Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@olivia_0309 ďakujem❤️...dal by boh aby sme už vyšetky čo sa tak snažíme mali len radostné správy ❤️🍀🙏👶
@martinade ja by som to videla na ten 13DC .. aj keď tvoj graf je teraz veľmi nejednoznačný. Škoda, že tam chýba tá jedna teplota po ovu. Ale za mňa ten 13DC bola
@julianka007 aha zmena prostredia. Inak v ff mam kolonku 'travelling' a keď cestujem, tak si to tam naznacim, lebo je to zmena prostredia a teplota moze byt trosku skreslena.
... dobré ráno. Tak u mňa to bolo zrejme biochemické. Čiarky duchovia,... prišla MS. 1DC 😏 ale nevadiiiiii ideme ďalej 😉 pekný deň ženy 🙂
@zuzik5891
Pozitivny ovu test neznamena,ze ovulka naozaj prebehne.To potvrdi len teplota a folikumetria.Uvidis aka bude teplota zajtra rano.Ci bude hore,alebo nepojde o anovulacny cyklys.☹
Toto minule kamoska riesila,ze mala bolesti v case ovulky asi 2 mesiace a teplota jej ukazovala anovulacny,tak si isla dat odsledovat folikumetriu a tam jej zistili cysty.Takze vajko vyrastlo aj bolesti mala ,ale neprasklo len sa zmenilo na cystu.☹
@podkovickaa tak hádam tá ovu bola... už od februára som neovulovala a ani bolesti som nemala...nie to ešte pozitívny ovu test...na folikulometrii som bola na 12dc...mala som 10mm folik na ľavo a 11,27mm na pravo...aj keby som šla na folikulometriu zas nevedela by mi povedať či folik praskol keďže voľnú tekutinu tam mám stále prítomnú...pomeriam ešte ďalšie dni a uvidím... keď ovu nebola nič s tým nespravím...
@alison11 tiež som sa chcela opýtať to isté čo @zuzik5891 lebo to že spíš v tomto pekle pri otvorenom okne s tvojou nízkou BT ozaj nič nemá. Toto fakt može súvisieť so štítkou...aj si minule spomínala tuším že si pribrala zopár kíl a tak...nezvaľovala by som to na okno...!Raz tu nejaka dobrá duša dávala takú tabuľku hodnot BT skús si niečo pozrieť v akých hodnotách by si sa mala pohybovať keď meriaš BT dole😉

@zuzik5891 úžasný je ozaj! Obaja ste skvelí, len tak pre hocikoho by toľko predsa necestoval😉 Strašne moc vám to prajem a držím megasilno prsty✊🏼🍀❣️