icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

81anina
24. máj 2019

@zuzik5891 dakujem aj vy sa drzte s bublinkou 🍀🍀🍀✊

dominika_sk
24. máj 2019

@zuzik5891 no dobre, budem ti veriť😁

ceklis
24. máj 2019

@ikonica
@martinade
Nebol vôbec čas ani telefón do ruky chytiť. Nejako to tam všetko dlho trvalo, nechápem :( tri hodiny som tam bola, s cestou sedem :( potom som prišla domov a zase dve hodiny cesta do Žiliny. Mám dnes fakt dosť. Ale všetko zbehlo ok, hlavne že sa eozmrazila bublinka a je v bruchu ❤️ Zevraj sa zajtra rozhodne, tak zajtra budem mat spa režim tiež 😂

ikonica
24. máj 2019

@ceklis supeeeer... Drzim prsty nech sa zahryzne poriadne a je tam pekne az do porodu 🙂

kakatulik
24. máj 2019

@ceklis drziiim palcekyyyy😍

veja28
24. máj 2019

@ikonica az o tyzden piatok mam ist :( cize este cakanie predomnou

ikonica
24. máj 2019

@veja28 jaaaaaj ja ze dnes... Drzim prsty ;)

kika123kika
25. máj 2019

Taak graf dnes takto 🙂 dnes je den ms cize netestujem ak by sa nahodou r9zhodla co dufam ze nie 🙂 drzte palce 🙏🙏🍀

monu66
25. máj 2019

@kika123kika silno drzim ✊

monu66
25. máj 2019

Dobre ranko, tak dnes som pekne vyskocila, ale tehu test zatial negativny. Este dlhe dva dni ma cakaju.

zuzanockamt
25. máj 2019

test takto...je tam trošku pokles, test nerobim, az v nedelu/pondelok

kika123kika
25. máj 2019

@monu66 dakujem aj ja drzim oalce aby si si nasla 2// 🙏

kika123kika
25. máj 2019

@zuzanockamt drzim palce 🙏🙏 aj ja zajtra skusim test ze ako stojim s ciarkou 🙂

monu66
25. máj 2019

@kika123kika Dakujem 🙂

zuzanockamt
25. máj 2019

Nedalo mi a spravila som preda len test,keďže ráno teplota bola o 0.1 stupňa nižšia.

butterfly333
25. máj 2019

@zuzanockamt krásne testiky gratulujem

kika123kika
25. máj 2019

@zuzanockamt krasna ciarka ja pockam do zajtra :D a kedy nekas mat ms?

zuzanockamt
25. máj 2019

@kika123kika až v utorok 28.5.

kika123kika
25. máj 2019

@zuzanockamt noo tak drzil palce aby nedosla 🙏🍀

alison11
25. máj 2019

@martinade Veľmi držím palce aby všetko dobre dopadlo 🙂
@spetka358 Ja vidím aj na tých pod ružovými testmi // ja si myslím,že keďže sú rozdielne ináč zachytávajú Hcg ale určite sú pozitívne skúste o pár dní z ranného testnúť mali by silnieť držím palce.

alison11
25. máj 2019

@zuzanockamt Gratulujem 🙂

martinade
25. máj 2019

@alison11 dakujem 😘 napodobne....

alison11
25. máj 2019

@dominika_sk Držím Moc palčeky aby bolo všetko ok.Ja neviem čo si myslieť,mne keď vlani vymyzlo napínanie a vracanie tiež som sa všeliako cítila a bála sa zájsť ku gyn. až o 2týždne nato som šla z hnedým výtokom a sem tam zakrvácaním a žiaľ som mala zamĺknutý potrat ale to bolo v 10tt.Mňa prsia bolievali pozdejšie pri každom tehu až po 5tt.Ak si nie si si istá a nespustí sa krvácanie tak v pondelok ak sa Ti dá zájdi k lekárovi,takto na začiatku sa z tela môže aj samé vyplaviť.Ak nič také nenastane tak by malo byť všetko ok.Oddychuj a mysli pozitívne,možné je aj to ako píšu žienky že zajtra či pozajtra ťa zas budú prsia nenormálne bolieť.To závisí od hormónov 🙂

alison11
25. máj 2019

@ceklis Držím palce.

alison11
25. máj 2019

@martinade Ďakujem tak dúfam,že už ms ani mne nedorazí.

dolynkag
25. máj 2019

@ikonica ak chceš napíš správu mala som to rôzne z viacerých vyšetrení najpresnejšie určil dankovcik a následne amnio

julianka007
26. máj 2019

Už som tu zas aj s mojím grafom. Aj keď si niesom úplne istá, že bola ovulka vtedy keď mi ju vyznacilo... Skôr na druhý deň... Mala som hrozne bolesti a aj hlien bol vodnaty...

kika123kika
26. máj 2019

Tak dievcata moj dnesny graf a test 🙂 dnes to bude 2den co ms meska 🙂 som nesmierne stastna a dufam ze vsetko bude vporiadaku ❤ vsetkym snazilkam drzim palce aby sa vydarilo a boli na testiku // 🙏🍀 no este odtialto neodchadzam 😂 zostavam s vami nakolko este nieje nic potvrdene dr 🙂 a inak podla vas je normalna na 15dpo taka ciarka? Ci uz ani na tomto teste nebude tmavsia?? Je to intimed 25ovy 🙂 to som ani nevedela coze dost skoro mi ukazal 😂😂 Dakujem 😘

monu66
26. máj 2019

Dobre ranko, tak dnes mierny pokles a tehu testy negativne. Jedine ovu test (stredny) mi tmavne.

monu66
26. máj 2019

@kika123kika Tisko gratulujem 🙂 Podla mna ciarka este bude tmavsia, mozno uz o 2-3 dni 🙂