Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika
@bona69 ďakujem, že ste mi držali palce, ale dnes presne na čas mi tá mrcha prišla 😥,takže začíname odznova😣
@shellynda tak to mi je luto. Drzim palce aby sa podarilo v dalsom cykluse 🙏🍀
@kika123kika ďakujem 😊aj ja tebe, nech je to ten víťazný graf👍a ja sa idem snažiť ďalej... Začnem piť alchemilkovy čaj, lebo vraj to pomáha, tak skúsim
@zuzik5891 dostala som odpoved od koorinatorky, ze spermie viac ako 4 dni nie su problem a ze skor naopak sa stavy, ze vysledky spermiogramu vďaka tomu moznoze byť lepsie.
Pocity? Bojim sa 🙂 aby mi nasli vobec nejake kvalitne vajícka.
Kedy mas naplanovany ket? Takisto dtzim silno palčeky
@ceklis
@kika123kika super, tak aj ja skúsim teda aj ten grep piť do ovulacie😀a vraj od ovulácie je zase dobre piť ananas
@shellynda hej teraz som aj ja pila ananasovu 100% stavu tak snad mi bude ciarka silniet a aj tebe strasne drzim palce 🙂
@zuzik5891 2x som mala sono. V pondelok a v stredu a potom uz nechceli sono. kolko vajíčko? Hmm to budem vediet az zajtra po odbere. Folikulov som mala 13.pichala som si hormony od 2dc ale neviem co je to kratky, ci dlhy protokol.
Tusim ze ty si si tiež pichala zo začiatku ms, ze?
@veja28 super drzim prsteky 🙂 u mna nic teplota vystupila no test nic stale sa mi vidi ako keby tam bol mini duch ale uz na to kaslem :/
@kika123kika podbrusko cítim aj ja, to môže byť aj v tehu. Aha ja 14dpo, ten zelený je ovulacny pozitívny

@martinade a aká dlhá abstinencia vám vychádza za predpokladu že už nebudete meniť zásoby?😊🤔😊