Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007 rozmyslamci si zajtra spravim. To bude 11dpo, a to bud bude vidno a budem tehu, alebo nebude vidno a nebudem tehu. @alison11 no teraz som si našla slabulilinko hnedy hlien. Lava a prave strana ma pobolieva... a vacsinou tie priznaky mam pred MS. Uvidime....
Ahojte baby 🙂 pridavam sa k vám ak možem. V marci sme prišli o bábo v 6tt preto sme plany na dietatko odložili na rok. Tento mesiac ani nvm prečo ale mm sa rozhodol že skúsi štastie 😁 merať BT som začala až po našej “nehode”. Som zvedava čo z toho bude 🙂 dnešna teplota sa mi zda nejak nizka...nechapem prečo tak klesla 🤔
@myjusiatko vieš že áno sama neviem?... podľa folikulometrie mi zovulovali oba vaječníky no na 23 DC som už mala po ovulácii
@martinade ja dnes tiež akési hnedé spinenie... Ale to mávam tak max. dva dni pred MS. Tak dúfam, že sa nechystá prísť skôr... mám aj vzorku moču, ale neviem či robiť test... či to nebude zbytočné. A môj graf dnes takto... O 0,01 menej ako včera...
@martinade Tak ty sa poznáš najlepšie mne pri prvom neukázali testy len keď už meškala ms 10dní a pri druhom som z bt vedela že som tehu a aj testy ukázali vtedy.Ak máš pravidelnú ms a ovuláciu vždy v ten istý deň cyklu tak áno,malo by byť vidieť.Ale ak sa posunie čo len o deň dva tak len pozdejšie bude vidieť //.Držím palce aby Ti nasledujúce dni silnelo a bolo vidieť.
@julianka007 skus spraviť na svetle... viedieť ružovú čiarku na fotke s červeným podtónom.... je ťažke

@julianka007 sme obe 10 dpo, teda ak moj graf mozem brať vážne 🙂