icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ereska
18. jún 2019

@julianka007 ďakujem no ostáva len modliť sa aby sa už nič zle neopakovalo

zuzinamt
18. jún 2019

@ceklis ak sa chces objednat ku Grochalovi tak najblizsi termin mal 5.8 🙂 do 22.7 myslim ma dovolenku preto si take neskore terminy.

ikonica
18. jún 2019

@ereska budes brat teraz aj nejake lieky ci ostavas pri doplnkoch od bylinkarky?

ereska
18. jún 2019

@ikonica zajtra idem ráno na krv a poobede k bylinkarke tak uvidíme dáme hlavy dokopy

ikonica
18. jún 2019

@ereska pisala si ze si mala oslabene vajecniky (ked dobre pamatam) , mozno menej progesteronu, tak aspon utros ked tak nasadte... A na hemato si mala vsetko ok? Uz si nepamatam...

ereska
18. jún 2019

@ikonica áno na hemato ok tam asi písala vtedy že b vitamín neviem či B6 či B12 a v reprodukčnej tam mi vtedy dávali aj fraxiparin no bylinkarks mi dala namiesto fraxiparinu rybí olej tablety

ereska
18. jún 2019

@ikonica možno by som aspoň ten duphaston uvidíme čo mi povie či to bude chcieť zase pozerať lebo potom ma mať dovolenku

ikonica
18. jún 2019

@ereska verimh+, ze to teraz uz date az do porodnice bez problemov... Lekari co uviedli ako pricinu poslednej straty? Progesteron je dolezity tak do 12-14tt kym sa nevytvori placenta a tam ste sa dostali ked dobre pamatam, tak mozno to nebude v tom, ale asi by som ho brala preventivne... Teda ja som si teraz vkladala progesteron (+este progesteronovy krem) do 14+4 tusim a picham clexane...

ereska
18. jún 2019

@ikonica neviem čo sa stalo primár mi dával na kontrakcie detské nurofen čipky a čo som sa rozprávala s viacerými ženami a hneď boli na infúziách zastavili kontrakcie a donosili dieťatko no mne tri dni dávali čipky a injekcie na zastavenie krvácania no keď som hovorila o kontrakciach tak primár len od dverí liečba vám ide na tretí deň urobili sono malý bol v poriadku na druhý deň má chceli pustit no večer mi odtiekla voda sestrička skontrolovala roztokom a išla som na wc zase voda už aj krv a kým som prišla za sestrickou malý bol napoly vonku primár sa ani neukázal na druhý deň mi odkázal že môžem ísť domov dali mi do rúk správu začala som si ju čítať že potom si čítajte tu to podpiste v správe samé bludy potom som to aj tak podala na dohľad nad zdravotnou starostlivosťou čakám vyjadrenie u gynekologicky už boli a podľa správy z pitvy bol malý v poriadku

ikonica
18. jún 2019

@ereska och... Uz si spominam ako si to pisala :( silno drzim paluchy, nech uz je teraz vsetko v poriadku... Ja som zacala citit v piatolk kopanceky tak som trosicku kludnejsia, aj ked stale sa bojim ako citam niektore pribehy co napisal zivot... V pondelok idem na velke sono, tak snad bude vsetko ok..

ereska
18. jún 2019

@ikonica určite bude moc držím všetkým palce lebo áno je to veľký zázrak a čo kopanceky musí to byť super pocit

81anina
18. jún 2019

@ikonica jeeej kopanceky 😍 uzivaaj 😊 ja nechapem kde berie tolko energie ten moj krpec 😀 priklad: lezim si na gauci a citam kona...tablet oprety o brucho a tu zrazu tablet nadskoci aj 5cm no riadna supa 😅

ikonica
18. jún 2019

@81anina ono to zacalo niekedy po poslednej kontrole 6.6. Ale si hovorim, ze zas len vetry :D ale potom boli bezveterne dni :D a tukanceky sem tam... No ale v piatok to uz bolo take, ze si hovorim, ze to uz bude ono... Mavam to hlavne na pravej strane niekde medzi pupkom a pravym bedrom/bokom (tam ma babo podla vsetkeho nozky, lebo na tej strane pozerali pohlavie obaja lekari) ... Myslela som si, ze to asi neni ono, ze je to vysoko, ocakavala som to dolu v podbrusku nad lonom, ale kukla som videa o pohyboch v 20tt a tiez to tak mali a bolo to vidiet uz aj navonok...

