icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

pimar
25. mar 2019

@claire1991 u teba je stále nadej🙂

jeanne0
25. mar 2019

Prosim vas dievcata poradte. Ta aplikacia mi vyhodnoti ovulaciu sama? Kedy? Na konci cyklu ci vtedy ked realne bude? Alebo ukazuje podla toho co je v kalendari predznacene...prepacte hlupe otazky, nemam ziadnu skusenost...

zuzik5891
25. mar 2019

@verona1989 no včera bol tretí deň kultivácie a bojujú všetky tri... dve boli 7-bunkové čo je správne delenie a jedno 6-bunkové ale že to ešte kľudne dobehne... dnes je deň kedy do centra nevolám...až zajtra a to sa aj dozviem koľko sa bude mraziť...toto čakanie je nekonečné... ET tento cyklus nemám kôli vysokej sliznici tak aspoň si telo dostatočne pripravím na budúci cyklus a vklad žubrienky 😍🍀... modlím sa aby mi zajtra oznámili dobrú správu 🙏
Inak ja dom na tretí cyklus pri clostilbegyte otehotnela...mne sa vtedy spravili dva foliky a mali až 27mm keď praskli...

pimar
25. mar 2019

@adria88 hej hej,suhlasim ze sa oplati az pri meskani MS testovat😊

magic08
25. mar 2019

@jeanne0 aplikacia vyhodnoti ovulku sama na zaklade teplot ktore zadas, bolo by fajn, keby si znacila aj hlien, vtedy to bude najpresnejsie. podla tvojho grafu to zatial vyzera ze ovulka este nebola. Ak sa ti nasledujuce dni teplota zdvihne a bude sa drzat hore, tak tipujem, ze ovulka by mohla byt 14 DC. Aby sa ovulka potvrdila, tak pposledne 3 teploty musia byt vyssie ako predchadzajucich 6.

magic08
25. mar 2019

@zuzik5891 držim palce 🙂

evi38
25. mar 2019

@fiora94 podľa mňa ti vyznačilo správne 🙂
@majinka29 počas ms sa nemeria 🙂
@jeanne0 vyznačí ti, keď si bude graf istý, cca ak budú 3 dni vyššie teploty, čiže podľa grafu len vieš, že prebehla už 🙂
@zuzik5891 silno držím palce, čo sa týka výstelky, čo ti povedali, koľko musí byť maximum na vklad? 🙂

evi38
25. mar 2019

@martinade čiže teraz už k Dr. nejdeš, už len testy a BT? U mňa 4 DC, teplotu odmeriam len do potvrdenia ovu, aby som vedela od 2 DPO brať druhý cyklus duphaston 🙂

zuzik5891
25. mar 2019

@magic08 ďakujem moja 🙏❤️

zuzik5891
25. mar 2019

@evi38 no tak vklady robia pri sliznici od 6-12 mm...ja som mala už pri odbere vajíčok 17 mm takže sa to odložilo...moja sliznica divoko reagovala na hormóny čo som si pichala...

verona1989
25. mar 2019

@zuzik5891 heeej no vidíš super správa.tesim sa s tebou. Uvidis bude dobre.no my sme sa 2 dávky snažili prirodzene.ale to ma aj gynekologicka zle nastimulovala.tak 3 pokus mame v centre na iui ale necitim zeby mi rástol folikul.zajtra mam 10dc tak pôjdem na usg. Ale pochybujem že tam bude folikul.

zuzik5891
25. mar 2019

@verona1989 to vôbec nemusíš cítiť... uvidíš... úplne ti postačí keď praskne... tiež som ho necítila no keď praskol bol to zážitok...
Teraz pri stimulke som mala cca 25 vajíčok a z toho mali 14 okolo 20mm a tiež som ich cítila len minimálne

jeanne0
25. mar 2019

Ďakujem, tak sa posnazim vyznacit aj hlien...strasne som zvedava kedy mi ukaze ovulaciu, chcem vediet ci bude tak ako som sa cele roky domnievala ze ju mavam

martinade
25. mar 2019

@evi38 no iui nebude, chop je mimo. Takze uz len meriam a robim testy. Zatiaľ cakam a cakam. Ovulka mi tento cyklus dojde fakt pozde... Vo štvrtok folikuli 8 a 9mm, z oboch stran 2-3. Od štvrtka som si mala zacat pichat celu ampulku 75000 jednotiek toho rastoveh hormonu. Dovtedy som pichala len polku ampulky. Uz sa mi zacina plodny hlien tak pocitam ze za cca 4 dni +/- bude ovu. Ak bude ovu test pozitívny v strede tyzdna tak sme sa.rozhodli, ze odsoferujem za drahym na sex turistiku hihihi

pasikavamacka
25. mar 2019

Ja dnes takto. Vcera 12DPO test negativny tak asi nic z toho :( Uz ma boli brucho a mam PMS

martinade
25. mar 2019

@evi38 s progesteronom budes si pichat aj pregnyl? Nechces sa ho spytat ohladom.stimulacie vaječníkov?

martinade
25. mar 2019

Baby myslite ze je pozitívny? Ten horny je teraz robeny, ten spodny okolo 5 ale zabudla som ze nemam pit, tak okolo 4 som mala salku caju.

ereska
25. mar 2019

@martinade matka no už sa vizera byť zajtra pozajtra skusajte 🙂

martinade
25. mar 2019

@ereska dakujem Darinka. No dnes mi drahy odisiel... Ale hadam to nejako vymysím

dolynkag
25. mar 2019

@martinade veľmi ďaleko je?

martinade
25. mar 2019

@dolynkag cca 1000km. Co je 10 hod cesta

kika123kika
26. mar 2019

Ahojte ja dnes takto 🙂 zacina ma boliet hrdlo tak asi aj koli tomu?? 🤔

cica1650
26. mar 2019

Dobre ranko babulky,potichucky vas tu sledujem pokial cakam na ovu,no vyzera to ze sa mi asi zas posunula na skor,uvidim o dva dni co ukazu teploty a co vy ako ste na tomtom dnes?

claire1991
26. mar 2019

Tak dobre to vyzeralo 🙁💔

magic08
26. mar 2019

@claire1991 to ma mrzí. Ja takto

cica1650
26. mar 2019

@claire1991 juuuj mohla by si este vyskocit hore a zostat tam nech uz nepride ms,naozaj pekny graf,no neklesla si moc a stale si dost vysoko

claire1991
26. mar 2019

@cica1650 heeej len test je negativny.. uz tomu nadej nedavam ... tak vyzeraju presne predosle mesiace ze 13dc mi klesla teplota a 14 tiez a tak ms..

cica1650
26. mar 2019

@claire1991 velka skoda😢 s mojim sme sa vcera dohodli ze si dame pauzu a na jesen skusime zas lebo cele leto chodim na brigadu kedze sa peniaze vzdy zidu a za druhe nechcela by som rodit zas v decembri ci januari to on dobre vie

lauritka
26. mar 2019

@kika123kika Áno.aj choroba zvyšuje.

magic08
26. mar 2019

@cica1650 i my si dávame pauzu 🤭😐 dôvodov je viac takže po lete ideme na to