Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ceklis ja som ti hovorila,ze sa mozno aj tie vajka co boli oplodnili. To uz teraz asi ani srnka netusi ci zostal mrazacik,alebo prirodzene...
Teraz by som pestrec nejedla. Posobi detoxikacne. Ako uz bolo spominane,skor dieta nizkotucna. Pecienka ma neuveritelne schopnosti regeneracie. Curcuma je vhodna pri pecenovych zalezitostiach,ale neviem,neviem ci aj v tehu....ale vitam C,B,urcite mozes.
@taily30 čosi...do kasární by ma nepustili... hotel tam široko ďaleko nieje taký kde by som si v pohode ľahla...v aute to je oničom...200km tam a 200 km nazad 😩
@kakatulik no tak to že bude ovu to sa teším... síce neskoro ale predsa... vôbec to nechcem siliť...len myslím že keď má ktorákoľvek baba doma chlapa dva týždne a až po jeho odchode príde ovu tak to naštve...
Babulky ja mam taky výtok asi ako nikdy 😂😂🙈mega veľa ho je a je strasne ale naozaj strasne slizovy.Az sa robia s toho slizu take guličky.Uz pár dni to mam.Ja som cely tento cyklus asi cela otočená 😂😂
@sonulienka13 To bude zrejme ovulačný je priesvitný ako vaječný bielok?A ťahavý ako sopel?
@alison11 miláčik je biely.a medzi prstami sa naťahuje a lepí.ale už mam po ovulke.
@sonulienka13 Pokiaľ nezapácha tak je ok ale ak ánot ak trebalo by ísť ku gyn. a preliečiť ak sú to kvasinky
@alison11 nie nie.absolutne.Mne sa chvala bohu takéto veci vyhýbajú.Klop Klop Klop 🙂
@sonulienka13 Tak ptoom neviem.
@kakatulik Ďakujem chalanov už mám potešila by som sa do tretice dievčatku a tým treba čas do cieľa XX spermiám prepto sme mali včera aby došli na čas keď sa uvolní vajíčko XY žijú len 12 hod max. 24 čiže tie zatiaľ odumrú.
@sonulienka13 ahoj aj ja som mala priesvitný a tesne pred ovu už biely môže to byť ten správny
@kakatulik To neviem ani ja ale chalani sa mi rovno na ovuláciu zadarili tak odtiaľ viem že počas ovulky sa nechcem snažiť ak by bola šanca že by sa mohlo dievčatko podariť potom aks a zadarí bábo a aj pohlavie bduem vedieť tak dám vedieť,či sa aj táto emtóda potvrdila u mňa 🙂.Zatiaľ na chalanov u mňa platí počas ovulky.
@sonulienka13 ja neviem na koľko poznáš svoje telo, nechcem ti vnucovať svoj názor, ale ja mám bolesti aj 3-4 dni pred ovu a aj plodný hlien pár dní pred...najviac ho mám tie 2-3 dni pred ovulkou, v deň ovulky už mám sucho
@ja197 už za tie roky snaženia aj dosť dobre 🙂 🥰😘😉 ovu som už mala.to viem isto aj podľa bolesti a hlienu.Asi sa zase moje telo nudí 🙂 toto je divný cyklus.plus pozitívny tehu test 8 dni po mrche.V dňoch ovulky.
@sonulienka13 áno čítala som tvoje príspevky, ja som ti komentovala že ako je to možné s tým tvojim testom na 12dc 😊 si samá záhada tento cyklus a také bývajú práve tie víťazné 😊

@ceklis ten druhý vak ináč môže byť len o niečo menší plodík čiže nie naraz sa oplodnilo vajíčko neboj držím palce a na ďalšom sone bude vidieť aj druhý plodík 🙂 Menej jec mastných a údených potravín a vyprážaných a aj pečeni sú prospešná zelenina ak sa Ti dá jec ju viac a vyčistí sa pečeň sa vie regenerovať.