icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
29. jún 2019

@julianka007 sme obe 10 dpo, teda ak moj graf mozem brať vážne 🙂

megica33
29. jún 2019

@martinade ja som tak mala. Mne povedala ze mam anovulačny cyklus a ja som cakala vkuse mrchu. Na 37 den cyklu mi to uz nedalo a spravila som si test a ten test uz ma 2,5 roka 😂😂😂 takze je celkom mozne ze len nevidela.

martinade
29. jún 2019

@megica33 dakujem, uz som na 99% presvedcena, ze doktorka nevidela ziadne naznaky ovu

julianka007
29. jún 2019

@martinade ty budeš testovať? Či ideš čakať na MS

alison11
29. jún 2019

@martinade Ďakujem a Držím palce aby si si našla //🙂 ja do ms mám ešte 10dní 🙂.Som zvedavá ako bude môj graf pokračovať.

martinade
29. jún 2019

@julianka007 rozmyslamci si zajtra spravim. To bude 11dpo, a to bud bude vidno a budem tehu, alebo nebude vidno a nebudem tehu. @alison11 no teraz som si našla slabulilinko hnedy hlien. Lava a prave strana ma pobolieva... a vacsinou tie priznaky mam pred MS. Uvidime....

zuzik5891
30. jún 2019

Baby... konečne mi vyznačilo ovulku 🙏...

megica33
30. jún 2019

Ahojte baby 🙂 pridavam sa k vám ak možem. V marci sme prišli o bábo v 6tt preto sme plany na dietatko odložili na rok. Tento mesiac ani nvm prečo ale mm sa rozhodol že skúsi štastie 😁 merať BT som začala až po našej “nehode”. Som zvedava čo z toho bude 🙂 dnešna teplota sa mi zda nejak nizka...nechapem prečo tak klesla 🤔

myjusiatko
30. jún 2019

@zuzik5891 povedala by som, ze bola az 23dc

martinade
30. jún 2019

@zuzik5891 super, taketo poklesy na 2-5dpo mavam tiež ...

martinade
30. jún 2019

Nechapem, ze ta teplota je taka konštantna... vačšinou lietam hore dole s teplotou a mavam kopec. Zeby este tie hormony pôsobili?

zuzik5891
30. jún 2019

@martinade no aj mne sa teraz teplota ustáľuje... testík si neskúšala?

ereska
30. jún 2019

@martinade matka máš krásnu trplotu držím päste na testikovanie

zuzik5891
30. jún 2019

@myjusiatko vieš že áno sama neviem?... podľa folikulometrie mi zovulovali oba vaječníky no na 23 DC som už mala po ovulácii

ereska
30. jún 2019

Tento mesiac tu chcem vidieť samé pozitívne testiky tfuj tfuj tfuj bacilky

martinade
30. jún 2019

Kedze zajtra sa chcem prihlasiť do fitka, tak som si spravila test a je negativny 😞 ach jaj...

alison11
30. jún 2019

@martinade Možno je ešte len skoro na testovanie.Nestrácaj nádej a hnedý výtok môže byť aj z uhniezďovania alebo miesto ms len.

Ja dnes takto.

martinade
30. jún 2019

@alison11 skore testovanie na 11dc? Si nemyslim. Ked som bola tehu, tak na 12dc uz som mala peknu viditeľnú čiarku... tak a dalsi cyklus ivf pred sebou...
Pekne stupaš....

julianka007
30. jún 2019

@martinade ja dnes tiež akési hnedé spinenie... Ale to mávam tak max. dva dni pred MS. Tak dúfam, že sa nechystá prísť skôr... mám aj vzorku moču, ale neviem či robiť test... či to nebude zbytočné. A môj graf dnes takto... O 0,01 menej ako včera...

martinade
30. jún 2019

@julianka007 no na 11dc uz by malo byt vidno si myslim...

megica33
30. jún 2019

@martinade nvm prečo ale mne sa tam čosi mari 😳

alison11
30. jún 2019

@martinade Tak ty sa poznáš najlepšie mne pri prvom neukázali testy len keď už meškala ms 10dní a pri druhom som z bt vedela že som tehu a aj testy ukázali vtedy.Ak máš pravidelnú ms a ovuláciu vždy v ten istý deň cyklu tak áno,malo by byť vidieť.Ale ak sa posunie čo len o deň dva tak len pozdejšie bude vidieť //.Držím palce aby Ti nasledujúce dni silnelo a bolo vidieť.

alison11
30. jún 2019

@martinade A ináč aj mne sa tam marí bez zväčšenia svetlunká čiaročka.

julianka007
30. jún 2019

Tak u mňa tiež ďalší biely test do zbierky

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
30. jún 2019

@julianka007 skus spraviť na svetle... viedieť ružovú čiarku na fotke s červeným podtónom.... je ťažke

olivia_0309
30. jún 2019

@julianka007 🙈 kokos to snáď neni možné😏 Ako dlho sa snažíte?

martinade
30. jún 2019

@megica33 @alison11 ja nič nevidim a ovulku nemam v rovnaky den... takze tehu testy ti pri 2 tehotenstvach ukazali rozdielne? Ludske telo je zahrada...
ale test je podla mna negativny. Tiež by ste mali pravdu a bola tam ciarka čo silnie....
Mangel nevidi tiež čiaru...

martinade
30. jún 2019

@alison11 vacsinou macan 2-3 points/body kazdy mesiac... teraz mi ukazuje 20. A pravdepodobnosť mi stale ukazuje nizku20-30÷, teraz mam 40....uvidime o par dni....

julianka007
30. jún 2019

@martinade
Ona tam naozaj nieje či už na ružovom či na bielom