icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
sjuzan77
7. sep 2014

@zarzisia zlaticko : nadych - vydych. Neda sa ti vybehnut niekam von? Trocha sa odreagovat 😉

senta_sofia
7. sep 2014

@sjuzan77 @zarzisia dame jej robit ten domcek so smolkami, tam sa odreaguje az az 😀 ale inak si ma pobavila... ja som sa naposledy dala robit synovi k narodeninam auticko, no este ze deti maju taku uzasnu predstavivost, ale toho konika by sme zmakli, nejakeho modreho, sak co, uz ked bude potahovka zo Smolkov 😀 no a pre tu kucharku, sak aj do gulatej ked napichame kucharske nacinie, tak je to 3D, nie?🙂))

sjuzan77
7. sep 2014

@senta_sofia zlato, si skvela, konecne som sa schuti zasmiala, ze napichame nacinie. Ale mas fest pravdu, bude to 3D 😀 😀

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
sjuzan77
7. sep 2014

@zarzisia joj, drobca mi je luto, zelam skore uzdravenie. Tak potom uz len daco dobre pod zub, ja som dnes zbastila kvantum cokolady od nervozity 😅

adamnela
7. sep 2014

@zarzisia malickemu skore uzdravenie a Tebe, no som zvedava, co sa nam z toho nakoniec vykluje...Chapem Ta, ze si nervozna, ale treba sa ukludnit a pockat, co nam ukaze zajtrajsok....
@sjuzan77 A Ty ziadne torty, neprospieva Ti teraz, ked stojis...Zrus teraz objednavky radsej a ked uz bude lepsie, tak zacnes pracovat, hm??

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
sjuzan77
7. sep 2014

@adamnela neboj moja, uz sa stalo, zrusila som vsetko az do konca septembra a potom sa uvidi, co dalej. Naozaj poctivo lezim, stavam len na wc, este aj jest som mala do postele. Len sa obavam toho, ako to bude od zajtra, ked ide drahy do prace 😒

senta_sofia
7. sep 2014

@sjuzan77 dojdi na prazdniny, mala sa zahra a tebe do postele jest donesiem 😉

jaja9891
7. sep 2014

@zarzisia moja neboj...vraj aj kvoli cyste moze ms meskat,alebo bude treba vyvolavacku...hoci mne sa to nestalo,ale dr ma na to upozornila...nebudu to zle cysty,neboj...drz sa a zbehni k dr...

adamnela
7. sep 2014

@zarzisia ja Ta chapem ale ak bude test negativny zasa, tak radsej zbehni ku tej dr., nech ta radsej mrkne...
@sjuzan77 no tak super, dobre si urobila a neboj malinka bude v pohode, aby si maminka mohla oddychovat..Treba jej to pekne vysvetlit..mozno to zaberie...Urcite mas mudrucku a sikovnu dcerku, tak drzim moc moc palce...

jaja9891
7. sep 2014

@adamnela pozeram na tie tvoje testy a uz ten na 16 dc sa mi zdal dost silny...potom zoslabol a 18 zase silny... hmmm...zaujimave...ale malo by to prist coskoro...ja stale nachladena,uz aj antibiotika mam a nic...asi mi to ivf tento mesiac nie je sudene...som asi 5 dpo a aj sme sa trafili...no uz neverim...

sjuzan77
7. sep 2014

@senta_sofia hned by som sla 😉 ale zatial to budu musiet potiahnut rodicia a svokrovci, aj sa zblaznia pri malej 😅

sjuzan77
7. sep 2014

@adamnela no je sikovna, aj mudrucka, akurat ma jeden problemik - uz od mala ma znamky hyperaktivity 😅

senta_sofia
7. sep 2014

@sjuzan77 to ten rocnik 2012 je taky hyperaktivny 😀

adamnela
7. sep 2014

@jaja9891 ved aj mne to je cudne, ze preco zasa na ten 18 DC zosilnel...Uz to vyzeralo nadejne na ten 16 DC a uvidi sa zajtra, aky bude...A co sa tyka Teba, tak mozno to naozaj teraz vyjde prirodzene...Vo vela pripadoch sa to stava...nebolo by to nic nezvycajne a ja pevne dufam, ze Ty budes presne ten pripad 😉

adamnela
7. sep 2014

@sjuzan77 no tak potom uz len naozaj babky a dedkovia a rodina musi pomoct 🙂

jaja9891
7. sep 2014

@adamnela dakujem si zlata...len neviem ci mi slaby zapal hrdla neprechadza...este aj cyklus sa skratil...

sjuzan77
7. sep 2014

@senta_sofia no vyzera to tak, nasa nam to dala jasne najavo, ked sa ako 18 dnova zacala pretacat na brusko 😅

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
adamnela
8. sep 2014

Dobré ranko baby.
Tak u mňa nic nové, žiaden vyskok sa zatiaľ nekonal, takže som zvedavá ako to dopadne s tou mojou ovulou..Skúsim dnes zasa ovulacny test, čo to spraví..
@zarzisia no teplota veľmi pekna naozaj. A skusala si dnes test?
@sjuzan77 no ako dnes?

sjuzan77
8. sep 2014

Ahojte babule. U mna zasa blbo 😒
@adamnela nekrvacam, ale v noci som silnejsie spinila. Viac menej som s tym ratala, kedze som vecer uz potrebovala sprchu, aj vlasy umyt, tak som cakala, ze aky nasledok bude mat 20 minut na nohach.. V kutiku duse som dufala, ze nic nebude, tak ma to v noci riadne rozhadzalo a znova nastavilo na myslienky, ze aj teraz potratim ☹
@zarzisia som zvedava, co sa dozvies, graf je skutocne pekny.. V kazdom pripade drzim paste, aby to nebolo nic zle.

veroni1988
8. sep 2014

@zarzisia Ahoj ja som brala duphaston a ms som dostávala až po 10 dňoch od dobratia.

senta_sofia
8. sep 2014

@sjuzan77 neboj, to moze byt len ta krv, ktora by inak odisla, keby "behas", takto zostarla a vysla von tak ci tak 😉

sjuzan77
8. sep 2014

@senta_sofia no len clovek by cakal, ze vyjde pri tom sprchovani a nie o 5 hodin neskor a narazovo - ked som sa zobudila na wc 😕

mawiya
8. sep 2014

caute baby a ja takto pekne - hore a dole, hore a dole, sviňu čakám zajtra 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7

paskolinka
8. sep 2014

caute baby, ja uz po ms, tak som rano zacala zase merat, ale teda zatial nuda, ovu by mohla byt tak o tyzden, tak musim pockat
@sjuzan77 ale tak mozno je to na dobrej ceste, spinenie je snad lepsie ako cerstva krv ...? 🙂
@mawiya a netestla ci, ze ci predsa? 😉
@adamnela skus ten ovu test, ze co to ukaze, zvedava som 🙂

mawiya
8. sep 2014

@paskolinka nemam testy a výplata až zajtra :-P takže testujem zajtra

sjuzan77
8. sep 2014

@mawiya mozno zajtra dorazi riadny vyskok a nie mrcha 😉
@paskolinka tak samozrejme, ze je to lepsie, ale to moje podvedomie pracuje na plno a zial, zasa len negativne 😖