icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lenna71
29. aug 2014

@kristinka28 Anovulacn cyklus je taky ak nenastane ovulacia pocas neho. Skus este merat a uvidis.

kristinka28
29. aug 2014

@lenna71 aha ok no neviem ci to ma zmysel este merat telo si robi co chce dik

senta_sofia
29. aug 2014

@kristinka28 cyklus bez ovulacie

lenna71
29. aug 2014

@kristinka28 Urcite meraj, aspon dva cykly naucis sa vela ako tvoje telo funguje

sjuzan77
29. aug 2014

@senta_sofia dakujem, dufam, ze to bude dobre. Duphaston si dam vecer, mam podozrenie, ze fakt s tym progesteronom nieco bude.. A tak ci tak, po 2. potrate mi doma zostalo 5 krabiciek a ked som ich chcela dat dokimu, povedal, ze si ich mam nechat, lebo ze to este budem potrebovat. Tak si myslim, ze by mi to nasadil preventivne aj on sam, najma ak mu buduci tyzden poviem o tom spineni. . Davkovanie som mala vzdy 1 tabletku rano a vecer, to dodrzim.

trish22
29. aug 2014

@sjuzan77 ahoooj. Potajomky ta sledujem. Urcite si zacni davat duphaston 2x denne. Ja som si ho tiez zacala davat hned na zaciatku ako som si nasla ciarocku. Dr.mi na to povedal ze som spravila velmi mudro. Takze urcite to neodkladaj. Daj si aj ascorutin na spinenie aj 3x1-2 tabletky. S tym nic nepokazis. Straaaasne moc ti drzim palce aby to dobre dopadlo. 🙂

elinka112
29. aug 2014

@rybkaa ako to ide??Ja som taka nedockava dnes je 9DPO...dnes mi teplota kleska z 36,7 na 36,6 ale tu ciaru nad ktorou maju byt hodnoty mam 36,36...ja neviem myslis ze je tam sanca? Najradsej by som ujz zajtra skusila hladat ducha...len sa bojim sklamania:(

elinka112
29. aug 2014

@trish22 ahooj..vidim, ze uz mam nieco za sebou 🙂 Vedela by si mi poradit? Myslis, ze je este skoro na 9DPO hladat aspon ducha na teste? :D

sjuzan77
29. aug 2014

@trish22 jeee ahoj, opat sa níekde stretavame 😵 vidim, ze uz si pekne daleko, babulka pekne rastie, som rada, ze je vsetko ok. Skoda, ze uz spolu rodit nebudeme, mozno by sme boli na jednej izbe 😉 ale hadam ta budem nasledovat. Ten duphaston som si nasadila, spinenie riadne zoslablo, ascorutin som nahradila kazdodennym citronom s pohankou, ma to rovnaky ucinok.

trish22
29. aug 2014

@elinka112 noooo ja som dlho patrila medzi snazilky a veru nie je to lahke opustit skupinku. Tak tajne vas tu sledujem a tesim sa z kazdeho malickeho uspechu. 🙂 Ja som robila 1x test na 9DPO a mala som ducha....no neverila som ze to moze byt tehu lebo mne testy velakrat duchovali a potom som sa vzdy sklamala. Vies je to velmi individualne. No ja som uz tak dobre poznala svoje telo a cyklus ze na druhy den ked som tam mala zas dusika uz som zacala dufat. Tak drzim palce nech mas aj ty aspon ducha 😉
@sjuzan77 noooo sledujem vas potajomky 😀 veru skoda ze spolu uz rodit nepojdeme ale vies, do tretice vestko dobre, a ja verim tomu ze to dotiahnes tektokrat do uspesneho konca. Konecne uz aj mne ubudaju tie stresujuce tyzdne. Pobudla som trosku aj ja v nemocke a dufam ze sa tam vratim az ked budem rodit niekedy v novembri. Moc ti drzim palce 😉

trish22
29. aug 2014

Jaj baby a este jedna vec: Sanca je vzdy!!! Nezabudajte. Ale treba stat aj pevne nohami na zemi.

