Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 ktory dc si? Merias teotu? a som chora tak teploty mi lietaju hore, dole. Asi ovu uz prebehla podla bolesti, vceta ovu test az o 21:00 kedze som sa neskoro spamatala. Na folikulometriu som sa vykaslala kedze som chora... Aby som nahodou niekoho nenakazila s ajtak boli sviatky...
@martinade moja ja to vôbec nesledujem neviem koľko DC som no pozriem apku tak som 8dc. Tento mesiac skúšam nové vitamíny ak to nezaberie nekupujem už nič.
@butterfly333 to beriem aj ja druhy mesiac, akurat som zabudla ze pocas MS sa nema uzivat a brala som to aj tak😏 Vcera som si urobila objednavku vitaminovu za nieco vyse 100€, tiez rozmyslam ze s tym seknem...no dajme tym vitaminom aspon 3 mesiace nech vobec stihnu ukazat co dokazu😉
@olivia_0309 ved to teraz ich beriem prvý krát a uvidím kúpim to isté ešte. Berieš 2 tabletky denne?
@butterfly333 ano po dve, ale beriem toho viac a pripada mi to akoby som nejedla nic ine, len mi vkuse zvoni v apke pripomienka🙂ale skusam tiez vsetko mozne...
@olivia_0309 ja tretí cyklus beriem vitex minulý mesiac som brala aj femibion no teraz len vitex a ten Bee well.
@martinade no veru...ale pravidelne vás tu sledujem... keď môj graf je po stimulke taký všelijaký...dnes som 7dpt tak čakám ako sa situácia vyvinie...bola som si kúpiť vlnu a idem niečo štrikovať lebo väčšinu dňa ležím v posteli...a tebe sa ako darí?...nejak som tvoje príspevky nepostrehla
@butterfly333 tak sme na tom podobne😉 Ja si okrem vitexu a bee fertile davam aj gynex a macu peruansku,plus vitaminy (zinok,koenzym Q10,vit.E, Cecko, vit.B6, ginko,D3, zelezo) a nalievam sa alechemilkou a salviou...drzim prsty silno🙂 nech to zaberie👍🏼
@butterfly333 moja kamoška ma 42 rokov a za par mesiacov sa jej podarilo zvysit amh z 1,8 na vyse 5... Brala kopec doplnkov. Inak teraz mala prvy odber mala 16 folikulov. 8 vajicok, 5 sa zacali rozmnozovat ale nakoniec len 2 zostali ale ajtak si myslím ze to je uspech
@butterfly333 tak ja si dám tiež len takú intenzívnu 3mesačnú kúru a potom pauza a uvidím. Tiež sa nechcem tlačiť vkuse niečim
@martinade a aké doplnky kamoška brala nevieš?Ja mám 29 rokov a AMH 0,6...tiež dúfam, že si to nejako tou hromadou doplnkov dokážem zvýšiť🙏🏼
@evi38 ale vieš čo... v stredu volal doktor do cytopathos ešte to neni, štvrtok hento, potom sviatky, dneska ešte to ma doktor v labaku na stole,... neviem čo si o tom myslieť😭
Ahojte, hlasim sa po skoro mesiaci, graf o nicom, asi anovulak. 14DC som bola na sone a gyndos nevidel dominantny folikul, dufala som, ze neskor bude ovulacia, bol aj pozitivny test, ale podla teploty sa to neuskutocnilo. No co uz. Meriam si 5.mesiac a doteraz ovula bola podla teploty.

@martinade aj ty sa updatuj ;)