icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sjuzan77
9. sep 2014

@jaja9891 nikto mi nezaruci, ze to tentokrat dopadne dobre, ale musim bojovat, viem, ze bojuje aj to malinke, tak mu pomaham vsetkym, co je v mojich silach. Aj keby som mala lezat az do porodu.. Urcite sa nevzdaj, mame tu tazke osudy, nepatrime medzi zienky, ktore vyplakavaju, lebo si nemozu kvoli tehu dat tatarsku, ci su zhrozene zo strii. Musime sa pasovat s ozajstnymi problemami, ale o to viac si vieme vazit materstvo a deti neberieme ako samozrejmost. Raz to tu vyjde kazdej - aj tebe 😉

rybkaa
autor
9. sep 2014

@adamnela tu ho máš a označujem aj @lauritka podľa tvojich pokynov 🙂

rybkaa
autor
9. sep 2014

@mawiya keď sme pri tom háčkovaní - kde je moja ryba????? 😀

mawiya
9. sep 2014

@rybkaa myslím na ňu, bude. aj @adamnela chcela motýle. našla som voľajaké, tak sa posnažím 🙂

adamnela
9. sep 2014

@rybkaa ďakujem za ochotu 🙂
@sjuzan77 krásne si to napisala 🙂

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
sjuzan77
9. sep 2014

@zarzisia natestovane mam dost a nikdy ma nesklamal dr.max, ale ten, kde su 2 obycajne pruzky, nie ten kazetovy. Drzim palce 😉

rybkaa
autor
9. sep 2014

@zarzisia dr. max skús, ten ukazuje pekne, sú 2 prúžky v krabičke, stačí obyč, nie kazetový, urob jeden dnes a druhý ráno....držím palce 🙂

senta_sofia
9. sep 2014

@zarzisia tak som zvedava, co tam zajtra pan dochtor vykuka 😉 ale mna by celkom potesila aj dutinka alebo zltkovy vacok alebo nieco podobne zarodocne 😀

senta_sofia
9. sep 2014

@rybkaa a ty si kup tez daky poradny s tmavoruzovymi palickami, ne hentie staroruzove vyplznute, co tu furt hadzes 😉))

rybkaa
autor
9. sep 2014

@senta_sofia tieto staroružové ma utešujú, že tam niečo môže byť, dr. max mi jasne dá najavo že hovno hovno zlatá rybka, akvárium nebude 😀 ale dnes mám na pláne cestu do lekárne, tak ich určite vezmem 🙂

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
rybkaa
autor
9. sep 2014

@zarzisia myslíš, že to zase bude cysta?

senta_sofia
9. sep 2014

@rybkaa vies co, radsej rovno hovno, ako duchovia 😀 teda, za predpokladu, ze to nema byt pozitivne 😉

adrianaaa32
9. sep 2014

@jaja9891 ved prave. Ze preslo niekolko mesiacov a nic...ja som to nemala az take zle, ale predsalen. Nic sa nedeje. Takze uvidime este oktober a ked nic,ideme do car....nakedy mas naplanovane ivf?

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
sjuzan77
9. sep 2014

@zarzisia zlatik , pozri, nie je to lahke, ale neovplyvnime to. Ja tu tiez lezim, cakam na buducu stredu a desim sa toho, co ukaze sono, dufam, ze uvidim srdiecko, ale tiez to tak byt nemusi. Ale nemozme sa vzdavat do predu, musime verit, ved len to jedine nam zostalo..budem na teba mysliet.

jaja9891
9. sep 2014

@adamnela je to hormon,ktory hovori o vajecnikovej rezerve...o zasobe vajicok,funkcnosti vajecnikov....mam vajecniky po operacii znicene aj kvoli endometrioze tak,ze su uz takmer v prechode..... v 25 ☹ ak je slabsi tak by mohla ovu prist...ale nebrani duphaston ovu ak sa nasadi priskoro?

jaja9891
9. sep 2014

@sjuzan77 krasne napisane a pravdivo... mnohe si nevazia dar,krory maju a je to velmi smutne...lebo my tu vsetky budeme najlepsie maminy a uz aj niektore su...

jaja9891
9. sep 2014

@adrianaaa32 no okolo 16.9. cize cca o tyzden,len som akosi pochorela...problemy som nemala ...bolestiva ms...no raz po ms bolesti v boku a akurat mi vychadzala preventivka a uz boli tie hnusne cystiska a uz to slo dole vodou....ani sme sa nestihli snazit... tak a kedze cysta je spat tak necakame...a ideme do toho...ak ms nedojde skor ako sa vratia v car z dovolenky

adamnela
9. sep 2014

@jaja9891 no ja mam volat vo stvrtok za výsledky toho HP. No som zvedava, čo sa dozviem. Dúfam, ze nic zleho :-/ No a dr. mi hovorila, ze skore nasadenie Dufiku by nemalo blokovať ovulku.

adamnela
9. sep 2014

@lauritka čo povies na dnesny testik?

lauritka
9. sep 2014

no tak zda sa mi ze slabne, ale co teplota ? 🙂

adamnela
9. sep 2014

@lauritka teplota zatiaľ dole :-/

lauritka
9. sep 2014

@adamnela hm takkze 16 dc definitvne nebol vrchol.. 😔

adamnela
9. sep 2014

@lauritka no skor to potom vyzera, ze mozno ten 19 DC. No ktovie, budem múdrejšia po zajtrajšej rannej teplote..

adrianaaa32
9. sep 2014

@jaja9891 no jasne, treba to skusit s pomocou lekarov ked uz priroda sa s nami takto zahrava...a kam ides? Do ktoreho car? Ja som si vybrala GynFin.

adrianaaa32
9. sep 2014

@sjuzan77 to si ako krasne napisala 😉 ...veru musime sa popasovat a potom si to budeme aj viac vazit a neriesit hluposti..pravdu mas 🙂

jaja9891
9. sep 2014

@adrianaaa32 ja sa chystam do Splnu v KE,mam to blizsie...snad bude vsetko ok... lebo som si aj zistovala ci mi nespravia dalsie vysetrenia,tak ma odbili,ze az ked ivf nevyjde a ak potratim niekolkokrat... akoze tolke peniaze a oni lutuje tie co by dali za vysetrenia...len keby lekari pomohli...toho sa bojim..

jaja9891
9. sep 2014

@adamnela tak potom ok,ved dr. vie co robi,len som to niekde citala...neboj,bude dobre,mozno ti fakt inofolic narobil sarapatu s telom... a o chvilu bude vsetko ok... neboj,drzim palce,ja som si dnes u obvodnej vydupala krvn yobraz a crp,tak sa uvidi ci mam v tele zapal,ci to hrdlo prejde a kutiky....och,tesim sa na ivf a aj sa bojim do toho ist,ale aku mam istotu,ze o mesiac to bude lepsie???