Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 presne ako pise
@ja197 vobec nemusi byt v grafe zaznamenany ziadny pokles teploty a zene sa oplodnene vajicko uhniezdi ... niekto aj ma pokles a nieje to ip... podla tohoto sa vobec riadit neda ze zatoze ti klesne teplota medzi 5-10dpo tak hned ze implantacny pokles a si tehotna to vobec nieje pravidlo
@taily30 Som rada,že Ti to tak super sedí 🙂
@dadulik6 Tak super ten rozdiel 1-2 dní je vpodstate nič 🙂 Hlavné aby bolo všetko ok 🙂Tak u mňa bolo zakaždým ip tak možno u niektorích to nie je.To závisí asi aj od hliena niektoré majú hlienu veľa aj počas ovu aj počas tehu ja som mala pri oboch chalanoch.A iné nemusia mať.
@kika123kika ahoj☺️, tak ms by mala prísť zajtra, ale račej by nemusela....skúšala som pred 2 dňami, ale bol neg.
@shellynda podla mna mas krasny graf 🙂 si aj vysoko cize este nevesaj hlavu a drzim palce aby nedorazila 🙂 pozri na moj ja mam ovela nizsie teploty ako ty :D ale dufam ze sa podari :D
@c_est_la_vie noo mne na 16dc pripada slaba ta ciarka ale je tam 🙂 dufam ze ti zosilnie 🙏 a ms mas na ktory den?
@dominika_sk gratulujem krasne ciarky 🙂 prajem bezproblemove a krasne tehulkivanie 🙂
@c_est_la_vie teplotu si nemerala? To môže byť taký 11-12dpo max taky test podľa mňa
@zabka1987
@kika123kika
Aj mne pripada slabulinka. Nechraneny sex sme mali na 13 dc, na 20 dc som uz citila implantaciu takze ten 15- 16 den po ovulacii budem urcite. Cyklus mam nepravidelny, ale cca 31-32 dnovy.
Trosku sa bojim lebo mam krce, tak ak to neprejde a test nezosilnie po 2 dnoch asi pojdem lekarovi ci nemam mimomaternicove 😞

@ikonica 21.10. a ty?