Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sjuzan77 prekliata snad nie, raz sa to musi zlomit 🙂 do vianoc to vsetky dame 😉 poniektore uz mate naskok, ale nevadi 😉
@adamnela 16 dc vyzerá najsilnejší, no to by už mal byť výskok...a neni...nechápem...som zvedavá na krv...aj sono ti idú robiť, že či tam je folik?
@veroni1988 myslím, že ovu bola 28 dc, nie 29 dc ako ju vyznačil graf 🙂
@zarzisia tiež si myslím, že ovu bola až neskôr, ako ju máš vyznačenú a na tom teste je niečo rozpité, mne sa to raz stalo a na druhý deň tam nič nebolo, tak som to považovala za zlý test, no verím, že u teba to je dobré znamenie, keďže aj teplota ide hore 🙂
@mawiya ale čoby mrcha, to už poznáš, paličky treba 🙂 pošlem ti test? mám doma asi stovku 😀 na tých tvojich machuliach dačo vidím, mala by si ísť sjuzanke tie torty cukrovať, tak sa ti ruky klepú 😀 ale pepino prosím ťa! tie duchujú, kúp dr. max, tam budeš mať palice ako delo 😀
@sjuzan77 dobre, že máš babky, že sa má kto o malú postarať, pekne lež 🙂
Dievcence, opisala som moj problem na 1 internetovej on line poradni a aha, co mi gynekolog odpovedal:
Niekedy je na príčine takéhoto špinenia drobná ranka na krčku maternice, tzv. erózia či ektropium. v takom prípade je potrebné túto možnosť vylúčiť precíznym vyšetrením v pošvových pákach (zrkadlách), kedy sa krčok maternice pozrie.
Este cakam na odpoved, ci to mohlo vzniknut pri tom mojom tazkom porode a ci sa to da zachranit lezanim 😕
ja dnes dosahujem takéto výsledky - teda žiadne 😀 bruchalove zuby....aj keď nejaký tienik sa mi tam maril, ale asi len kanálik...zajtra mám meniny, chcem jediný darček 🙂 čiarkovaný test 😵 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa
@sjuzan77 na vývoj plodu by ale ranka na krčku vplyv nemala mať, tak hádam to je tak, lebo keby bolo niečo v maternici, lekár by to videl....no nechápem, prečo ti aj krčok neprezrel 😕 je možné, že vplyvom hormónov nejako pracuje a spôsobuje to krvácanie, tak hádam to prejde a nebude to nič vážne.....
co sa nam tu dneska vreco roztrhlo s tymi testami 😨 kebyze nie som tesne po ms, namojveru tiez testnem 😝
@sjuzan77 Podla mna to iste ako vravi @rybkaa, ranka na krcku nema vplyv na vyvoj plodu a podla mna ani pri tom predchadzajucom tehu na to nemohla mat vplyv, ved krcok je nizsie, takze logicky krv ide dolu a nie do maternice... A Teba vobec nepozeral odspodu, ked si mu hovorila o tom krvacani? Lebo to by ho podla mna malo hned napadnut, ze ked je to slabe, tak by to mohlo byt rankou alebo trhlinkou na krcku.
@rybkaa nie nejdem tento cyklus na folikumetriu, takze ani netusim, ci tam nejaky folik moze byt...Inak z toho Tvojho testu som sa akosi nic nedozvedela 😒 A pridavam aj moj test dnesny ovu test aj pre @paskolinka a ostane babenky mrknite 😒 ...Kto sa ma z toho vysomarit?
@sjuzan77 no len a len oddychuj....
@mawiya Ty prosim Ta skus z blizsia a nerozmazane 😀 😀 Ale aj na roztrasenom je tam druha ciarocka... 😉
@adamnela tento test sa tvari celkom pozitivne, trochu mu mozno chyba, ale mohlo by byt... aj ked oproti tomu vcerajsiemu tazko povedat, ci je silnejsi.
@sjuzan77 hm, cakala by som, ze ked sa hlada pricina, tak sa pozrie aj odspodu a poriadne vysetri... na druhej strane on by mal vediet, ci to je riskantne alebo co... 😕
@paskolinka ja som tiez zarazena tym pristupom 😕 gynekolog z poradne mi dopisal, ze to treba pozriet, ze je mozne, ze to vzniklo pri porode a lezanie ma na to pozitivny vplyv, tak som sa trocha ukludnila.
Dievcata, zacinaju ma obchadzat nevolnosti 😝 a ja sa na ne tesim 😀
@sjuzan77 na tych online forach mi vzdy dobre poradia...a inaj aj ja mam ektropium...ranku na krcku...ide v podstate o inu vystelku...ale vraj okrem nadmernejsieho vytoku by nemala robit problemy...no a nechapem preco ta v zrkadlach nevysetril...a to ektropium vraj moze byt aj po porode...a da sa to riesit

@mawiya dnes nabehni s vyplatou do lekarne a nakup testy, teplomer prelesti a zajtra rano vies co mas robit 😉