icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kika123kika
22. apr 2019

@olivia_0309 noo aj mbe to tu poradila jedna baba 🙂 a mala pravdu 🙂 tak snad sa zadarilo prsia mi uz idu vybuchnut 29.4. Necakam ms 🙂

olivia_0309
22. apr 2019

@kika123kika jaaaj tak ty to máš už ochvíľku. Držím prsty😉Ja som v čase ovu ešte len, teším sa aj z pozitívnych ovu testov zatiaľ🙏🏼 Len je pravda,že som tento mesiac trošku poflakovala tú alchemilku aj niektoré doplnky som neustriehla,v čase pred ovu sme boli odcestovaní a užívala som si voľno tak snáď zaberie aj to,že som odstavila stresy. Aj meriaš BT?

monu66
23. apr 2019

Dobre ranko, tak dalsi spic vytvoreny... 😂

kika123kika
23. apr 2019

@olivia_0309 dakujem uvidime :D aj ja drzim palce nech sa to podari 🙂 kolko sa uz snazite?

sandyka90
23. apr 2019

Ahojte kočky, som tu nová ako aj v merani BT...zacala som 2 DC v ústach pod jazykom....neviem nemam velmi nízke alebo zatial sa to tak ma vyvíjať?😶Ja som zatiaľ plodné dni sledovala len podľa hlienu,uz aj vtedy bude ina BT?a ked pride ovulacia tak ta hodnot este aj od tychto klesne? Prepáčte za otravovanie😔podla hlienu nam to nevychádza druhý mesiac...(ja viem,malo ale chcem rozpoznať cyklus,ovulaciu aj podla BT)

olivia_0309
23. apr 2019

@kika123kika Iba štvrtý mesiac,ale stresujem lebo mám vysoký prolaktín a nízke AMH.Vy ste ako na tom?

olivia_0309
23. apr 2019

@sandyka90 ahoj a vitaj🙂 O koľkej meriaš a ako dlho? Maš digitalny na dve desatinné alebo klasický teplomer? každá sme iná a tie teploty sú podľa mňa Ok.Na začiatku cyklu by mali klesnúť a vystúpiť zase po ovulke. V čase ovulky by mal byť jemný pokles,ale ano to nie je pravidlo.Mojím teplotám napr.šibe tak,že mi na začiatku cyklu neklesajú.Počas MS mám vysoké a klesnú mi až po skončení🤷🏻‍♀️Hormóny no proste,ale skús si na stránke fertility.sk pozrieť,tam sú aj príklady grafov pri roznych situáciách a je to tak pekne vysvetlené😉 Ale verím že ak tuto skúsené baby poradia😉

olivia_0309
23. apr 2019

Konečne viditeľný skok po ovu🙋🏻‍♀️

sandyka90
23. apr 2019

@olivia_0309 Ďakujem ☺️ len teraz tento mesiac som zacala ako to vidis aj v tabuľke, zatiaľ som sa riadila hlienom🙄😔...Mam digitálny na dve desatinne....
Ďakujem doma pokukam tu stranku ale ked nebude vadit budem odstupom niekoľkých dní aj sem pridavat☺️
Ale ked uz po ovulke vystupi uz som premarnila šancu nie?a vysoká šanca je pri väčšom poklese.....?!
Lebo ja ten plodny hlien mam niekedy aj 6 dni a cca od 10-12DC a nasledujúce dni ...

zuzanockamt
23. apr 2019

Ako by ste vyhodnotili ten posledný pokles? Nemali by sa teploty pocas LF drzať nad čiarou a klesnúť pod ňu až pred MS? LF mávam 14 dní.

kika123kika
23. apr 2019

@olivia_0309 noo tak ja som este na takychto vysetreniach nebola nam sa podarilo na 3ti mesiac ale neuchytilo sa. Pokial sa nepodari do rika tak budem musiet ist k dr na vselijake vysetrenia 🙂 cize som zvedava 🙂

magic08
23. apr 2019

@zuzanockamt môže to byť IP

zuzanockamt
23. apr 2019

@magic08 aj takto skoro?

