Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zabka1987 niekto pisal ze maju malo farbiva tieto modre. Tak neviem co je na tom pravdy digi clear blue nemas??
@ceklis dakujem... zajtra idem na transfer, ale su to iba 4 dni... uz si piseme s koorinatorkou, ktora nam zabezpecila pohovor a embriologom lebo sa nam moc nepaci ze transfer je robeny na 4 den a nie na 5. Ale vravela, ze maju lepsie vysledky s transferom na 4 den do domaceho prostredia.(asi osobne potrebujem studies, grafy aby som tomu uverila)... vcera som citala 1 studiu o transfere v 4 den... moc studies nie su na ten 4dt.
No nic, hlava plan otazok aby sme vydali maximum pre uspesny transfer . Este stale bojujem a bolestami po OPU, tak zajtra spravia ultrazvuk ci je vsetko ok...
@pasikavamacka Jej no vyzerá to že ďalší mesiac asi nebudeš potrebovať brať okrem kyseliny listovej nič 🙂 Držím palce aby bt pekne bola hore hoc ešte môže prísť ip zajtra alebo pozdejšie do 9dpo 🙂
@zabka1987 Dobre to vyzerá je tam + 🙂 Tak si vydýchni a odychuj už len vitamíniky apo meškaní zájdi na sono ku gyn. asi tak v 6tt by malo byť zretelne vidieť fazuľku 🙂
@martinade Držím moc palce a odychuj ak máš calcium daj si je protizápalový vitamín prípadne magnézko na bolesť a malo by to byť ok vitaminmi nič nepokazíš 🙂
@zabka1987 Držím moc palce a už Ti ms mešká? Či ešte si pred dátumom mrchy? Tak prajem Ti aby tie týždne rýchlo uleteli a bolo všetko ok 🙂 a rok 1987 je rok narodenia? Ja len že je to aj môj rok narodenia :D
@zabka1987 ja mam jeden digi ale ten si necham ak vsetko dobre dopadne 🙂 pokial som mala pred 2mesiacmi biochem. A predpisala mi duphaston tak kedh mam volat dr? Asi mam pockat na sobotu a ak nedorazi ms tak v pondelok vsak??
Baby 😍 dobra správa, 3 mušketieri, moji statoční bojovníci bojujú stale spoločne naďalej
@martinade no máš pravdu, už som mala posledné ks ale už teda neberiem. Ďakujem
@alison11 mešká od soboty 😊 áno teraz som mala pár dní dozadu 32 😍
@kika123kika ja by som teraz zavolala kľudbe a duphaston keď máš doma kľudne ho ber, aj ja beriem
@zuzik5891 aj ja mam nádchu ale nič iné
@martinade och to vazne? na 4den som tiez velmi ani nepocula ze sa robia transfery. preco to nechcu spravit na piaty, teda v sobotu? :(
mne co embryologicka povedala, ze stvrty je velmi kriticky (to bolo v BA) a zase v Brne mi jedno embryjko prezilo stvrty a na piaty sa prestalo vyvijat :( tak ja ozaj neviem
zase je pravda, ze to embryjko docestuje do maternice najskôr na ten piaty den, tak preco robia vklady skor? ja som ten jeden prvy mala na 3ti den a to bola podla mna uplna sprostost. Ved ale lepsie spravit vklad ako potom nerobit ziaden kvôli tomu ze nebude co vkladat aby nemuseli vracat naspat peniazky
ja ozaj neviem
drzim moc moc palce nech to da tvojmu rozumu zmysel
Ja mam zajtra ket a poviem ti, ze mam tiez stres z toho ze je zase o den neskoro :( tak z toho som uplne nestastna a mam pocit ze doktorka ma ani nepocuvala ked som jej vysvetlovala ze to nebude 5dni po ovu, ale 6dni :( co uz... ja to uz beriem asi s rezervou cele.
@ceklis ty mas zajtra KET? Silno, silno drzim palce. Kedy mas? Ja transfer o 10:00.
Ak ta to upokojí, vcera som čítala, ze transfer sa robi v 5-6 den. Drzim prsteky... inak info ohladom 4dna... ked si porovnam vysledky... tak 4 den celkom víťazí... ono moc studii nie je o 4 dni.
http://www.alliedacademies.org/articles/day-4-e...
@evi38 dakujem evi velmi pekne, sama som zvedava ako to cele prebehne
@martinade dakujem moc moc 🙂 budem na teba mysliet, ja mam 10:30 ale asi az o 11:00 lebo predtým som si dala ze akupunkturu nieco na podpoerenie zevraj prekrvenia vystelky
som zvedava
hlavne nech sa rozmrazi bublinka mala :( toho sa najviac bojim
@zuzik5891 ja som mala strašnu nadchu v čase keď som zistila že som tehotna, normalne som večer pri zaspavani nemohla dychať, aj hrdlo ma bolelo.
@dominika_sk tak mi odľahlo, ja už som sa zľakla že prečo keď doteraz ani neviem už kedy som bola chorá
@zuzik5891 nie, vobec. ja som antifarmakologicky typ 😀 takych 7 rokov som nedala do ust žiadnu tabletku okrem možno 5 aulinov za cely ten čas keď mi trhali osmičky zuby a ešte magnosolv semtam dam, inak nič. ani len sirup od kašla.
@zuzik5891 ja myslim, ze ani s tym aloe si nic neporiesila zle... Ono by sa nemalo uzivat vnutorne, pit ale ten sprej by nemal uskodit... Ved kolko ho takto prijmes... Ja som bola tiez nachcipana na zaciatku tehu, resp este pred zistenim a dali mi v lekarni septilen a sterimar morsku vodu do nosa...

@zabka1987 okej teda dakujem 🙂