elinka112
29. aug 2014

@trish22 ty čakáš už tretie bábätko?;)

trish22
29. aug 2014

@elinka112 druhe som mala anjelika. Toto je tretie tehotenstvo a snad uz uspesne.

elinka112
30. aug 2014

@trish22 Drzim ti velmi palce!! ;) Dnes mi teplota stupla z 36,6 na 36,8 a som 10 DPO...co to znamena?

kubisova
30. aug 2014

Dobre ranko bambule, tak ako ste teda na tom ako grafiky...ako babatka v bruskach....

senta_sofia
30. aug 2014

@sjuzan77 robila si aj dalsi testik? silnie? a co spinenie, dufam, ze ustalo uplne 😉 ja tiez papam citrony, preventivne a robia mi dobre, ked mi je zle 😀

sjuzan77
30. aug 2014

@senta_sofia este som nerobila, mam este 1 doma, mozno ho spravim zajtra rano alebo az v utorok, ked budem volat dokimu. A mozno kupim dalsi, aby som mohla spravit zajtra aj v utorok 😀 spinenie je takmer uplne prec, uz mam len taky vodovy vytok a obcas trocha hnedeho 😅 ale strach je pri kazdej ceste na wc..
Tak sa treba zasobit citronmi, mne robilo dobre, ked bolo zle maslove susienky a cola 😉

kubisova
30. aug 2014

@senta_sofia ahoj vcera a dnes som robila par brusakov a trochu pocvicila myslis zeby to telu nejak ublizilo.....na kontrolu je lepsie zajst az ked mi dojde ms

senta_sofia
30. aug 2014

@kubisova ty musis vediet, ako sa citis... ak ta nic nebolelo alebo si nemala potom nejake problemy, tak si nemyslim, kyretaz nie je cisarsky rez, tak si myslim, ze ublizit si nemozes. a co sa tyka kontroly, nehovorili ti? mne kazali, len ked mi nedojde menstruacia

kubisova
30. aug 2014

@senta_sofia som uz ani nekrvacala a nic ma ani neboli tak chcem aspon prejst myslienkami..tak ci neublizim maternici alebo tak....no doktor povedal ze mam prist potom na kontrolu po nejakych 4 az 6 tyzdnov...

kubisova
30. aug 2014

@senta_sofia chcela som sa este spytat ostalo mi Femi kvapky od valovica tak ci ich mozem dobrat alebo radsej nie

jaja9891
30. aug 2014

@sjuzan77 jeej ja idem kuk co mate nove a ty taky pekny testik....drzim silno palce nech uz je vsetko ok a dotiahnete to do stastneho konca....

senta_sofia
30. aug 2014

@kubisova vobec neviem,ake su to kvapky

kubisova
30. aug 2014
sjuzan77
30. aug 2014

@jaja9891 dakujem pekne, velmi dufam, ze uz to bude dobre, nasledujucich 8 tyzdnov bude nekonecnych, ale snad to tentokrat drobcek zvladne..

senta_sofia
31. aug 2014

@kubisova hm,odloz na dalsiu etapu snazenia...ale asi ani teraz by ti to nemalo uskodit

kubisova
31. aug 2014

@senta_sofia radsej potom kedy douzivam,ale inak dakujem

nexa
31. aug 2014

ahojte.
idem si k vam po radu.. 🙂
po ovu aky cas trva kym sa vam objavi kremovy poovulacny hlien?

rybkaa
autor
31. aug 2014

@elinka112 ahoj, no robila si test? Som zvedava ci bol duch, ze stupla teplota je dobre ale nemusi to nic znamenat.

rybkaa
autor
31. aug 2014

Ahojte baby ja dnes takto len v skratke 😉 http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/Rybkaa