magic08
23. apr 2019

@zuzanockamt obec to nie je skoro. Ú mňa vždy došlo k IP na dpo

magic08
23. apr 2019

No u mňa zas cudesny graf a ovu nikde

zuzanockamt
23. apr 2019

@magic08 ďakujem...mám jedno dieťa vtedy bol IP na 10 dpo, preto som si myslela,že je to až neskôr...no uvidím, čo bude zajtra

olivia_0309
23. apr 2019

@sandyka90 plodny hlien byva pred ovu, v case ovu uz nezvykne byt, preto je smerodajna ta teplota. To ci ovu prebehla uvidis az po vystupeni teploty, ale aj po nej este 24-48hod mas sancu na otehotnenie😉 Ja som pridala graf, skus pozriet. Ja som po ovu a pekne mi vystupila a to prvy krat odkedy meriam. Inak mi stupala hrozne pomaly. Jadne, kludne pridavaj, ved na to je tato skupina a baby su tuto velmi ostrielane v meraniach👍🏼

sandyka90
23. apr 2019

@olivia_0309 takze počas hlienu by som mala mať ešte "nizsiu" BT a ked sa mi skončí mal by stúpnuť....aspon odsledujem ci je reálne spoliehať sa aj na hlien...ja sa do tych grafov dostanem,aj vdaka takým ochotným babám ☺️
Teraz plodné dni by som mala mat koniec apríla, začiatok maja....ale 7.maja idem na rocnu preventivku 🙄 Tak dufam nejaký výter atd nemoze zabranit uhniezdeniu atď...aj ked 2 dni pred preventivkou urcite dame pokoj a poviem aj dr ze sa snažíme....dufam to nebude problem😔A na druhej strane kukne ci som mala ovulaciu alebo nie....

olivia_0309
23. apr 2019

@kika123kika ja by som tiez nesla, ale mala som problemy (navaly,nocne potenie atd) tak mi Dr.urobila HP a ostala v soku z vysledkov ze mam iba 28 a dobre to neni...takte od zaciatku stale nieco🤷🏻‍♀️ Ale musime byt pozitivne a moc sa na to nesustredit lebo je to kontraproduktivne!

magic08
23. apr 2019

@zuzanockamt držím palce

kika123kika
23. apr 2019

@olivia_0309 no ved toto ale povedz jednu zenu co chcela baby a nemyslela na to ? 🤔🤔

olivia_0309
23. apr 2019

@kika123kika ja viem ale obcas to musime aj pustit z hlavy🙈😂🙂

evi38
23. apr 2019

@dominika_sk držímm silno palce, ako pokračuješ? Daj vedieť za výsledky...
@claire1991 gratulujem, paráda, ďalšia tehuľka 🙂 ako dlho ste sa snažili?
@olivia_0309 poistené máte super 🙂

kika123kika
23. apr 2019

@olivia_0309 no ved prave ale vies co je najhorsie?? Cakanie 😂😂

olivia_0309
23. apr 2019

@sandyka90 ano presne tak, v case plodneho hlienu su estev nizkch hodnotach, hlien sa moze zmenit na kremovy atd. ale uz sa nebavime o vsjecnom bielku😉 Myslim ze preventivka ti nijako neuskodi aj keby co sa vnutri dialo🙂 Toho sa neboj a ked mas Dr taku vpohode kludne jej spomen ze merias a ukaz jej aj graf popripade,uvisis co ti povie. Prvy je taky skusobny,meraj hlavne v tom istom cas-/+ pol hodka,tych 5min a uvidis ako sa graf vyvinie. Ja odkedy meriam som zistila ze moje telo funguje asi inak ako som si myslela a dokonca prestalo “komunikovat” lebo doteraz som citila vzdy ovu,mala som bolesti,pichnutie a hlien atd.Odkedy meriam nic,a co ma prekvapilo ze aj ked som bolesti mala a robila som ovu test 5 dni po sebe boli vsetky negativne...Netreba sa stresovat,vklude merat a uvidis,bude to OK😉

sandyka90
23. apr 2019

@olivia_0309 Ďakujem ☺️ minulý mesiac som robila ovu testy pocas "plodných dni" a tiez boli negatívne... takže testy som prestala riešiť..ale dnes mam extrémne pichanie ani sama to nechapem a som 1-2 dni po MS😮😁
A meriam BT v rovnakom čase,aj cez víkend tak uvidime ako sa bude vyvíjať....ale dnešné bolesti su zaujímavé

martinade
23. apr 2019

@evi38 @kakatulik @ereska @butterfly333 @zuzik5891 uz dlhsie ste nedavali vas update

vercadu
23. apr 2019

ahojte zienky tak po straaasne dlhom case sa vraciam k vam netusim co vsetko sa stihlo od februara udiat ale tak urcite gratulujem vsetkym tehulkam 😉 to moje tehulkovanie zase nedopadlo dobre ale tak tuzobne ocakavam mrchu a vraciame sa k meraniu a snazeniu 🙂

olivia_0309
23. apr 2019

@vercadu ahoj! To ma veľmi mrzi...Ale držím prsty, aby to tentokrát vyšlo! 🙂🙏🏼

butterfly333
23. apr 2019

@martinade moja nieje co dat. A čo ty?