dnes citim super vyskok 🙂

@kakatulik krasne sviatky a tesim sa na spravy po nich 🙂 drzim moc palceky nech sa uz zadari.
nielen tebe, vsetkym co dnes tak nejako stracame nadej 🙂)