icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
10. máj 2019

@81anina diky 🙂 a vy ako pokracujete.?

@ereska diky 🙂

ikonica
10. máj 2019

@81anina uz to citam ;)

ikonica
10. máj 2019

@81anina nifty test? Kolko ta to vyslo ked mozes napisat...

81anina
10. máj 2019

@ikonica na genetike mi brali krv vysledky do 10 dni ale vosli do toho 2 sviatky tak neviem kedy budu maju mi volat..stalo to 339€

ikonica
10. máj 2019

@81anina uff to su paaalky...

81anina
10. máj 2019

@ikonica prvy skrining v 12 tt som mala ok negativny NT bolo 1,85 a v 15 tt uz pozitivny...blbe statistiky...No su to palky ja som cakala tak od 400€ vyssie to je este v poho cena...ale radsej zaplatim ako ihlu do brucha AMC som odmietla...este to sono bude stat 70€ + nieco za fotky

ikonica
10. máj 2019

@81anina no ja som prvy skrining ani nestihla... Idem az na ten v 15tt.. A bojim sa ze vysledky tiez budu na prd vzhladom na vek...

zabka1987
10. máj 2019

@81anina ale ak ti vyjde toto zle tak jedine amnio je 100%. Amnio sa zvládnuť dá a výsledok som mala do 3dni a zadarmo

ereska
10. máj 2019

@81anina tak už kopka to je skvelé a tak budete vedieť presne čo to bude paráda a na sone ešte nevideli no možno už aj teraz na sone bude vidieť

@zabka1987 mne neduchovali len keď bol pozitívny hod foto

zabka1987
10. máj 2019

@ereska veľmi zle sa to ešte foti fakt. Snáď vidíš 😊

zuzik5891
10. máj 2019

@dominika_sk no ja skúsim všetko😁😁😁...som schopná vytestovať všetky testy z DM-ky😁😁😁😁... až som sa už hanbila chodiť nakupovať...preto si už objednávam testy cez net😁😁😁... kuriér neviem mi nesie 😂😂😂😂

dominika_sk
10. máj 2019

@zuzik5891 asi tak. Vždy pred kupou testu rozmyšlam kde som bola naposledy a čo som mala oblečene😂😂😂😂

taily30
10. máj 2019

@ikonica my sa mame dobre 🙂, dakujem. mame za sebou velke sono, kde kontrolovali kazdy organ, meranie kosti atd. Zatial mierkami sme tyzden vopred, tak vsetko ok 🙂
silno ti drzim palce, nech ti krasne ide tehotenstvo. mas este nevolnosti?

ikonica
10. máj 2019

@taily30 tesim sa ze ste v poriadku 🙂 ja som sa v pondelok tesila ze uz pominuli nevolnosti a v utorok rano som zas nazerala do wc a potom aj vecer... Ale uz je to take menej caste ;) uz sa to ukludnuje 🙂

zuzik5891
10. máj 2019

@dominika_sk no u mňa je to už úplne zbytočné...SNV je veľmi malé mesto...to už aj v Tescu sa ma minule pýtala pokladníčka že či som bola odcestovaná že má dlho nevidela na nákupe 😂😂😂...musím zmeniť lokalitu... považujem o Poprade 😂😂😂

taily30
10. máj 2019

@ikonica to je super, pre mna ked nevolnosti odisli, to bolo ako keby som vyhrala loteriu. hoci kratko na to som dostala chripku, tyzden bol brutal, potom muz odo mna ochorel a potom zase ja od neho, ale stale to bolo lepsie nez nevolnosti 😀 a teraz, ked uz riadne citim aj vidim pohyby, to je nieco uzasne. stale sa mi rozum zastavuje, ze toto vsetko je mozne a ze mam to stastie toto prezivat.

ikonica
10. máj 2019

@taily30 och tak dufam ze budeme zdravi... Naposledy som tusim so zachodom hovorila v stredu? Obcas ma este len tak ponatahuje ale len kyseliny, stavy idu... No verim, ze uz bude lepsie a ked nie tak to prezijem ;) dnesna kontrola ma dala do takeho vacsieho kludu, aj ked stale tu bude ten strach...

taily30
10. máj 2019

@ikonica ja som sa ukludnila po genetike a este viacej po tomto sone. uplne chapem ten strach a obavy. to bude asi stale, az do konca a potom do smrti.

