Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dolynkag tak ja cakam na dalsiu kontrolu 10.5. Som stale na pn... Nevolnosti nacas zmizli no zas su spat aj ked v mensom rozsahu, nechutenstvo pretrvava, hoci uz aj cosi zjem a udrzim, s pitim mam stale problem, nic mi nechuti... Inac vsetko po starom.. Snad sa dostaneme cez ten 12 tt...
@martinade super, tak si bola spokojná? Ja idem 2.5. k nemu, tak uvidím, čo mi objaví, že mám zlé, dnes 10 DC, ale nemám ani testy ani nemeriam kvôli zlému spánku, tak ovu vôbec netuším, ale myslím, že ešte nebola, lebo večer bol hore krčok aj hlien ešte ok...ako graf u teba?
@julianka007 ako pokračuješ? 🙂
ahojte, prosím, beriete niektorá bromelain? Viete mi poradiť, koľko mg denne by sa malo brať? V prípade, že by som chcela podporiť uhniezdenie. Ďakujem
Ja som už zmätená...🙄
Pichanie v podbrušku som cítila 6-7 DC...
Minulý mesiac som ešte meranie BT neaplikovala...riadila som sa podľa hlienu ktorý bol medzi 16-18DC.... každý druhý deň sme sa milovali (nepíšem že sme sa snažili lebo to fakt nebolo nič z donútenia)....na moje prekvapenie som na 26DC dostala 2 a pol dňa spinenie potom dva dni MS...predtym som mala cyklus 32 dňový...
Som zvedavá na tento mesiac 😔 Či už bola ovulacia alebo len bude....
@pimar napr. znacka NOW dobra, ja mam tento bromelain, 2400Units. Ten od Scitecu ma slabe zlozenie (600units) za viac penazi. Inak enzymy sa jedia nalacno, ak ich chcete na protizapalovy ucinok. Po jedle su dobre na stravenie potravy.
@evi38 bolo to príjemné a relaxačné. V pondelok idem znovu. Inak som uz po ovulke. Bud deň alebo 2. Včera som spravila chybu a 2x som merala. Prvy krat 3:39 - 36,68 ale zdalo sa mi ze som nejako prerusila meranie tepoty ked som sa po chvilke pozrela na display. Druhy krat 4:45 a uz som sa nedotykal tepomeru a teplota bola 37,14. Tak neviem ktoru teplotu si mam nechat zaznamenanu 😀
@pasikavamacka jej super, ďakujem veľmi pekne za radu, to som napríklad vôbec nevedela, že to treba užívať ráno, teda akurát vitex tak beriem, ráno nalačno, len podľa odporúčania na krabičke. Akurát nemám skúsenosť s objednávaním z tej stránky iHerb, idem si to naštudovať🙂
@pimar nemusi byt rano, hocikedy cez den, len 1.5-2h po jedle. 30min potom tiez nejest. Z iherbu objednavam vsetko, do 22eur bez cla a dph. Postovne treba vybrat to posledne najlacnejsie
@claire1991 myslíš že ovu už ani nepride? Sme síce na dovolenke ale ja meriam aj tak 😅
Alebo viete mi niektora poradiť??
@sandyka90 nestresuj, neostava ti nic ine len si odsledovat jeden az tri mesiace BT, hlien a krcok a az potom skus vyhodnocovat...polka jedneho cyklu ti nic nepovie. A ked sa budes stresovat a moc to riesit iba sa rozhadzes a aj teploty tomu budu nasvedcovat a potom sa z toho cudesneho grafu nevysomaris😁 Bud vpohode, bude to oki😉
@olivia_0309 ahoj dakujrm za opytanie 🙂 tak v pohodke akurat robim vzorky n3chtov kvetinky 🙂 nejako sa odregovat treba 🙂 dnes som 10dpo prdia strasne bolia podbrusko tiez a vcera som skusala test ale nic som nevidela 😭 takze cakam asi mrsku :/ a co ty ako?

@adria88 gratulujem aj ja🍀☺️