icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
23. apr 2019

@martinade aj ty sa updatuj ;)

martinade
23. apr 2019

@butterfly333 ktory dc si? Merias teotu? a som chora tak teploty mi lietaju hore, dole. Asi ovu uz prebehla podla bolesti, vceta ovu test az o 21:00 kedze som sa neskoro spamatala. Na folikulometriu som sa vykaslala kedze som chora... Aby som nahodou niekoho nenakazila s ajtak boli sviatky...

martinade
23. apr 2019

@ikonica moj aky taky graf. Pri teplote 38,5 tiez bazalka bola vysoka... Dnes sa prvý den citim uz celkom ok, ale kto vie ci dnesna teplota 36,92 nie je ovplyvnena teplotou...

ikonica
23. apr 2019

@martinade a co mas chripku? Anginu? Skore uzdravenie 🌷

veja28
23. apr 2019

Baby ako v apke Fertility Friend zmenim dlzku cyklu??

butterfly333
23. apr 2019

@martinade moja ja to vôbec nesledujem neviem koľko DC som no pozriem apku tak som 8dc. Tento mesiac skúšam nové vitamíny ak to nezaberie nekupujem už nič.

martinade
23. apr 2019

@ikonica asi anginu... Hrdlo a priedušky mam chytene. Ďakujem 💕

olivia_0309
23. apr 2019

@butterfly333 to beriem aj ja druhy mesiac, akurat som zabudla ze pocas MS sa nema uzivat a brala som to aj tak😏 Vcera som si urobila objednavku vitaminovu za nieco vyse 100€, tiez rozmyslam ze s tym seknem...no dajme tym vitaminom aspon 3 mesiace nech vobec stihnu ukazat co dokazu😉

butterfly333
23. apr 2019

@olivia_0309 ved to teraz ich beriem prvý krát a uvidím kúpim to isté ešte. Berieš 2 tabletky denne?

0507
23. apr 2019

Baby, tak ja dnes 3dpo. Druhy mesiac beriem clostilbegyt, tak snad uz zaberie.

olivia_0309
23. apr 2019

@butterfly333 ano po dve, ale beriem toho viac a pripada mi to akoby som nejedla nic ine, len mi vkuse zvoni v apke pripomienka🙂ale skusam tiez vsetko mozne...

butterfly333
23. apr 2019

@olivia_0309 ja tretí cyklus beriem vitex minulý mesiac som brala aj femibion no teraz len vitex a ten Bee well.

zuzik5891
23. apr 2019

@martinade no veru...ale pravidelne vás tu sledujem... keď môj graf je po stimulke taký všelijaký...dnes som 7dpt tak čakám ako sa situácia vyvinie...bola som si kúpiť vlnu a idem niečo štrikovať lebo väčšinu dňa ležím v posteli...a tebe sa ako darí?...nejak som tvoje príspevky nepostrehla

olivia_0309
23. apr 2019

@butterfly333 tak sme na tom podobne😉 Ja si okrem vitexu a bee fertile davam aj gynex a macu peruansku,plus vitaminy (zinok,koenzym Q10,vit.E, Cecko, vit.B6, ginko,D3, zelezo) a nalievam sa alechemilkou a salviou...drzim prsty silno🙂 nech to zaberie👍🏼

butterfly333
23. apr 2019

@olivia_0309 železo aj ja občas koenzým Q10 no nechcem toho moc brat

kakatulik
23. apr 2019

@martinade u mňa veď vieš, chaos. Ovu na 7dc. Graf síce tvrdí niečo iné. Ja sa s ním však nestotožňujem.

martinade
23. apr 2019

@butterfly333 moja kamoška ma 42 rokov a za par mesiacov sa jej podarilo zvysit amh z 1,8 na vyse 5... Brala kopec doplnkov. Inak teraz mala prvy odber mala 16 folikulov. 8 vajicok, 5 sa zacali rozmnozovat ale nakoniec len 2 zostali ale ajtak si myslím ze to je uspech

martinade
23. apr 2019

@zuzik5891 držím pršteky nech sa to uchyti. A o sebe som trochu vyššie pisala. Co pekneho ides strikovat?

martinade
23. apr 2019

@kakatulik podla mna ovu bola az 10dc. Nechces prejst na inú apku? 🙂 preco myslis ze si ovu mala dc? Poovulacne teploty mas az toho 10

olivia_0309
23. apr 2019

@butterfly333 tak ja si dám tiež len takú intenzívnu 3mesačnú kúru a potom pauza a uvidím. Tiež sa nechcem tlačiť vkuse niečim

kakatulik
23. apr 2019

@martinade určite nebola. Ovulacne bolesti som mala už 7dc včas ráno respektíve v noci. Hneď v ten deň a aj dni potom bol ovu test negatívny a to som robila aj tri denne. Ani hlien vôbec nič. Ten 6dc so ešte netestovaný, čiže neviem. Ja som s touto apkou spokojná.

olivia_0309
23. apr 2019

@martinade a aké doplnky kamoška brala nevieš?Ja mám 29 rokov a AMH 0,6...tiež dúfam, že si to nejako tou hromadou doplnkov dokážem zvýšiť🙏🏼

dominika_sk
23. apr 2019

@evi38 ale vieš čo... v stredu volal doktor do cytopathos ešte to neni, štvrtok hento, potom sviatky, dneska ešte to ma doktor v labaku na stole,... neviem čo si o tom myslieť😭

ereska
23. apr 2019

@martinade ahoj tak ovulka zatiaľ nič ale testik pomaličky tmavne aj má pobolievaju vaječníky pridávam graf

butterfly333
23. apr 2019

@martinade a čo jej pomohlo? Zisti prosim ťa

zuzik5891
23. apr 2019

@martinade ďakujem...no nakúpila som si také neskutočne jemné vlny v pastelových farbách a bude z toho farebná mäkučká deka...❤️

pasikavamacka
23. apr 2019

Ahojte, hlasim sa po skoro mesiaci, graf o nicom, asi anovulak. 14DC som bola na sone a gyndos nevidel dominantny folikul, dufala som, ze neskor bude ovulacia, bol aj pozitivny test, ale podla teploty sa to neuskutocnilo. No co uz. Meriam si 5.mesiac a doteraz ovula bola podla teploty.

pasikavamacka
23. apr 2019
zuzanockamt
24. apr 2019

dnes takto ... IP to nebude, do MS este tyzden, nerozumiem tomu poklesu, uvidime, co bude

monu66
24. apr 2019

Dobre ranko, tak ja dnes takto...