icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dominika_sk
20. máj 2019

@kakatulik ja sa bojim že toto tehotenstvo nedopadne dobre, oba razy som mala chuť na kysle a grcala som hadam hneď ako som v deň ms zistila že som tehotna, teraz absolutne nič. Jedine čo je divne že ma bolia prsia aj to sa mi dnes zda že menej😔

zabka1987
20. máj 2019

@dominika_sk nie čo si, ja som mala 2 tehu grcacie, 2tehu absolútne nič a jedno dopadlo zle. To nie je rým neboj

zabka1987
20. máj 2019

@veja28 tiež mi dusikov ukázalo už 7-8dpo 🤐 tiež sa bojím 😂

kakatulik
20. máj 2019

@dominika_sk uz sa tolko nesleduj a neanalizuj....musis mysliet pozitivne. Nejaky progesteron by si si mohla nasadit.

veja28
20. máj 2019

@zabka1987 no uprimne mna chyta a 2jiciek panika 😂😂😂 jasne ze by som ich prijala ak budu aj lubila najviac na svete ale ta predstava 3 deti a ja kvazi sama 😂😂😂 kocik nezmwstim do vytahu... skolke trieda na najvysom poschodi a len schody no kusok des predstava aj ked by to bolo o systeme vsetko a vsetko sa da ked sa chce.. no ak osud nadelil 2jicky tak budis 😂😊 aj ked ani ja ani manzel vobec vooobec nemame v rodine

dominika_sk
20. máj 2019

@kakatulik
@zabka1987 ten predošly potrat ma zobral viac ako som si pripušťala, mam depresiu normalne

zabka1987
20. máj 2019

@dominika_sk to si nemôžeš rak brat vážne, ja som mala sekciu v 22tt a malý je v nebi. Nemôžem pozerať dozadu, musíme ísť dopredu fakt. Sú to ťažké veci, najhoršie v živote no musíme byť silné a teraz hlavne kľudne 🙏 myslí na toto.

dolynkag
20. máj 2019

@zabka1987 juj co sa stalo? Už dávno sa vám to stalo , smutne veľmi

zuzanockamt
21. máj 2019

takýto pokles

veja28
21. máj 2019

ja dnes volaky pokles ale ciaricka sa krasne vyfarbuje 😊

kika123kika
21. máj 2019

Ja dnes takto trosku som klesla no o 30 min som musela skor merat :/

kika123kika
21. máj 2019

@veja28 velmi sa mi paci ta ciarka supeeer len tak dalej 🙂 nech dobre snie 🙂

veja28
21. máj 2019

@kika123kika dakujem... drzim palce aj tebe aby si si nasla // 😊😊

kika123kika
21. máj 2019

@veja28 dakujem no ja uz citim cele podbrusko uz mam len 4dni :D cize uz ju pomalicky cakam 😥

veja28
21. máj 2019

@kika123kika noo to citim aj ja 😂😂 ako by ms mala kazdu chvilu prist.. len k tomu kazdym dnom mi je rano horsie a horsie o par dni budem asi najpepsia kamoska s wc misou 😂😂😂

kika123kika
21. máj 2019

@veja28 nooo tak to aj podla mna 😂😂 bud rada 🙂

alison11
21. máj 2019

@ikonica Áno tak som to myslela,že sú jedno váječné keďže je jeden žĺtkový vak a dve morulky.
Dnešný môj graf začal aj hlien byť viac zrejme ráno bt stúpne a prpebehne uvolnenie vajíčka.

veja28
21. máj 2019

volala som dr. HCG mam 29 ze mam prist na sono o tyzden piatok..

butterfly333
21. máj 2019

@martinade mooooc držím palčeky😘😘🙏🙏

kakatulik
21. máj 2019

@alison11 treba sa dnes posnažiť😉

kika123kika
21. máj 2019

Dievcata?? Ona stmavla 😍 4dni do ms 🙂

martinade
21. máj 2019

Tak baby zatial vysledok je, 5 prežilo prvu noc

martinade
21. máj 2019

@butterfly333 dakujem 😘😘😘

kakatulik
21. máj 2019

@martinade vieš už ako to pokračuje?

martinade
21. máj 2019

@kakatulik ano, prave hore som pisala ze, 5 a 5 prezili prvu noc a k tomu tam je veta Ze vsetky embria ktore sa vyvyjaju mozu byt zdrave. Len neviem ci je to standardna veta, alebo je to predbezny predpoklad...

evi38
21. máj 2019

@martinade Maťka super, takto ti budú písať každý deň? Koľko by ste chceli vložiť? Silno držím palce 🙂

martinade
21. máj 2019

@evi38 mam online pristup na ich stranku, tak kazdy den tam bude zaznaceny progress. A si 2 by som chcela vlozit mech sa splni predpoved o dvojickach hihihi.
Ale uvidime ci preziju 2 a 3 den bo som citala, ze tie dni su kriticke

kakatulik
21. máj 2019

@martinade ahaaa vidíš,to som si nevšimla. To akože už oplodnené embryjks prežili či? No to je super. Len nech sa pekne ďalej delia.😄

martinade
Autor odpoveď zmazal
kakatulik
21. máj 2019

@martinade jeejoo to je super,že to takto fotia. A máš k tomu prístup. Zajtra by teda mali byť 4ri.🙂