icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
10. máj 2019

@zabka1987 Nevidím 6 nižších teplôt ktoré bývajú pred ovuláciou.

zabka1987
10. máj 2019

@alison11 aha no preto tu ovu asi vyznacilo tam, no neviem brala som clostilbegyt, žeby to bolo tým? Prvý krát som ho mala a určite aj posledný krát

ersp
10. máj 2019

@dadulik6 ako citim sa poslabsie, kde tu hlava zaboli ale inak plne v pohode 😊 ako a ked som byvala chora vacsinoi mne az poobede vystrelovala zvysena telesna teplota 😊

ikonica
10. máj 2019

Taaak dalsia kontrola za nami... A spadol mi dost velky kus sutra zo srdca (aj ked este nie cely balvan) ... Vsetko je v poriadku... Podla ms som 13+4 podla sona 14+4... Predbezny termin 11.11. 🙂 len neviem preco nemam nikde udaj o NT :/ a konecne maaaaam knizkuuuuuuu 🙂

dominika_sk
10. máj 2019

10dpo 🙄 čo myslite?

dadulik6
10. máj 2019

@ikonica kraaaaasna fotka som velmi stastna ze to ti takto krasne prebieha samozrejme ze drzim palce aj nadalej 🥰✊💙

dadulik6
10. máj 2019

@dominika_sk no nieco sa tam crta drzim palce aj ja som dneska 10dpo ale este som netestovala pockam ci bude meskat

dominika_sk
10. máj 2019

@dadulik6 takto uschol

ceklis
10. máj 2019

@dominika_sk pekný duch 👍🏻 Držím silno silno palce nech je čím ďalej tým tmavší ✊🏻

dominika_sk
10. máj 2019

@ceklis ja by som odpadla od šťastia

ceklis
10. máj 2019

@ikonica nádherný obrázok!!!! Krása 🌹❤️ Moc moc sa teším s tebou, len nech to ide takto pekne dLej a ten termín máš ako z katalógu ✊🏻 Tak 11.11 sa tešíme na fotku miminka 😍

kakatulik
10. máj 2019

@ikonica krásne bambrlinko.🤗😍

ceklis
10. máj 2019

@dominika_sk vyzerá to dobre 😊

dadulik6
10. máj 2019

@dominika_sk paradny duch takto ho ani hladat netreba drzim palce 🥰✊

alison11
10. máj 2019

@zabka1987 Môže byť clostilbegytom je na rast folíkov,je možné že viacero rastú a ešte nepraskla ani jedna.
@ikonica Úžasné babuliatko Držím palce aby bolo vporiadku a obom Veľa zdravíčka 🙂
@dominika_sk Je to tam slabunká Držím aplce aby silnela 🙂

ikonica
10. máj 2019

@alison11
@kakatulik
@ceklis
@dadulik6 dakujem babule ;)

trdielko175
10. máj 2019

@dominika_sk mne tieto testy duchovali a nikdy som nebola tehotná..... Skus iný test držím palce ☺️

dominika_sk
10. máj 2019

@trdielko175 dufam že to nebude moj pripad, zdalo sa mi to celkom ružove a je to tam aj po uschnuti, sice malo ale je🙄

fany051081
10. máj 2019

@ikonica nádherná fotka 😍 prajem veľa zdravíčka a pohodové tehuľkovanie 🙏
@dominika_sk držím palce aby čiarka silnela 🙏

zabka1987
10. máj 2019

@alison11 no teraz mi napadlo, že ten pokles prišiel jed som vymenila baterky druhá vec ze s malým som bola aj v nemocnici a stres tak asi ten graf nemá žiadnu hodnotu lebo je zrejmé nepresný koli tomu. Nevadí, čo už.

petruska0611
10. máj 2019

@ikonica
Gratulujem a drzim palce aj nadalej, krasne miminko ❤️

ikonica
10. máj 2019
kika123kika
10. máj 2019

Baby ahojte v prvom rade gratulujem vsetkym tehulka a prijemne tehulkovanie az do konca 🙂 moja otazka je ze uz mam bolesti na pravom vajecniku 🙂 bolest je vtedy ked sa len uvolnuje alebo ked je uz uvolnene a uz je ovulacia?? Dakujem :*

martinade
10. máj 2019

@kika123kika bolest je aj poses rastu, v čase ovulky a aj po ovulke. Kazda žena má to rôzne.

kika123kika
10. máj 2019

@martinade dakujem 🙂

dadulik6
10. máj 2019

@dominika_sk ja som mala uz vela krat tieto testy a vzdy boli biele ani len kanalik podla mna je to na dobrej ceste

dominika_sk
10. máj 2019

@dadulik6 vieš čo, teraz je uplne suchy a je akysi divny, neviem... asi bol zly😠 pridam fotku len to musim z mobilu

dominika_sk
10. máj 2019

@dadulik6 mokry bol jednoznačne ružovy. Teraz to vyzera ako chybny alebo kanalik.

dadulik6
10. máj 2019

@dominika_sk ale tak aj ta kontrolna je uz teraz taka viac fialova ako ruzova zajtra rano hned skus . uvidis

dominika_sk
10. máj 2019

@dadulik6 zajtra rano spravim a bude biely jak sneh, uvidiš 😅😅😅