icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
7. mar 2019

@martinade moja... koľkí DC zvykneš dostať ms?...lebo ak ešte niesi v tom termíne tak s progesterónom vyčkaj...pozri napríklad na tieto grafy...jeden z nich je po IUI tiež klesali a potom to bolo tehu... ja ti to tak veľmi prajem ❤️🍀🍀🍀

monu66
7. mar 2019

@cica1650 hihi zlata 🙂 Hlavu zatial nevesam 🙂

cica1650
7. mar 2019

@monu66 inak ja si vzdy poviem kazdy mesiac aj tak to nevide koza co sa vytesujes 😂 no len aby som raz nezostala prekvapena😏

monu66
7. mar 2019

@cica1650 pekne vysoko si 🙂 Mat tvoj graf, tak inak by sa mi uz tocila hlava 🙂

monu66
7. mar 2019

@cica1650 no vsak prave... Ja uz velmi dlho si zase hovorim opak, "ze by to uz konecne vyslo
?"

cica1650
7. mar 2019

@monu66 tu je minuli mesiac,vidis sama ze idem vysoke a aj tak padnem na ms

monu66
7. mar 2019

@cica1650 krasne vies vyskocit 🙂 Tento cyklus si este vyssie, tak drzim silno palce 🙂

cica1650
7. mar 2019

@monu66 dakujem,aj ja tebe a vsetkym dievcatam nech si uz kazda najde dve ciarky😘

martinade
7. mar 2019

@monu66 ja asi vyskusam este raz iui a potom zacnem riesit umele ivf. Som hrozne nasrana, sklamana, smutna uf no bojujem dalej

monu66
7. mar 2019

@cica1650 Dakujem 🙂

martinade
7. mar 2019

@zuzik5891 jej zuzik tak neskoro si mala ip? Ja som 12-13 dpo/28dc. Ms zvyknem mat 26-27. Ff vypočítalo priemer tusim 26,4. Raz som tusim mala aj 30 dnovy cyklus.
Ake dlhe cykly zvycajne mavas? Nechcem si davat falosnu nadej. Podla bt, klesajuci graf znamena prichod ms, hoc tvoje 2 grafy su vynimky... Vyskusam byt trpezliva a este 2 dni brat progesteron. po dnešnom bielom teste som sa chcela na všetko vykaslat

monu66
7. mar 2019

@martinade to ti verim, ze si nasrana,... To ivf znamena oplodnenie mimo zenskeho tela a potom vklad embryjka? Ak ano, tak hned toto by som chcela podstupit, kedze ma uz tlaci cas. Samozrejme ako samoplatca, kedze v tom case uz budem mat 40 rokov ☹️

0507
7. mar 2019

Dobre ranko dievcence

martinade
7. mar 2019

@monu66 som tiez samoplatca... Ale co uz.... Este raz vyskusat iui - inseminaciu, hoc drahy ma super spermie a potom ivf - skumavkove oplodnenie, ale v prahe, bo v nemecku je to extra drahe...

dadulik6
7. mar 2019

@0507 kraasa ides do vysin ✊

0507
7. mar 2019

@dadulik6 idem, len aby to nebol riadny pad

dadulik6
7. mar 2019

@0507 podla mna to teraz isto vyslo ✊ ten pokles mohol byt ip zajtra skusis testik?

0507
7. mar 2019

@dadulik6 jasneeeee

0507
7. mar 2019

@dadulik6 ty ako?

dadulik6
7. mar 2019

@0507 ja som chcela prestat merať 😂😂 a zacallsaom az od 21dc a teraz lutujme ze som nemerala od začiatku cyklu momentalne maam uz poovulacne teploty

0507
7. mar 2019

@dadulik6 aj vieš kedy bola ovu?

dadulik6
7. mar 2019

@0507 len sa domnievam podla hlienu a bolesti asi 20dc a uz 21dc maam poovulacnu teplotu

0507
7. mar 2019

@dadulik6 tak teraz už len čakať 🙂

evi38
7. mar 2019

@ja197 podľa mňa tie ovu testy sú v poriadku, zatiaľ, čo som videla, vždy bola nejaká čiarka aj tá druhá, ten hormón je celý cyklus, preto platí, že musia byť čiarky rovnaké alebo testovacia ešte silnejšia inak je negatívny 🙂
@martinade ešte by som počkala s vysadením progesterónu...okolo týchto DPO zvykne klesnúť teplota a potom vyskočiť...držím silno palce, chápem ťa ako sa cítiš, je to na nervy, spravené všetky vyšetrenia, všetko ok a aj tak to nejde

martinade
7. mar 2019

@evi38 jaj to som nevedela ze zvykne klesnut a potom vyskočit pri brani progesteronu. Takze moze este nastat, ze by som mohla mat pozitívny tehu test? Inak pred 2 dnami, 2 dni som zase mala krvavy nostek a vcera a predvčerom ma vyrazne bolelo na ľavej strane (ovu prava strana). Tak pokračujem dalej v brani prog. Ďakujem

zuzik5891
7. mar 2019

@martinade tieto dva grafy niesú moje...na FF je ich viacr ...toto je môj... zvyčajne som klesala pred ms ako aj na tomto grafe a presne tak ako ty som prestala brať progesterón... vidno to aj v grafe...a potom zrazu//...je jasné že treba brať všetko reálne no lámať nad všetkým palicu tiež nieje správne...hlava spraví veľmi veľa ...ja som už tento cyklus merala BT posledný krát...viem presne aký vplyv by na mňa mali rôzne odchýlky a pri tých hormónoch pred IVF môžu byť asi rôzne... keď by sme sa dostali ku vkladu a BT by mi klesla presne viem ako by som reagovala.. čo by mi behalo hlavou...dr.v centre mi vravel ešte keď sme si mysleli že IUI nám bude stačiť že vždy sa treba nastaviť tak že to vyšlo... všetky pochody v tele sa upokoja a telo spraví všetko pre to aby sa bábo v tele uchytilo...

evi38
7. mar 2019

@martinade pozri tu je napr. progesteron

martinade
7. mar 2019

@evi38 evi a ako sa ty citis? Ovulka isto potvrdena. Ako s tvojim grafom?

evi38
7. mar 2019

@martinade u mňa takto, necítim nič...uvidím aká bude LF pri duphastone, podľa mňa 3 DPO

martinade
7. mar 2019

@evi38 super, ovu potvrdena