Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lenna71 aha ok no neviem ci to ma zmysel este merat telo si robi co chce dik
@kristinka28 Urcite meraj, aspon dva cykly naucis sa vela ako tvoje telo funguje
@senta_sofia dakujem, dufam, ze to bude dobre. Duphaston si dam vecer, mam podozrenie, ze fakt s tym progesteronom nieco bude.. A tak ci tak, po 2. potrate mi doma zostalo 5 krabiciek a ked som ich chcela dat dokimu, povedal, ze si ich mam nechat, lebo ze to este budem potrebovat. Tak si myslim, ze by mi to nasadil preventivne aj on sam, najma ak mu buduci tyzden poviem o tom spineni. . Davkovanie som mala vzdy 1 tabletku rano a vecer, to dodrzim.
@sjuzan77 ahoooj. Potajomky ta sledujem. Urcite si zacni davat duphaston 2x denne. Ja som si ho tiez zacala davat hned na zaciatku ako som si nasla ciarocku. Dr.mi na to povedal ze som spravila velmi mudro. Takze urcite to neodkladaj. Daj si aj ascorutin na spinenie aj 3x1-2 tabletky. S tym nic nepokazis. Straaaasne moc ti drzim palce aby to dobre dopadlo. 🙂
@trish22 jeee ahoj, opat sa níekde stretavame 😵 vidim, ze uz si pekne daleko, babulka pekne rastie, som rada, ze je vsetko ok. Skoda, ze uz spolu rodit nebudeme, mozno by sme boli na jednej izbe 😉 ale hadam ta budem nasledovat. Ten duphaston som si nasadila, spinenie riadne zoslablo, ascorutin som nahradila kazdodennym citronom s pohankou, ma to rovnaky ucinok.
@elinka112 noooo ja som dlho patrila medzi snazilky a veru nie je to lahke opustit skupinku. Tak tajne vas tu sledujem a tesim sa z kazdeho malickeho uspechu. 🙂 Ja som robila 1x test na 9DPO a mala som ducha....no neverila som ze to moze byt tehu lebo mne testy velakrat duchovali a potom som sa vzdy sklamala. Vies je to velmi individualne. No ja som uz tak dobre poznala svoje telo a cyklus ze na druhy den ked som tam mala zas dusika uz som zacala dufat. Tak drzim palce nech mas aj ty aspon ducha 😉
@sjuzan77 noooo sledujem vas potajomky 😀 veru skoda ze spolu uz rodit nepojdeme ale vies, do tretice vestko dobre, a ja verim tomu ze to dotiahnes tektokrat do uspesneho konca. Konecne uz aj mne ubudaju tie stresujuce tyzdne. Pobudla som trosku aj ja v nemocke a dufam ze sa tam vratim az ked budem rodit niekedy v novembri. Moc ti drzim palce 😉
Jaj baby a este jedna vec: Sanca je vzdy!!! Nezabudajte. Ale treba stat aj pevne nohami na zemi.
Dobre ranko bambule, tak ako ste teda na tom ako grafiky...ako babatka v bruskach....
@sjuzan77 robila si aj dalsi testik? silnie? a co spinenie, dufam, ze ustalo uplne 😉 ja tiez papam citrony, preventivne a robia mi dobre, ked mi je zle 😀
@senta_sofia este som nerobila, mam este 1 doma, mozno ho spravim zajtra rano alebo az v utorok, ked budem volat dokimu. A mozno kupim dalsi, aby som mohla spravit zajtra aj v utorok 😀 spinenie je takmer uplne prec, uz mam len taky vodovy vytok a obcas trocha hnedeho 😅 ale strach je pri kazdej ceste na wc..
Tak sa treba zasobit citronmi, mne robilo dobre, ked bolo zle maslove susienky a cola 😉
@senta_sofia ahoj vcera a dnes som robila par brusakov a trochu pocvicila myslis zeby to telu nejak ublizilo.....na kontrolu je lepsie zajst az ked mi dojde ms
@kubisova ty musis vediet, ako sa citis... ak ta nic nebolelo alebo si nemala potom nejake problemy, tak si nemyslim, kyretaz nie je cisarsky rez, tak si myslim, ze ublizit si nemozes. a co sa tyka kontroly, nehovorili ti? mne kazali, len ked mi nedojde menstruacia
@senta_sofia som uz ani nekrvacala a nic ma ani neboli tak chcem aspon prejst myslienkami..tak ci neublizim maternici alebo tak....no doktor povedal ze mam prist potom na kontrolu po nejakych 4 az 6 tyzdnov...
@senta_sofia chcela som sa este spytat ostalo mi Femi kvapky od valovica tak ci ich mozem dobrat alebo radsej nie
@kubisova hm,odloz na dalsiu etapu snazenia...ale asi ani teraz by ti to nemalo uskodit
ahojte.
idem si k vam po radu.. 🙂
po ovu aky cas trva kym sa vam objavi kremovy poovulacny hlien?
Ahojte baby ja dnes takto len v skratke 😉 http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/Rybkaa

@kristinka28 Anovulacn cyklus je taky ak nenastane ovulacia pocas neho. Skus este merat a uvidis.