Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@adria88 paaanecku 🙂 ooo tak to je hlavne aby na jedlo nebolo zle :D na ostatne moze :D hocoria pokial je zle zene pocas tehu bude silne baby 🙂 dufam ze aj mne coskoro bude takto zle neprekazalo by mi to 😂😂 haha hovorim teraz co? 😂
@butterfly333
@evita2176
@kika123kika no nie je to nič príjemné, hlavne keď cítim to mydlo.... 😫 Ide ma poraziť, že ani svoj obľúbený parfum nemôžem použiť... A s jedlom to je ok, to som rada ☺️ a polievočky, tie by som jedla jedna radosť 😀 baby posielam Vám všetkým tehu bacilky a veeeeeľmi veeeeľa, každej jednej v tejto skupine 😘
@adria88 to je ake zvlastne ze na mydlo :D sranda 🙂 ale tak polievocky ze papas no to je super 🙂 dakujeme za bacilky nech ku kazdrj priletia 🙂
Tak dnes hlasim 1. dc aj napriek tomu, ze mi prisla o dva dni skor, a to pri bt 37,02 :(
@monu66 ach😏skoda...ale nevesaj hlavu, zacina maj-lasky cas,vsetko bude ok.Maj bude na to lepsi ako april💗😉 Inak mne to lieta stylom ze jeden mesiac 25dnovy,dalsi 32 dni a teploty mi klesaju az po MS.Zvlastne tie nase zenske tela...ale maj to isti🙂
@pasikavamacka chyba ti teplota 28.04. Inak podla bazalky, ovulka prebehla ak mas 3 dni vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch. Ak by nahodou ta chýbajúca teplota 28.04. Bola vyssia ako 36.83 tak ovulka vychadza na 30dc. Asi kvoli chybajucej teplote ti ff nevyznačila ovu
@zuzanockamt ako teplota, skúsila si test? 🙂
@martinade ako teplota, ako pokračuješ?
@zuzik5891 ako pokračuješ? Ja stále nejako dúfam, že Vám to výjde 🙏
@trdielko175 držím palce, ty už aj môžeš testovať 🙂
@bunka1 ak zostane teplota hore, tak áno 🙂
@0507 kedy plánuješ testovať? 🙂 držím silno palce 🙂
@pasikavamacka vyzerá, že 30 DC, len nerozumiem tomu pozitívnemu ovu testu, vtedy bol úplne pozitívny?
@pasikavamacka ale ak bol pozitívny a ešte tam máš aj špinenie, čo v ovu býva, tak za mňa 24 DC a kľudne môžeš skúsiť aj test 🙂, lebo by si bola 11 DPO 🙂
@evi38 ahoj Evi. Bud som 4 alebo 5 dpo. Dnes som vystupila a idem znovu na Akupunkturu. Inak prečitaj si o melatonine http://zenfertility.com/blog/2019/1/14/melatoni...
A ako sa mas ty? Uz si isto po ovulke ze?
@martinade vymazala som vcerajsiu teplotu, lebo som bola hore kazdu hodinu, spali u nas rodicia, oco strasne chrapal :D macka mnaukala, bola som na wc 3x, nebol suvisly spanok pred meranim, cele zle
@evi38 myslim, ze bol pozitivny, aj ked ja nikdy nemam na milion % pozitivny test ako niektore baby. spinenie bolo od 18.dna do asi 24.ho. Potom uz nic. Testsi spravim az ked bude meskat. Nemyslim, ze sa podarilo. 14Dc som bola na sone a gynekolog nevidel dominantny folikul, povedal, ze bude anovulak. Idem na HP ked dostanem MS.
@pasikavamacka alebo zeby bola ovulka 24? Mas 3 dni vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch, ale chyba ti teplotny vyskok cca 0,2 stupňa medzi 2 fazami
@martinade veru aj mne sa zdaju tie teploty po 24dni prilis nizke na poovulacne. no cudne, asi uz nenaspekulujeme nic 🙂 dakujem, ze si sa pozrela na to 🙂
@pasikavamacka aj kvoli hlienu, nemas ho vyznaceni, takze ak by si doplnila tieto veci, a zajtra by teplota bola stale hore, myslim, ze by ti ovu vyznacilo na 30 dc. ved uvidime, aka bude teplota

@adria88 aj ja chcem také nevoľnosti😁