81anina
18. jún 2019

@ikonica aj mne sa vypuca vacsinou na pravo od pupka hlavne rano mi hrcu spravi...ale niekedy aj nizsie v podbrusku kope.Zatial netusim kde ma hlavu a kde nohy niekedy citim kopance v takych vlnach zlava do prava...Minule sa mi drahy pritisol ba brucho tak ho maly riadne dokopal 😀

ikonica
18. jún 2019

@81anina moj to este nestihol zachytit... Tak snad neskor kopne aj toho mojho :D

ikonica
18. jún 2019

@81anina mavas este nejake bolesti? Mne sa dnes prava strana nejak ozyva...

taily30
18. jún 2019

@ikonica to sa ti vsetko natahuje, zvacsuje. Ja som sa na bolesti stazovala mojej a ze je to normalne, jasne bez krvacania

ikonica
18. jún 2019

@taily30 hej aj mne to lekar hovoril, len dnes po dlhsom case sa to ozvalo...

ikonica
18. jún 2019

@taily30 len cudne ze len ta prava strana sa ozyva...

pasikavamacka
18. jún 2019

pokusali by ste sa o dieta aj v situacii, ze mam 4cm "nieco" pri vajecniku a zatial nevieme co, dr.povedal "asi myom" ? dnes mam ovulaciu, tak sa musim rozhodnut. k dr. mam ist o tyzden prekonzultovat dalsie kroky. neviem ci mam byt pesimista alebo optimista? asi nebudem skusat nic, kym nemam istotu, ze je vsetko ok

81anina
18. jún 2019

@ikonica bolesti nemavam ked som to prehnala s upratovanim tak ma pichalo v podbrusku rychlo som si lahla a par dni dozadu ma pichalo akoby v lavom vajecniku.A davam si bacha ked lezim natiahnute nohy aby som nekychla alebo nezakaslala lebo vtedy ma chytia hnusne bolestive krce do tych uponov na stranach co drzia maternicu to je neskutocna bolest.

ikonica
18. jún 2019

@81anina zle s to nazvala... Pichanie mam... Vykupala som psicu, umyla dlazku a asi som to prehnala trosku... Tak mi dalo telo znamenie...

ikonica
18. jún 2019

@81anina a o tom kaslani a kychani mi nehovor ani.. Som teraz chora.. Mm neco privliekol domov tak soplim kaslem, a ten moj narazeny hrudnik este stale citim pri kasli... A ked idem kychnut tak len rychlo rychlo z lahu do sedu nech to brucho nepociti...

taily30
18. jún 2019

@ikonica neboj, bude aj lava 😀 moja je uhniezdena na pravej strane, tak tam ma to ovela viacej taha, boli, hlavne ked kotrmelce robi. Teraz, ked uz je vacsia, tak citim pohyby cez cele brucho, ale zaciatky boli tak ako ty pises

dadulik6
19. jún 2019

U mna to tento mesiac vyzera na anovulak 🤷‍♀️😒

zuzik5891
19. jún 2019

Baby... môžu mi teploty takto lietať?😭...tak ako som ovulovala krásne každý mesiac tak teraz neovulujem už pár mesiacov 😭😭😭... kašlem na celé IVF...úplne ma dodrbalo...😞

bubu4125
19. jún 2019

Ahojte zienky. Tak sa vraciam. Dnes 7DC. Moja ms trvala dva dni vdaka Clostilu. Nakolko sme sa rozhodli, ze muz pojde na spermiogram a moj dr bol nezastihnutelny, tento mesiac to skusime bez liekov. BT som zacala merat len dnes. Neberiem Clostil, aj tlak sa mi vratil do vyssich hodnot, sranda, ze Clostil mi upravil tlak na cely mesiac. Uvidime ci motyka vystreli 🤣🤣🤣

alison11
19. jún 2019

@bubu4125 Držím palce ja mám dnes 8dc. A vytešujem sa našla ma práca na leto budem zastupovať vynášačky pošty od konca júla do konca augusta. aspoň si vyčistím hlavu a niečo zarobím deťom do školy a škôlky 🙂 a snáď medzi tým sa podarí aj babuliatko 🙂

alison11
19. jún 2019

@ikonica Jej super užívaj si kopančeky kým sú mierne pozdejšie to bude o rebrá ...tie som neznášala keď mi išli chalani vykopnúť rebrá v 8 mesiaci v 9tm to už bolo ok lebo boli nižšie.

olivia_0309
19. jún 2019

Ahojte dievčatá...ja tento cyklus nadobúdam pocit,že to celé ide dole vodou😏 Teploty skáču kadejako a sú moc vysoké. Minulý týzdeň som síce z tepla skolabovala a ten skok som pripisovala tomu,no aj tak je to celé divné! @dadulik6 veru vyzerá tak, no moj graf sa zatiaľ teplotne podobá tomu tvojmu...ach,ja som mala minulý cyklus anovulačný aj napriek pozotívnemu ovu testu a stabilným vysokým poovulačným teplotám mi lekárka tvrdila že podľa krvi ovu nebola. @zuzik5891 skáčem s tebou🙈 zrejme sme rozhádzané obe a tie grafy čudesné...🤷🏻‍♀️ Ešte mi aj apka blbne a od začiatku mesiaca mi vyhodila tie deliace čiary, čo oddeľujú predovu a poovu teploty vertikálne aj horizontálne. Zrejme znova anovulák aj napriek 3 megapozitívnym
testom a silným ovu bolestiam??? Nechápem prečo sa to deje, baby hrozná depka ma zase chytá😏