icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
28. máj 2019

@ceklis podla mna mas tie teploty v pohode

ceklis
28. máj 2019

@ikonica dakujem, ved ja viem, ze stresujem zbytocne :( to by som nebola ja. pocuvaj zlatik, ty si robila testy po pichnuti ovitrelle? ako dlho sa to drzalo v moci, kolko dni po pichnuti si mala este na teste nejakého ducha?

81anina
28. máj 2019

@ikonica wau krasny vysledok 💚

zabka1987
28. máj 2019

@ceklis teploty máš podľa mňa super. Ja som tuez taje mala a až 10dpo vyskočila vyššie

martinade
28. máj 2019

@ceklis veď nemas tie teploty nízke... super graf...

81anina
28. máj 2019

@ikonica ja som zacala citit slabucke kopance v 17+1tt poriadny kopanec vecer o 2 dni 😊 ale este predtym som citila take slabucke akokeby prevalovanie....tak mozno coskoro budes citit aj ty 😊tiez som si myslela ze az po 20 tt to bude..

ceklis
28. máj 2019

@zabka1987 dakujem 🙂 skusim zmerat v piatok a ked bude "pekna", tak spravim test. Stale si mi nenapisala aky kocik mas vybrany :D ja som hrozne zvedava
ten novy stokke? ten vyzera inak k svetu, nie?

zabka1987
28. máj 2019

@ceklis jaaaj vidíš 🙈😂 chcela by som joolz day 3 ak predám môj bgb fox a ešte stokke xplory v6 tu novu limitku. Ale možno nechám foxa, už nechcem ísť priveľmi pod cenu, aj ten viem mat komplet čierny ako som chcela aj joolz 😊

kakatulik
28. máj 2019

@ceklis aaale co siii,to je supeeer teplota...ono to asi chvilu trva kym stupne.
@martinade paradny grafik.

ikonica
28. máj 2019

@81anina uvidime... Este neviem odlisit co je POHYB a co moze byt napr len pohyb creva :D snazim sa v klude v leze sustredit ale zatial nemozem prehlasit ze som citila pohyb...

alison11
28. máj 2019

@ceklis Mne počas tehotenstva bola bt na 36,9 neboj všetko je ok 🙂
@ikonica Tie nie 🙂 pohyby vnútorne žena cíti tak či onak 🙂

ikonica
28. máj 2019

@ceklis och... Tusim som to mala aj na 10 den po... Uz nepamatam... Foto je uz zmazane z mobilu a testy vyhodene...

taily30
28. máj 2019

@ikonica parada! uz teraz sa tesim na foto z 20tt 🙂

taily30
28. máj 2019

@zuzik5891 zuzik, silnie testik. veeeeelmi skoro ti brali krv na HCG. silno verim, ze bude vsetko v poriadku!!😘

taily30
28. máj 2019

@ikonica ja som veru uz v 16-17tt citila pohyby, nie riadne kopance ale take bublinky, sveholenie 🙂

ikonica
28. máj 2019

@taily30 no druhorodicky to maju skor... Ja musim byt trpezliva... Ja som velmi intenzivne bublinkovanie citila asi pred 3t ale si hovorim ze toto este nemoze byt babo...

martinade
28. máj 2019

@ikonica načo mu tak skoro kupuješ bublifuk? 😍

taily30
28. máj 2019

@ikonica ja som tie prve skore pohyby len vnutorne citila, muz skusal ci aj on bude citit, ale nie. ale od 20tt to bolo nieco ine 😀 poriadne cez brucho, ruky nam zdviha. no a teraz 23tt ani nehovorim, nemusim mat ruku a vidno 🙂 asi zalezi aj od aktivity dietata, toto nase je uplne od prveho sona super aktivne 🙂 a malokedy spolupracuje (hadam po porode to bude ine)😂

ikonica
28. máj 2019
ikonica
28. máj 2019

@taily30 tak mne dr nic neukazoval, mozem byt rada za obrazok... Nevidela som ho este hybat sa...

taily30
28. máj 2019

@ikonica toto bude moje prve babatko 🙂 tiez som sa divila, ze tak skoro, ale je to ine ako pohyb criev 😀

taily30
28. máj 2019

@ikonica jooooj to je skoda, ze si nevidela monitor. u nas je to tak, ze lekar ma jeden monitor a pacientka druhy, pekne pred sebou ako lezis 🙂 tak ja som mala oci vypucene stale 😀

ikonica
28. máj 2019

@taily30 jaaaj ja som si myslela ze uz maaaas..

taily30
28. máj 2019

@ikonica nie nie, toto je moje roky vymodlene, vytuzene

ikonica
28. máj 2019

@taily30 no vsak ja vidim na zahranicnych videach ako super to tam maju, ze to videa vsetko jak v tv.. A ten moj mi nic neukazal... Tak snad uz na tom sone v 20 tt uvidim 🙂

ikonica
28. máj 2019

@taily30 ja som myslela ze uz mas jedno take starsie... To som si asi doplietla s inymi snazilkami maminkami... Mozno s ceklis 🙂

alison11
28. máj 2019

@martinade Krásny grafík 🙂
@ikonica Ja som pri synoch tiež tak mala u predošlého gyn. že som envidela len obrázok potom.
@taily30 Terajší môj gyn. má tak obrazovky ako aj ty a vlani to bol zážitok ek´d som 1x videla našu žabku,len 2x to bolo smutné aké bolo nehybné odumreté ☹.
Ale Vrím,že čo chvíľka budem môcť vidieť pohyb svojej žubrienky malej cez sono.

taily30
28. máj 2019

@ikonica kludne sa aj opytaj, ci ti nemoze ukazat ako sa male hybe, neverim, ze povie nie.
Ja najblizsie uvidim to nase sidlo az 8.7. Ale srdiecko pocuvame skoro aj kazdy den.

ikonica
28. máj 2019

@taily30 skusim na najblizsej kontrole ak mi bude sono robit.. Ani srdiecko som zatial nevidela ani nepocula.. Len viem ze je vsetko ok, tak mu musim verit...

ikonica
28. máj 2019

@taily30 ja idem 14.6 na poradnu a 24.6 na velke sono