icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zabka1987
20. máj 2019

@dominika_sk no Mima je hrozne malinký kočík.
@ceklis aj tu je ďalšia kočíkov maniacka, že 😂 ja by som mimu nekúpila, ináč rose hold je do ružová fakt

dominika_sk
20. máj 2019

@zabka1987 ja neznašam všetky štvorkolesove kočiky, predtym som mala trojkolku ale teraz žiadny pekny na trhu nie je. Jedine tento dokažem akceptovať a ešte ta cena... no ale je to rosegold😭

kakatulik
20. máj 2019

@ceklis nooo super. Takže imunológia je ok? Robila si teraz niečo iné,alebo inak? Ktovie, možno aj z tých dvoch folikov niečo bude. Toľko palcov ani nemám, ktoré musím tento týždeň držať.

@dominika_sk kúp, veď ho môžeš predať. Ber to ako investíciu.
@martinade no buďme skromní a vyckajme ako sa to bude ďalej vyvíjať.🙂

@evi38 ahoj Evi. Všetkými by som nechcela robiť,ale občas nám dobrý odhad 😉

ceklis
20. máj 2019

@zabka1987 😂😂😂
ja som sa uz aj zamyslela, ze co by som kupila "ak"... ale potom som sa rychlo schladila a myslim si, ze ta mania by ma chytila az ked by sa narodilo
teraz je to uz "ine" :( ako ten prvy krat, tak asi by som kupovala ozaj az skoro pred pôrodom a zatial este jeden doma mam, tak mozno len k nemu by som dokupila vanicku a mania by zacala neskor
ty ako 🙂 co ides vyskusat? podla mna uz ani nic neexistuje co ti nepreslo rukami :DDDD
drzim moc moc palce a pls Janke ani muk :( prosiiim

ceklis
20. máj 2019

@kakatulik imunologia nie je ok :( teda cytokiny su zevraj ok, ale nejako sa mi to neda porovnat s výsledkami z Bratislavy, tak neviem ci su ok. doktorka povedala ze su ok, len nk bunky mam zvysene, tak mam teraz imunoglobuliny pred tym KETom. Nechapem inak tie dva obrovske foliky :( tolko som nemala ani s gonalom... tak som si povedala, ze toto je posledna sanca a balim to. Na vystelku som mala len alchemilku, nic insie vlastne tento cyklus okrem femibionu a fraxiparinu neuzivam.

kakatulik
20. máj 2019

@ceklis femibionu zvknu pripisovat peknu vystelku....V akej forme uzvas tie imunoglobuliny?

zabka1987
20. máj 2019

@ceklis ja už mám vybraté, už len podľa pohlavia

kakatulik
20. máj 2019

@martinade no a este chlacek a dievcatko😇

martinade
20. máj 2019

@kakatulik to by bolo najidealnejsie 😍😊

taily30
20. máj 2019

@martinade parada mati, supeeer. velmi sa tesim. som zvedava na dalsi krok
@zuzik5891 joj zuzka, tak teraz uz nech sa drobcek riadne zavrta... vela stastia

ceklis
20. máj 2019

@zabka1987 ktory?

veja28
20. máj 2019

baby ale ja tak rozmyslam neda mi to akosi kedze som dnes len 8dpo to by eventualne na sone este nemal dr. nic vydiet a nie to uz 2 bublinky volake podla merania teploty ovu bola len min. nedelu... mam paniku aj s 2jiciek 😂 ale aj ze by to mohlo byt nieco ine :/ plus ani testy nie su take silne aby to bolo viac..stale nad tym premyslam aj ked mi neostava nic len cakat... dufam ze bude vsetko ok

alison11
20. máj 2019

@dominika_sk No ak máš možnosť tak ho kúp a podvozok ak je hliníkový či železný dá sa natrieť farbou na čierne alebo strieborné a bude unisex 🙂

alison11
20. máj 2019

@veja28 No ja Ti neviem ale vidieť tak akoby dve čierne bublinky kde sa budú vyvíjať embrijká moc držím palce aby rástli 🙂 A okolo nich je jeden vak 🙂

zuzik5891
20. máj 2019

@martinade ja som nebrala lebo ET mi zrušili kôli vysokej sliznici...ale 5 dní pred vkladom som si už pichala progesterón a 4 dni pred KET aj fraxiparin...dnes mi k tomu ešte pridal estrimax

zuzik5891
20. máj 2019

@kakatulik
@evi38
@taily30 ďakujem baby za podporu 😘😘😘😘😘😘👶🙏🍀❤️

ikonica
20. máj 2019

@alison11 mne to skor pride ako dve samostatne dutinky... Jednovajecne/'jednovackove' by vyzerali inaksie a podla mna by sa dali identifikovat az neskor... Som zvedava co z toho vypali 🙂
@veja28

kakatulik
20. máj 2019

@ikonica tiez si myslim,ze 8dpo nie je mozne vidiet jednovajecne dvojcata.....aj tie dutinky sa mi zdaju velmi skoro,ale ktovie....

veja28
20. máj 2019

@ikonica aj doky povedal ze mozno dvojvajecne.. ale zatial to nazval len utvar

ikonica
20. máj 2019

@kakatulik
@veja28 ked pozeram na graf... Nemohla byt ovula skor ako ju vyznacilo? Bola si chora? Ono tie grafy nemusia byt 100%

veja28
20. máj 2019

@ikonica ale tutu mutu sme mali len ten vikend ked som bola chora a ten minuly... testy by som mala uz silnejsie si myslim ak by to bolo skorej no su taketo dnesny spodny

zabka1987
20. máj 2019

@ikonica veru! Môj teraz keď som otehotnela 😂

zabka1987
20. máj 2019

@ikonica 17dc som otehotnela

zabka1987
20. máj 2019

@veja28 keď skoro ukáže test vraj to môže znamenať dvojičky

ikonica
20. máj 2019

@zabka1987 tak tu mi to aj celkom sedi ale u
@veja28 neviem ci nebola skor

zabka1987
20. máj 2019

@ikonica u mňa? Otehotnela som po 4dnoch klesania práveže, 17dc lebo 11dpo už krásna čiarka

ikonica
20. máj 2019

@zabka1987 tiez som mala take grafy ze pokles vystup a potom dalsi pokles po par dnoch a ovula bola az v tom druhom poklese...

veja28
20. máj 2019

@zabka1987 ano to som citala aj ja
@ikonica zrejme neostava nic ine len pockat co s toho bude

ceklis
20. máj 2019

@kakatulik to vážne? To som ešte nepočula, ja som si stále myslela že z alchemilky mám takú peknú výstelku 😂 teda ono je to asi priemer ale ja ju beriem ako výnimočnú 🤪🙈
Sibnuta som a blbosti ti pisem :( nie imunoglobuliny, veď tie sú brutal drahé, ale intralipidy beriem, formou infuzky 🙈

kakatulik
20. máj 2019

@ceklis asi to bude aj tou alchemilkou...kombinacia.