Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica
@martinade
Nebol vôbec čas ani telefón do ruky chytiť. Nejako to tam všetko dlho trvalo, nechápem :( tri hodiny som tam bola, s cestou sedem :( potom som prišla domov a zase dve hodiny cesta do Žiliny. Mám dnes fakt dosť. Ale všetko zbehlo ok, hlavne že sa eozmrazila bublinka a je v bruchu ❤️ Zevraj sa zajtra rozhodne, tak zajtra budem mat spa režim tiež 😂
@zuzanockamt drzim palce 🙏🙏 aj ja zajtra skusim test ze ako stojim s ciarkou 🙂
@dominika_sk Držím Moc palčeky aby bolo všetko ok.Ja neviem čo si myslieť,mne keď vlani vymyzlo napínanie a vracanie tiež som sa všeliako cítila a bála sa zájsť ku gyn. až o 2týždne nato som šla z hnedým výtokom a sem tam zakrvácaním a žiaľ som mala zamĺknutý potrat ale to bolo v 10tt.Mňa prsia bolievali pozdejšie pri každom tehu až po 5tt.Ak si nie si si istá a nespustí sa krvácanie tak v pondelok ak sa Ti dá zájdi k lekárovi,takto na začiatku sa z tela môže aj samé vyplaviť.Ak nič také nenastane tak by malo byť všetko ok.Oddychuj a mysli pozitívne,možné je aj to ako píšu žienky že zajtra či pozajtra ťa zas budú prsia nenormálne bolieť.To závisí od hormónov 🙂
Tak dievcata moj dnesny graf a test 🙂 dnes to bude 2den co ms meska 🙂 som nesmierne stastna a dufam ze vsetko bude vporiadaku ❤ vsetkym snazilkam drzim palce aby sa vydarilo a boli na testiku // 🙏🍀 no este odtialto neodchadzam 😂 zostavam s vami nakolko este nieje nic potvrdene dr 🙂 a inak podla vas je normalna na 15dpo taka ciarka? Ci uz ani na tomto teste nebude tmavsia?? Je to intimed 25ovy 🙂 to som ani nevedela coze dost skoro mi ukazal 😂😂 Dakujem 😘
@kika123kika Tisko gratulujem 🙂 Podla mna ciarka este bude tmavsia, mozno uz o 2-3 dni 🙂

@zuzik5891 dakujem aj vy sa drzte s bublinkou 🍀🍀🍀✊