Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@magic08 ano ... jasne ze ked to presiahnes 6 hodin tak to uz nemusi byt take smerodajne.. ale do tych 3hodin ano ...
@claire1991 cize ak meriam o 6.00 hod. a v sobotu chcem pospat do cca 7.30 - 8.00, tak odpočitat 0,1 za kazdu hodinu? ja totižto mam nastaveny budik, vstanem odmeram a spim dalej 😀ale to uz taky spanok o nicom. Uz riesim teplotu v hlave, co idme varit a tak
@claire1991 ok, tak dik... musim sa opat do toho dostat... roky som nemerala a teraz je opat dovod, tak sa do toho musim zas dostat 🙂
baby...volali mi z centrá... OPU mám vo štvrtok... nemôžem uveriť...o siedmej pichnem fraxiparin...o deviatej pregnyl...zajtra len fraxiparin a vo štvrtok sa ide na to ...nemohla som uveriť... doktora som sa dnes pýtala či bude OPU vo štvrtok a on že nie že najskôr cez víkend alebo budúci týždeň...o to väčší šok je to pre mňa ... koordinátorka mi vravela že aj dr.bol prekvapený že hladiny hormónov mám už také že je vhodné spraviť odber...🙏
Och baby ja som aká zlá tento mesiac, roboty ako na kostole, chorá som už 3 týždne v kuse, teploty na hov*o aj pochybujem že ovulka bola....dnes zase akýsi pokles, ja to už kašlem...posledné 3 dni sa ma x ľudí pýtalo či niesom tehotná, vrrrr dnes som už vybuchla nech mi dajú všetci pokoj furt s tou otázkou....až ma to teraz mrzí ako som zabrechala kvôli tomu ale neviem si pomôcť...vitamíny akosi neúčinkujú na mňa, ešte asi skúsim tú sóju a zvyšok hodím do koša...
@ja197 nehadz flintu do zita, preco mas pocit, ze ovula nebola? Take chvilky mam aj ja, ze som nasrata na vsetko, ale robis vsetko co mozes, musi sa to podarit 🙂
@magic08 to nie, veľmi skoro na to ...
@pasikavamacka neviem mám taký pocit, tento mesiac beriem prvý krát gynex a úplne mi vymizli bolesti ovulačné takže stále mám vsugerované že nebola a k tomu ešte tá dnešná teplota ma nahnevala hneď ráno ☹ však áno, snáď to raz vyjde znova, tak ako pred 2 rokmi s tým že to dotiahneme do úspešného konca 😊

@claire1991 a co ked spim dlhsie? mam si odpočitat za kazdu prespatu hodinu?