icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

magic08
3. máj 2019

@olivia_0309 ja idem teraz cez obed do DMka... kupis tam 5 ks testov za asi 7-8 eur. tak asi pojdem kupit tie... idem ieste kuknut online drogerky ake mam moznosti. Nikdy som ovu nepouivala

dominika_sk
3. máj 2019

@magic08 v 101 drogerii maju 6 testov za nejakych 4,60. su lepšie ako tie pepino z dm.

kakatulik
3. máj 2019

To si uz kupte tehu testy...vyhodene peniaze. Ovutest vam ukaze tehu az po pozitivnom TT. Ked vobec.

martinade
3. máj 2019

@kakatulik tiez si myslim ze ak maju baby sancu si kupit test, nech radsej siahnu po tehu. Hormone lh je pritomny pocas celeho cyklu. HCG len ked je tehu....
Ja som vtedy raz robi la ovu test, lebo ma niekto poziadal ci nevyskusam ovu.... A vobec nebolo pozitivny.... hoc par dni uz som mala pozitivne tehu testy. Ale ved ked chce si kupit ovu, tak im to neberme... aspon vyskusaju....

magic08
3. máj 2019

@dominika_sk bola som v dr max kupila som 7ks v baleni... 🙂 vyskusam vecer

kakatulik
3. máj 2019

@martinade ved mne je to jedno. Ja by som si ovulaky odlozila na inokedy😌.
Ty ako pokracujes? Ja dnes uz 6DC. MS prisla na 23 DC,cize ovu bola podla mojho predpokladu na 7dc. Som zvedava,ako pride teraz,lebo ak normalne ako zvykne,tak z toho zas nic nebude. Taka skora ako minuly siac by mi bodla viac. 😂

magic08
3. máj 2019

@kakatulik
@martinade tehu testy mam doma kopec... ovu ani jeden

carrot_apple
3. máj 2019

@magic08 ja už meriam asi rok, hlien nemám nikdy ani bolesti, tak neviem kedy mám ovulku, sledovala som to aj podľa ovu testov,ale to boli zbytočne vyhodené peniaze, moja teplota pôjde už len hore, cyklus mám ukážkový 25dní vždy...

martinade
3. máj 2019

@kakatulik ja som tusim 8;alebo 9dpo. Tak cakam 🙂 a cakam. Inak hrozne ma par dni naduva uf... nechapem z coho. Nic ine nejem ako doteraz...
Testovat asi na 12dc, po tolkych sklamaniach zo skor who tedtovania

magic08
3. máj 2019

@carrot_apple a kedy zvyknes teda mavat ovu? vobec ziaden hlien, nikdy, pocit klzka, pocit lepkavy... nic?

martinade
3. máj 2019

@carrot_apple mala si uz aj ovu potvrdenu lekarom? Na hlien je dobre pit z cerveneho grepu dzus .

carrot_apple
3. máj 2019

@magic08 cyklus sa mi upravil cca pred pol rokom ako som brala vitex..hlien...horko ťažko, raz za dva mesiace som pár krát zachytila na toaleťáku, pocit mokra nemávam vôbec,akože je výtok ale 0 bodov, nenaťahuje sa ako bielok..

carrot_apple
3. máj 2019

@martinade ovu nemám potvrdenú lekárom...to až tak treba riešiť?skúsim ten grep..a kedy ho piť?

martinade
3. máj 2019

@carrot_apple no ovu test ukaze bliziacu sa ovu, ale to ze ak mas ovu test pozitivny, ze ovu prebehla (vacsinou ano). A bazalka zase potvrdi spatne ci ovu prebehla ak mas 3 dni vyssia teploty ako v 6 predchadzjucich dnoch...

martinade
3. máj 2019

@carrot_apple grep sa pije par dni pred ovulkou , 4-5

magic08
3. máj 2019

@carrot_apple nemusi sa natahovat, staci ze je vodnaty, riedky, aby mali spermošky lahsiu cestu k vajku. sku ten grepovy dzus.

pasikavamacka
3. máj 2019

@carrot_apple ja som minuly mesiac mala vela hlienu, pila som grep. tento mesiac som tiez pila grep a ziadny hlien.😨 ale skusit treba

butterfly333
3. máj 2019

@ikonica moja budúcu sobotu 11.5 🤵👰

butterfly333
3. máj 2019

@alilka ďakujem moja ani nevieš ako veľmi som sa potešila tej tvojej úžasnej správe neskutočne mooooc ti držím palčeky aby všetko dobre dopadlo. A dúfam verím že po svadbe sa pridám k tebe aj ja.😘😘😘

ereska
3. máj 2019

@magic08 tak večer pridáme ovu testy 🙂

ikonica
3. máj 2019

@butterfly333 juuuj tak to mas za malicko 🙂 poriadne si to uzite 🙂

magic08
3. máj 2019

@ereska tak, pokial bude co pridavat, tak ano... 🙂

ereska
3. máj 2019

@magic08 ahojte našla som diskusiu a bolo tam toto podľa mňa by sa to malo tiež z ranného moču veď hcg a LH je podobne a ovu test to zachytí len keď je hladina najvyššia ja som mala ráno taký tmavší a teraz bledý tak neviem uvidíme

evi38
3. máj 2019

@ikonica ďakujem pekne za info, kúpim teda ten 🙂
@pupik2508 ahoj, ako dnes pokračuješ? Graf je podľa mňa ok, toto nie je kolísanie 🙂
@martinade
@zabka1987
@kakatulik tu je kočky link: https://www.akupunkturacentrum.sk/
stálo to 65 € + 15 tie kvapky, kontrola v 9/2019, povedal, že všetky orgány musia byť v norme, to je základ aj pre tehu, u mňa výrazne ubrať v práci, dovolenka a že on verí, že budem tehu, keď bude všetko v norme a aj tak by som nebola tehu až potom akupunktúra 🙂

magic08
3. máj 2019

@ereska tak asi skúsim ráno. Teraz takto, čiže negatívny

evi38
3. máj 2019

@trdielko175 krásny test, gratulujem, aj ste niečo užívali či sa hneď podarilo? 🙂
@beatinka vitaj, ovu včera, ak sa budú ďalšie dni držať teploty hore 🙂 sedelo by to aj s ovu testom 🙂
@carrot_apple ak budú teploty hore, tak za mňa bola ovu včera 🙂
@dominika_sk ako ti dopadli výsledky, ako pokračuješ? 🙂
@butterfly333 držím palce na svadbu 🙂 ako pokračuješ?

ereska
3. máj 2019

@magic08 no taký mám aj ja cca teraz poobede a ráno takýto tu sú obydva no mne to na prd fotí ranajsi ten tmavší

magic08
3. máj 2019

@ereska koľko si DPO?

trdielko175
3. máj 2019

@evi38 beriem iba femibion 800 už 3 mesiac a podarilo sa ☺️

ereska
3. máj 2019

@magic08 ako ty 8 dpo