Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evi38 ani som nemala chuť o tom pisať. Vysledky rovnake, cely kolotoč znovu. O štyri mesiace kontrolny odber...😔
@ikonica áno za chvíľu no už sa veľmi tešíme môj má zajtra rozlúčku zo slobodou.
@evi38 ďakujem. No zatiaľ nepokračujem nijako teraz riešime svadbu po svadbe nás čaká imuno potom uvidíme ci to pôjde alebo skúsime IVF.
@magic08 Úžasné už aj bez testou je to tam držím palce aby sa bt držala hore.
Tak ja som včera bola u gyn. keďže ma bodajú po stranách maternice a aj meškajú ale bt na dne a dnes už aj bolesti sa pridali ako na ms. Meriam len posledné dni čo som bola zvedavá že kde je menzes. testy boli negatívne a aj včera u gyn.Dal mi Duphaston a po vysadení ak nepríde 14dní mám sa hlásiťu neho,čo neverím,že by neprišla.
@alison11 a nerobila ti sono ci nemas cystu na vajecniku? och skoda tej teploty, nebyt nej tak by to bolo nadejne... snad sa cim skor ukaze co ti robi sarapatu🙏🏼to cakanie je hrozne😏 Drz sa😉
@ereska diiiky no tak si drzime prsty v cakani na tie kolajnicky! Baby dajte si🍍ananas,niekde som citala ze podporuje uhniezdovanie! Ja som uz jeden zjedla, druhy je v chladnicke a treti zdobi ovocnu misu😀Ciarkam // zdar!💕
@olivia_0309 Nie práveže povedal že všetko je vporiadku a že to vyzerá na graviditu. Pomeral vaječníky a tam folikuly a niečo na sliznici hrúbku a dáky fliačik sa mi tam zdal ako vak to meral ešte.Vravel že mám vysokú sliznicu dal Duphaston šte keďže včera som už len na večer mala jeden že ešte 5dní brať a potom čakať 14dní ak nepríde ms ja mám ísť na sono.Ja neviem sem tam ma dvorce bradavky akoby pálili a aj tá bodavá bolesť po stranách maternice a aj podbrušie mám citlivé ako počas tehotenstva.Ale občas ma bolí ako na ms sotva som vnoci spala aj ráno som sa zbolesťou zobudila keď sa vycikám tak je lepšie aj častejšie chodím cikať podľa muža som tehotná...zaujímavé je že sme sa nechránili 21.4. a 25.4. ale keďže testvčera u gyn. najcitlivejší bol negatívny tak to mohlo byť len z 25.4. proste pár dní aspoň do štvrtka by som mala vydržať kým doberiem Duphaston a potom testnem ak nepríde ms to by už malo byť vidieť aj druhú čiarku.Ale aj bt je dosť nízka pravda býva mi zima v posteli asi som len podchladená dnes si dám deku ešte a uvidím keď budem nasledujúce dni merať bt či vyjde vyššie ak nepríde ms.
@alison11 jaj tak takto je to! Tak to ti moc moc drzim prsty aby to pokracovalo dobre a aj to dobre dopadlo! Verim ze tvoj muz ma pravdu!!!💕Vela stastia🍀

@evi38 no pokračujem tak, že som začala včera špiniť a dnes sa mi rozbehla ms. Ešte som teda nemala takýto cyklus-23 dní. Nemám žiadne bolesti, len trochu prsníky, ale tie ma tento cyklus začali bolieť deň po ovulke.