icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
9. sep 2014

@mawiya http://www.babymed.com/pregnancy-calendar-and-c... tu si mozes zadat aj datum ovulacie a mne to vyslo bud 22.5 alebo 20.5, ak by sme brali do uvahy ten skorsi den ovulacie 😉) kazdopadne je to jedno, len nech to je 🙂

mawiya
9. sep 2014

@senta_sofia jaj moje zlatko, ak sa tam v tehu dostanem, tak aj tak porodím o dva týždne skôr. 😀

rybkaa
autor
9. sep 2014

no neviem, nevidím to ružovo, skorej sivo ako kanálik...

sjuzan77
9. sep 2014

Dobre ranko babule a zaroven pekny meninovy den oslavenkyniam 😉
Vidim, ze ste ma dobehli, tesim sa na testiky a tu nic, ale nevadi, grafy su super a vcerajsie fotky boli jednoznacne, v maji sa nam rozrastie populacia 😉 dufam, ze prispejem aj ja, dnes koncim 5tt, pre mna uspech, uz som o 2 dni pretiahla "termin" prveho potratu. Teraz mam za ciel termin druheho, potom 1.trimester a ked ukoncim 24tt, tak uz budem kludna 😀 dnes v noci aj rano cisto, krvacanie, spinenie maju volno, len po wc slabucko zafarbeny vytok, to este akceptujem. Mala uz u nasich, ja v posteli, nohy hore a zahajujem boj s dalsim dnom 😉

senta_sofia
9. sep 2014

@rybkaa no ja neviem, ale kanaliky je podla mna vidiet len ked naklanas test z nejakeho uhla... toto je podla mna celkom chutna ruzova ciarka, aj ked slaba, ale je 😉 ciiiiiiii? aj ked uznavam, ze som za cely zivot spravila tak 6 tehotenskych testov, takze neradim sa k odbornikom 😀

senta_sofia
9. sep 2014

@sjuzan77 pacia sa mi tvoje psychologicke hranice, ides na to dobre 😉)) myslim, ze uz ked bude po termine toho druheho neprijemneho zazitku, budes vcelku kludnejsia a potom ten prvy trimester das uz lavou zadnou 🙂

mawiya
9. sep 2014

@rybkaa no pampušik ale mne to tiež nepríde ako kanálik, lebo kanálik je sivý a hlavne je taký akoby vtlačený na jednej strane - no proste ryha. a totok vyzerá pekne ružovkasto cicuška

zuzulienocka77
9. sep 2014

@rybkaa nooo ja tam niečo vidím veruže, aj ten ovulačný je silnejší 😉 A grafík? Koľko si DPO?

adamnela
9. sep 2014

@sjuzan77 no si ma potešila, ze je to dnes fajn..Nech sa to čím skor úplne vytratí a nech je uz konecne dobre a tak ako ma byt 🙂
@rybkaa no ja naozaj neviem, ale mne sa to na mobile nedá tak dobre pozrieť..

sjuzan77
9. sep 2014

@rybkaa zlatko, aj tvojmu kanaliku budu rast rucicky i nozicky 😉
@senta_sofia no preklenutie druheho terminu bude trocha nadlho, dalsich 5 tyzdnov, ale musim to dat. Potom uz bude fakt lepsie 😉
@adamnela aj mna to potesilo, ale som realistka, tuto noc cakam dalsiu nadielku, teraz sa to objavuje kazdu druhu noc. Ale tak aj to je fajn, ze sa tie intervaly predlzuju 😉

rybkaa
autor
9. sep 2014
rybkaa
autor
9. sep 2014

@adamnela nič si z toho nerob, na mobile sa aj mne horšie kuká a ani na PC tam nevidím nič okrem kanála 😀

rybkaa
autor
9. sep 2014

@sjuzan77 ďakujem moja 🙂 som rada, že si sa tak dobre psychicky nastavila, zrejme pomohla aj tá rada na fóre ohľadom krčka, myslím, že kľudom na posteli sa dá dosiahnuť veľa, tak sa šetri 🙂 nech budúci týždeň počujeme od dr. dobré správy 🙂

rybkaa
autor
9. sep 2014

@senta_sofia tak ja potom idem 22.5.2015 na vec, tak ma tu nehľadajte 😀 celkom pekná dátum...to by šlo 🙂

kitulka
9. sep 2014

Kocky moje vsetkym oslavenkyniam zelam vsetko naj, naj, naj, hlavne vela zdravicka a coskoro zdrave a krasne babatka v naruci 😉

kitulka
9. sep 2014

@rybkaa nooooo z prava a ci zlava, zhora a ci zdola ja tam carku vidim a zadny kanalik to nebude..... urob zase o dva dni a budeme mudrejsie. Na ten DPO co si je to vpohodke. Drzim prsty!

