icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
24. máj 2019

@zabka1987 tak tak

ikonica
24. máj 2019

@0507 ako poviem to tak, ze som cakala zle cisla... A viem, ze tieto testy byvaju dost nepresne... Je to len nejaka statistika... Preto.. Nemozem povedat, ze to so mnou nic neurobilo, ale ako pises... Nepripustam si negativitu k sebe... Celkovo toto stvrte tehu som zatial nejako najviac v pohode... Mozno vdaka tomu, ze som na pn... A nebudem robit paniku dopredu... Boli tu aj horsie vysledky aj u mladsich bab a vsetko dobre dopadlo...

ikonica
24. máj 2019

@zabka1987 a tabe to ako vyslo? Ake riziko?

0507
24. máj 2019

@ikonica ale to mas pravdu, boli dokonca vysledky 1:2 a bolo vsetko ok. Tiez som cakala na zle vysledky triple testov kvoli veku, mala som vtedy takmer 38 rokov.

zabka1987
24. máj 2019

@ikonica 1:60 dawn no nakoniec oveľa horšie veci vyšli z amnio

ikonica
24. máj 2019

@zabka1987 ach jo :(

dolynkag
24. máj 2019

@ikonica keď môžem poradiť chod teraz čo najskôr k dankovcikovi on nám urobil sono a z krvi u neho vyšlo najpresnejšie, nečakaj budeš aj ty potom v kľude

ikonica
24. máj 2019

@dolynkag len uz mam listok k tej vaskovej tak neviem... Este som sa ale neobjednala... Nebrali tel...

ikonica
24. máj 2019

@dolynkag a tebe ako vysli tripple?

martinade
24. máj 2019

@ikonica drzim prsteky na triple, isto vysledky dopadnu dobre...

taily30
24. máj 2019

@martinade Matka, silno drzim palce, nech su to dvojky!!! spa rezim nezabudni dodrziavat, viacej oddychuj ako pracuj 🙂

ikonica
24. máj 2019

@martinade diky.. Podla mna tam poriesili aj tie posunute tyzdne... Som zvedava co ukaze utorok...

taily30
24. máj 2019

@ikonica mne ked vysledky prisli, ani mi nepovedali ten pomer, len mi volali, ze je vsetko ok a bude to dievcatko. len pred odberom mi lekar hovoril nejake statistiky, asi aby ma pripravil na zle alebo horsie cislo, ale ze podla toho speci sona to vyzera velmi dobre.
uvidis, ako bude speci sono, len aby bola aj speci ta co to bude robit a citat. silno drzim palce.
a preco myslis, ze to bude dievcatko? 🙂

zabka1987
24. máj 2019

@ikonica to je len dobre, ja som od začiatku vedela ze je zle ale fakt, ja som koli tomu k Dr aj neskor šla a ono to fakt asi žena vycíti neviem

ikonica
24. máj 2019

@taily30 ja som tipovala chlapca... Len dnes som poprosila dr ci sa nepozrie, co to asi bude... A povedal, ze zatial to vyzera na babulu....

ikonica
24. máj 2019

@zabka1987 a na zaklade coho si mala pocit, ze je to zle? Nieco na to poukazovalo skor?

zabka1987
24. máj 2019

@ikonica pocity od začiatku celkovo, tehotná som chcela byť lebo snažili sme sa no ja som najprv neverila že som, mala som z toho zlý pocit veľmi a vždy sa mi snívali zle veci a to všetko co som videla v snoch sa do bodky vyplnilo 😪 nechápala som tomu, potom už po amnio som bola optimistickejsia no aj tak to vyšlo už zle a od začiatku som mala zle tie výsledky, najprv 1:60, potom 1:16, amnio vyšla skutočne veľmi zle, až 5chromizomov, bolo to strašne obdobie, no som v pohode skutočne som úplne ôk, aj sa čudujem ze som to tak dala lebo pocity vtedy boli naozaj všelijaké

ikonica
24. máj 2019

@zabka1987 ja mam prave teraz najlepsi pocit spomedzi vsetkych tehu... Jasne ze sa bojim po vsetkych tych skusenostiach ale nejak si nepripustam, ze by to mohlo byt zas zle... Celkovo som sa ukludnila, vsetko nejako inac prijimam ako v predchadzajucich tehu... Nejak som viac nad vecou... Tak uvidime...

ikonica
24. máj 2019

@veja28 ako dopadlo sono?

@celkis ako dopadol KET?

dominika_sk
24. máj 2019

Baby, nechcem byť nejaky plačko, ale dva dni ma pobolievali križe aj podbruško a dnes sa stratil moj jediny priznak tehotenstva-citlive bradavky. Do včera som musela spať v podprsenke lebo mi vadilo aj tričko a dnes necitim absolutne nič. Prešlo to zo dňa na deň. Presne v takomto tyždni minuly rok sa plod prestal vyvijať. Mam zly pocit😔

ikonica
24. máj 2019

@dominika_sk neskocis na pohotovost pre pokoj duse? Alebo sa opytaj tej novej dr, ci ti nespravi v pondelok to sono za priamu uhradu... Alebo iny lekar... Inac prsiami sa neriad, ja to mam tiez raz tak raz tak...

dominika_sk
24. máj 2019

@ikonica dnes som podla poslednej ms 5+4, ale ovu bola neskor takže podla mňa tak 5+0, myslim že je zbytočne vobec niekam isť,(rozmyšlala som o pohotovosti) aj tak nebude nič podstatne vidno. Takže aj k doktorke je asi skoro isť...uvidim čo tie prsia zajtra keď hovoriš že to može byť raz tak raz tak. Minimalne do pondelka vydržim a potom teda uvidim. Pripadne od 1.6.som už jej pacientka. Diky

ikonica
24. máj 2019

@dominika_sk ✊✊✊✊✊

dominika_sk
24. máj 2019

@ikonica 🍀❤️

zuzik5891
24. máj 2019

@dominika_sk moja... všetko bude v poriadku... verím v to🙏🍀❤️

81anina
24. máj 2019

ahojte dnes sono u Dankovcika vsetko ok maly bol otoceny chrbatikom tak sa mu zle pozeralo srdiecko ale tvaricku nam ukazal😊Zaver oblickove panvicky malicko zvecsene nad normu to vraj maju takmer vsetky deticky malo by sa to do konca tehu zlepsit.Morfologia plodu v norme,rast primerany a proporcny,normalna anatomia srdca,nosova kosticka v norme aj nozicky a rucicky aj nam zakyval 😀Kvoli tym oblickam by este odporucil pre istotu krvne geneticke testy ale kedze som ich uz mala tak ich chcu este vidiet lebo som mala len spravu z genetiky kde bolo napisane len ze su negativne.

dominika_sk
24. máj 2019

@zuzik5891 dufam že maš pravdu ❤️ Ďakujem

zuzik5891
24. máj 2019

@81anina krásny chrobáčik 🙏❤️...držkajte sa obaja 🍀

zuzik5891
24. máj 2019

@dominika_sk vieš že ja ti len pravdu píšem 😘😘😘😘

ikonica
24. máj 2019

@81anina 🤗😍