Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ceklis prave ze nic necitim... ziadne pocity ale to som mala aj pri 1 tehu...viem ze v deň ms ma bolo podbrusko ako na ms, ale ms nedosla. Tento cyklus zatial ma neboli podbrudko, to ma bolo pred tyzdňom. Moznoze je to progesteronom? Neviem
len brusko mam nafuknute...
Drzim prsteky nech ten drobcek len silnie
@evi38 ahoj Evi, a ako si na tom ty? Kedy mema dojst?
Rozmyslam ci tie teploty nie si nahodou z progesteronu... cely ten graf je divny... este som taky nemala...
Priznaky ziadne, juj na 1 som zabudla. Do vcera ma boleli prsia ale dnes uz ani to... na krv mam ist az piatok. Spinenie som mala len 2 dni a to 9 a 11 po odbere vajicok, teda 5 a 7 den po transfere. Dnes som 10dpt.
@martinade dakujem za opytanie. Som 6,alebo 7dc,akurat po ms. Kedy bude ovu ani srnka netusi,ale mavam tak 11-12dc. Zacala som s vitexom a inositolom,cize neviem ako to ovplyvni cely cyklus. Zatiial je pokoj v juznych sferach, comu som aj rada,lebo muz teraz statnicuje a do stvrtka sa ani neuvidime.
@kakatulik Držím moc palce aby po štátniciach ste vystihli aj ovu a pekne oslávili 🙂 A nech sa mužovi vydaria štátnice 🙂
@mariska1989 Tak držím palce aby bt stúpla zajtra ešte a držala sa hore,ešte nie je nič stratenémožno si len skoro testovala a aké hcg testy máš? 10 či 25ťkové? 10tky skôr ukážu.
@zuzik5891 To mi je hrozne ľúto ☹ Držím palce aby ste sa dočkali možno stačí nato netlačiť a príde to samo.U nás sa väčšinou vtedy zadarí keď nato nemyslíme len si jeden druhého užívame.