paskolinka
9. sep 2014

caute dievcata, ja 7DC, takze nuda, ale o to zaujimavejsie to mame u vas 🙂
@mawiya velmi sa tesim, ze do 31-ice to vyslo 😀 len nech ide vsetko ako treba. ja uz mam za sebou tych pokusov tiez takmer 30, tak si mi vliala nadej, ze este nie je vsetko stratene 😉
@rybkaa nieco tam je, podla mna stale kategoria duch, ale ked sa ten tvoj duch da pekne odfotit, tak to je na dobrej ceste, ponevac duchovia sa (ako vsetci vieme) odfotit normalne nedaju 😀
@zarzisia a ty ako toto? ja som sa na ten tvoj test tesila, vsak teplota hore... 😒
@sjuzan77 hlavne ze uz vies pravdepodobnu pricinu a mozes byt kludnejsia, aj intervaly sa predlzuju... parada 🙂

sjuzan77
9. sep 2014

@rybkaa
@paskolinka dievcence, naozaj ma to povzbudilo, ze je to pravdepodobne z krcka, ved to sa da zvladnut, troska mi sice zasibavalo, ze len lezim, ale vcera som zistila skvelu vec. Na youtube mozem pozerat vsetky stare ceske serialy, ktore zboznujem, takze cely den mam tablet nad hlavou a frcim na serialoch 😀 ina vec je, ze si necitim uz ruky od tolkeho drzania 😝

mawiya
9. sep 2014

@sjuzan77 tak a naučím ťa ešte háčkovať 🙂

jaja9891
9. sep 2014

@adrianaaa32 fuu tak to je dlho...a mate aj nejaky problem??ci len sa nedari?
@adamnela tie testy som mala a ukazali mi dobre...ale asi zalezi aj od kazdej zienky...lauritkine su asi naj

Inak zienky aj ja chcem rodit s vami...tak uz nech nam to vyjde 😉 my to dame

sjuzan77
9. sep 2014

@mawiya beriem ta za slovo, inak, uz som aj mala snahu, ale na toto som lava 😀

mawiya
9. sep 2014

@sjuzan77 neni si. aj ja som myslela, že v živote retiazku neurobím. a dá sa. 😀 😀

jaja9891
9. sep 2014

@mawiya fuuu az tolko snazilkujete?tak k meninkam ti prajem uz len vsetko dotiahnut do stastneho konca....kedze dve ciarocky uz su.... vsetko len to naj... cmuk 😉

jaja9891
9. sep 2014

@rybkaa vsetko len to naj naj naj prajem a hlavne nech ciarocky,ktore vidim, silneju 😉

mawiya
9. sep 2014

@jaja9891 ďakujem zlatinko a ja tebe presne to isté.

jaja9891
9. sep 2014

@sjuzan77 som rada,ze sa to zlepsuje...setri sa...ked vidim ako bojujes,tak mi to dava sily bojovat a navzdat sa....

adrianaaa32
9. sep 2014

@jaja9891 no veru dlho...ja mam endometriozu. V aprili som bola na laparke, tak som dufala ze uz sa konecne podari, ale stale nic ☹

jaja9891
9. sep 2014

@adrianaaa32 aj ja mam endometriozu na vejecnikoch...cysty,zrasty...operacia,hormonalna liecba skoro rok a po nej do troch mesiacov cysta spat...nizke amh...tak ideme do ivf...preslo pol roka po liecbe a nic....Len ta endo robi sarapatu...

adamnela
9. sep 2014

@rybkaa poslala som Ti mail 🙂

adamnela
9. sep 2014

@jaja9891 no uvidim, dnes je uz slabsi..A inak čo znamena, ze mas nizke amh?