Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evi38 dufam treba dat hlavu hore a skusat stastie dalej 🙂 trosku som z toho mimo je mi to luto ale to ze budem mat depky sa mimi nevrati 🙂
@ceklis no aj lekarka mi povedala ze ako som vedela ze si mam urobit test 🙂 hovorim no citila som to a hlavne videla na prsiach tak som si robila test. A ona ze no skoda ze keby som to necitila tak by som ani nevedela ze som bola v tom :/ aj sono mi robila no nic tam nevidela :/
Ďakujem každej z vás. ❤️❤️❤️ Veľmi sa teším že sa podarili aspoň takéto // už nech to dopadne akokoľvek, dáva mi to nádej veriť že je to možné. Doktori ma úplne odpísali už pred rokom :( jeden ma tak zdeptal svojim výrokom, že moje telo už neni schopne tehotenstva a že mám na to zabudnúť. Spamätávala som sa z toho dlho. 🤮
Teraz som o týždeň mala ísť na hysteroskopiu a na další mesiac som už chcela ísť na vklad toho nášho posledného a zároveň jediného mrazaka a takéto prekvapenie. Snáď to dobre dopadne, viem že tieto začiatky sú 50:50 :(
@kika123kika ja viem :( clovek ma nejaky vnutorny pocit, tak spravi test. A ty si testovala kolko dni pred ms.
inak s tym duphastonom, podla mna ho kludne vysad ak mas test biely :(
a na dalsi cyklus si ho kludne nasad, ono sa pri 28dnovom cykle uziva od 16dc-25dc, rano a vecer. Ja som si ho tento cyklus nasadila "len tak" a vyslo to.
@evi38 tento ani minuly mesiac som nic neuzivala, to je na tom najvacsia haluz. Len kyselinu listovu a D-vitamin a to je vsetko. Tento cyklus som si kvôli oddialeniu prichodu ms dala ten duphaston a bum.
nechapem vôbec, uvidim co a ako dalej, bola som na krvi, musela som kvôli pichaniu fraxiparinu a dalsiemu duphastonu, tak dam vediet ci to krv potvrdila
@ceklis no sak ja sa s tym duphastonom dihodnem zajtra s dr ze co mam robit 🙂 ja som mala na dnes ms a v nedelusom robila 2testy boli s duchom a potom v pondelok digi clear blue a bol pozit. A dnes uz negat.
@adria88 no tak to je zvlastny graf ozaj ... :/ testy biele?? a inac mavas pravidelny cyklus?
@claire1991 no v nedeľu okolo obeda negatívny a odvtedy som nerobila.... Hej, mávam 32 max 35 dní a to týždeň pred už pms, teraz som 40dc a nič ešte, v pondelok bolo špinenie až také, že som myslela, že prišla ms a boleli vtedy aj prsa jeden deň a teraz odvtedy zase nič.... Ja už neviem, v pondelok pôjdem ku gyn
Hcg v krvi len 19,2 strašne malinko 😕 nechápem potom ako to ten digi mohol zachytiť
No tak teraz už len čakať či sa to chytí alebo nie 🙈
@ceklis zo ❤ gratulujem a nestrachuj sa, lebo test digi clearblue nemeria od 25, pretoze na letaciku najdes, ze sa da pouzit uz 4 dni pred MS. No a co sa tyka tvojho HCG, tak som nasla tabulku, v ktorej je, ze 21 dni po OVU je minimum 18 HCG. Teraz si vo faze, kedy je potrebne zachovat maximalny klud, ziaden strach, pretoze zubrienka potrebuje idealne podmienky na uhniezdenie, a preto tvojou ulohou je byt uplne v pohode 🙂 Neboj, vsetko bude dobre a musis tomu aj ty verit 🙂 🙂 Ak mozem poradit, tak nemeraj bt, lebo kazdy aj mierny pokles ta moze vystrasit alebo ti dat vela otaznikov, co nie je dobre.
@monu66 tak aj nam strasne som sa dnes citila od rana som len plakala ale uz je ako tak v pohode skusame dalej cize dnes 1DC. 🙂

@kika123kika nie, ten duphaston uz neber :( je mi to luto. to su tie nase testovacky pred prichodom ms, ja sa tiez bojim co bude. robila ti aj sono, ci krv zobrala len?