Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@senta_sofia jaj moje zlatko, ak sa tam v tehu dostanem, tak aj tak porodím o dva týždne skôr. 😀
Dobre ranko babule a zaroven pekny meninovy den oslavenkyniam 😉
Vidim, ze ste ma dobehli, tesim sa na testiky a tu nic, ale nevadi, grafy su super a vcerajsie fotky boli jednoznacne, v maji sa nam rozrastie populacia 😉 dufam, ze prispejem aj ja, dnes koncim 5tt, pre mna uspech, uz som o 2 dni pretiahla "termin" prveho potratu. Teraz mam za ciel termin druheho, potom 1.trimester a ked ukoncim 24tt, tak uz budem kludna 😀 dnes v noci aj rano cisto, krvacanie, spinenie maju volno, len po wc slabucko zafarbeny vytok, to este akceptujem. Mala uz u nasich, ja v posteli, nohy hore a zahajujem boj s dalsim dnom 😉
@rybkaa no ja neviem, ale kanaliky je podla mna vidiet len ked naklanas test z nejakeho uhla... toto je podla mna celkom chutna ruzova ciarka, aj ked slaba, ale je 😉 ciiiiiiii? aj ked uznavam, ze som za cely zivot spravila tak 6 tehotenskych testov, takze neradim sa k odbornikom 😀
@sjuzan77 pacia sa mi tvoje psychologicke hranice, ides na to dobre 😉)) myslim, ze uz ked bude po termine toho druheho neprijemneho zazitku, budes vcelku kludnejsia a potom ten prvy trimester das uz lavou zadnou 🙂
@rybkaa nooo ja tam niečo vidím veruže, aj ten ovulačný je silnejší 😉 A grafík? Koľko si DPO?
@rybkaa zlatko, aj tvojmu kanaliku budu rast rucicky i nozicky 😉
@senta_sofia no preklenutie druheho terminu bude trocha nadlho, dalsich 5 tyzdnov, ale musim to dat. Potom uz bude fakt lepsie 😉
@adamnela aj mna to potesilo, ale som realistka, tuto noc cakam dalsiu nadielku, teraz sa to objavuje kazdu druhu noc. Ale tak aj to je fajn, ze sa tie intervaly predlzuju 😉
@zuzulienocka77 jaj graf tutok, som 11 dpo http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa
@senta_sofia tak ja potom idem 22.5.2015 na vec, tak ma tu nehľadajte 😀 celkom pekná dátum...to by šlo 🙂
Kocky moje vsetkym oslavenkyniam zelam vsetko naj, naj, naj, hlavne vela zdravicka a coskoro zdrave a krasne babatka v naruci 😉
caute dievcata, ja 7DC, takze nuda, ale o to zaujimavejsie to mame u vas 🙂
@mawiya velmi sa tesim, ze do 31-ice to vyslo 😀 len nech ide vsetko ako treba. ja uz mam za sebou tych pokusov tiez takmer 30, tak si mi vliala nadej, ze este nie je vsetko stratene 😉
@rybkaa nieco tam je, podla mna stale kategoria duch, ale ked sa ten tvoj duch da pekne odfotit, tak to je na dobrej ceste, ponevac duchovia sa (ako vsetci vieme) odfotit normalne nedaju 😀
@zarzisia a ty ako toto? ja som sa na ten tvoj test tesila, vsak teplota hore... 😒
@sjuzan77 hlavne ze uz vies pravdepodobnu pricinu a mozes byt kludnejsia, aj intervaly sa predlzuju... parada 🙂
@rybkaa
@paskolinka dievcence, naozaj ma to povzbudilo, ze je to pravdepodobne z krcka, ved to sa da zvladnut, troska mi sice zasibavalo, ze len lezim, ale vcera som zistila skvelu vec. Na youtube mozem pozerat vsetky stare ceske serialy, ktore zboznujem, takze cely den mam tablet nad hlavou a frcim na serialoch 😀 ina vec je, ze si necitim uz ruky od tolkeho drzania 😝
@adrianaaa32 fuu tak to je dlho...a mate aj nejaky problem??ci len sa nedari?
@adamnela tie testy som mala a ukazali mi dobre...ale asi zalezi aj od kazdej zienky...lauritkine su asi naj
Inak zienky aj ja chcem rodit s vami...tak uz nech nam to vyjde 😉 my to dame
@jaja9891 no veru dlho...ja mam endometriozu. V aprili som bola na laparke, tak som dufala ze uz sa konecne podari, ale stale nic ☹
@adrianaaa32 aj ja mam endometriozu na vejecnikoch...cysty,zrasty...operacia,hormonalna liecba skoro rok a po nej do troch mesiacov cysta spat...nizke amh...tak ideme do ivf...preslo pol roka po liecbe a nic....Len ta endo robi sarapatu...

@mawiya http://www.babymed.com/pregnancy-calendar-and-c... tu si mozes zadat aj datum ovulacie a mne to vyslo bud 22.5 alebo 20.5, ak by sme brali do uvahy ten skorsi den ovulacie 😉) kazdopadne je to jedno, len nech to je 🙂