81anina
10. máj 2019

@ikonica no mali baby v nasom veku aj negativne ale to je skor vynimka...moja sestra otehu v 35ke a mala negativne asi ani nevie ju nikam neposlali a mna hned na genetiku.
@zabka1987 no este pockam na to sono amnio je premna az uplne posledna moznost...Pri amnio je riziko potratu 1:100 az 200 a mna tu nahanaju kvoli vysledku z nejakeho blbeho poc.programu 1:150 cudne pocty...a citala som tu ze vyslo z amnia ze bude down posielali vsetci doktori na potrat a narodilo sa zdrave dietatko...

ikonica
10. máj 2019

@taily30 no tak pre mna bol prvy level vobec prejst ten 12tt... Cez neho som sa doteraz nedostala... No a ta genetika bude dalsi level..

zabka1987
10. máj 2019

@81anina na amnio keď vyjde tak to zdravé urcite nebude . Ako by niekto zmenil dna? Ja som toto počúvala tiež a dopadlo to veľmi zle takže už som opatrná od koho počúvam. A bola som dokonca na morfo sone kde primár aj lekár iný povedal ze je urcite zdravé, všetko oka opak bol pravdou žiaľ. Keď sono jedine k niekto s certifikátom, žiadne 3d 4d

81anina
10. máj 2019

@ereska no na sone v 12 tt nehovoril nic o pohlavi je to skoro..dalsie budem mat az v 20 tt a to uz isto bude vidiet ale buduci tyzden mi povedia z krvi

taily30
10. máj 2019

@ikonica neboj sa, vsetko bude v poriadku. tiez som mala take levely, prvy dostat sa cez 13tt, potom tie testy, potom 20tt (kamaratka potratila v tom tt, musela porodit), stale je nieco. zle sa bohuzial moze hocikedy stat, ale musime pozitivne mysliet, to nas drzi nad vodou. a nadej!!! preto moja dcera stredne meno bude Hope 🙂 Len na prvom sa nevieme dohodnut, teda ja nemam ani len napad 😲

81anina
10. máj 2019

@zabka1987 je mi luto ze mas takuto skusenost😯 ja si zly vysledok vobec nepripustam verim ze bude zdrave...tak ten doktor v ke je vraj odbornik na morfologicke sono este v martine je dr.grochal

zabka1987
10. máj 2019

@81anina super keď si bola u takého tak áno, môžeš to fakt považovať za niečo co fakt platí. Ono fakt radšej sa treba uistiť i keď človek nikdy nevie. Vidíš a ja som čakala naše 4 té bábätko, 3 zdravé a tu taka dg že 1:1000000 že sa to stane. Všetko je medzi nebom a zemou. Prajem ti bezproblémové tehotenstvo a nech je hlavne všetko v poriadku 😘

81anina
10. máj 2019

@zabka1987 Dakujem 😊 no este len k nemu pojdem 24.maja tak dovtedy musim pozitivne mysliet 😊

ikonica
10. máj 2019

@taily30 no drzim sa pri zemi po mojich skusenostiach a po skusenostiach inych zien a dakujem po kazdej kontrole, ze to dobre dopadlo a zaroven prosim o dalsie dobre spravy.. Ale toto tehu som nejaka kludnejsia... Mozno aj to pomaha, ze som na tej pn... Teda urcite to pomaha... Nemusim sa jedovat kvoli niektorym 'elementom' v praci 🙂

ikonica
10. máj 2019

@taily30 inac ja aj manzel sme boli na geneticke testy a nevysli nam tam nejake anomalie.. Tak snad.. Aj ked ono sa to vie vselijak potom pokrizovat...

ikonica
10. máj 2019

@81anina ku komu ides?

zabka1987
10. máj 2019

@ikonica aj my sme boli na genetické a ta vyšla super a potom toto. Tak nám robili druhu a tiež vyšla super takže zhodnotili, že proste blbá náhoda