Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 jemine Zuzi. To ma veľmi mrzí. Fakt neviem, čo v takýchto chvíľach povedať. Asi len aby si bola silná a nevzdávala sa. Oddýchnite si dajte sa psychicky dokopy a čas ukáže čo ďalej. Skúste ísť na dovolenku....nerobila by som teraz závery...život musí byť žitelny aj bez detí.. ale ktovie. Keď sa rany zahoja,ukáže sa možno nová cesta. velmi ťa objmam a plačem s tebou. 🤗😘💓
@ikonica moja ten tvoj doktor ta takto nahana ?😲 morfo sono sa robi az v tom 20tt ako ti uz pisali ja som bola v 19+2tt normalka sa objednaj na ten 20 tt a tvoj doktor nech pekne pocka.Ja som sa dnes mojim dohodla na dalsom uvz o 2tt aby sa pozrel ako vyzeraju tie oblickove panvicky co boli troska mimo normu.Ale aj moj doki povedal ze mozem byt kludna ze je to v poriadku 😊 a dnes som dostala na poradni kufrik tak sa vytesujem 😁
@zuzik5891 ach bože je mi to ľúto.dr hladký vam v centre co povedal že ako ďalej? Ten spermiogram sa fakt nijako neda upravit?
Ahojte baby prosim vas bola som na prvy screning v prvom trimestri...dnes mi volali ohladom vysledku kombinovaneho testu z krvi...vraj vyslo vsetko v poriadku 1:7 a doktorke mam pivedat vysledok 7000...ale co citam 1:7 nieje zly vysledok?
@ikonica skusam volat este naspet ze sa opytam este raz len mi nedvihaju...lebo mi nejde do hlavy ze mi povedala ze vyskedky vysli dobre...len ta hodnota 1:7 ma metie...😢oni davaju vysledky len po telefone...vo stvrtok idem na kontrolu ku svojej dr a ona mi ma robit ten triple test...

@kakatulik krv zo 7 dpt negatívna baby...to bola naša posledná nádej 😭😭😭😭😭😭
@alison11
@ceklis
@martinade je mi nenormálne ťažko... prejsť teraz cez pôrodnicu bol strašný zážitok... nám nepomohla ani medicína...baby držte sa... verím že by to tu všetky dáte ❤️❤️❤️