icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
1. júl 2019

@olivia_0309 presne to aj ja mam v pláne ja sa už síce dlho nesledujem vôbec nerobím ovu a ni nemeriam bt no teraz úplne som všetko vysadila žiadne vitamíny.

olivia_0309
1. júl 2019

@butterfly333 presne,mne už postupne dochádzajú a neobjednávam ďalšie, pauza a hotovo😊 Ostala mi čerstvá včelia materská kašička a inositol. Drž sa aj ty, snáď ta pohoda zaberie😉🙏🏼

butterfly333
1. júl 2019

@olivia_0309 ďakujem ani ja už neobjednavam nič mam doma ešte nejaké tak občas si dám no cez to leto bude pauza aj tak ešte nemám výsledky z reprodukcnej imuno idem tam až 11.7 tak som veľmi zvedava.

evi38
1. júl 2019

@olivia_0309 myslím predchádzajúce grafy 🙂 na porovnanie...už si nepamätám ako dlho sa snažíte? Júj škoda toho poklesu dnes ☹...ešte nemeriam možno budúci mesiac spravím po dlhšej dobe kontrolný graf 🙂
@julianka007 skúsila by som zajtra ráno test 🙂
@martinade Maťka myslím, že až 17-18 DC, keď máš už len 1 folikul, potom ide všetka sila do neho a rastie rýchlejšie...máš pekné ustálené teploty, podľa mňa na test bolo ešte skoro aj uhniezdenie by sedelo 🙂...držím palce...ja ešte kašlem, v sobotu kŕče, ale lepšie...aspoň už konečne nemám týždeň herpes 🙂

martinade
1. júl 2019

@zuzik5891 a čo tvoj graf?

martinade
1. júl 2019

@evi38 evi, to som rada, ze sa citis lepsie a brz herpesu...
A co tvoj graf bez teplot? Ktory dc si?

evi38
1. júl 2019

@martinade graf takto, ešte cca 3 dni do ms...budúci mesiac skúsim odmerať či mi sedí ovu s tým ako si myslím + ako sa mi hýbu teploty, keď užívam tie kvapky - jód, meď...dávam si Bčko a múmio na imunitu nech posilním + sme boli v sobotu na tobogánoch :D, keď ich už mám naordinované, ešte by som mala začať piť, to mi tiež Dr. kázal :D, len ja nepijem 🙈😇...ako sa cítiš?

evi38
1. júl 2019
zuzik5891
1. júl 2019

@martinade môj graf zatiaľ takto... vôbec neviem odhadnúť LF keďže ovu som na 21dv ešte nikdy nemala...no aj PMS mám... prsia začínajú bolieť a cítim celé podbruško... úplne celé... žiadna práva alebo ľavá strana

mariska1989
1. júl 2019

Chcela by som začať brať vitamíny na podporu tehu čo sa dá kúpiť v lekárni, užíva sa to od nejakého dc či to je jedno zatiaľ mám kyselinu listovú + zdravé stravovanie. Chcela by som si kúpiť ten inofolic alebo čo iné by ste poradili

olivia_0309
1. júl 2019

@butterfly333 to ešte stále čakáš na tie výskedky?😳 To sa teda riadne dlho čaká...
@evi38 mám jasné len v inej apke akurát prvý januárový nemám a minulý mesiac mám iba odo dňa keď mi Dr. povedala že je to ďalší anovulák...pradoxne tam som od daného dňa mala krásne 37mičky a stabilnú BT aj pozitívny ovu test🤷🏻‍♀️ Tú sú grafy...ten posledný nekomplet je máj

kika123kika
1. júl 2019

No ahojte tak som bola na kontrole 🙂 a velmi som sa prekvapila ked mi povedal Dr. ze su 2 fazulky 😍😍 som mimo totalne ale nesmierne stastna 😍😍

alison11
1. júl 2019

@martinade Tak to je iné keď si len 2hodky spala malo by sa min. 6hodín spať som čítala.Ja som si ani nevšimla je to možné teraz ako nato hľadím že prehodilo 😲 no super teda ešte že sme sa snažili vtedy.

81anina
1. júl 2019

@kika123kika tie su kraaasne 😍blahozelaaam a vela zdravia prajem ☺💚🍀

olivia_0309
1. júl 2019

@kika123kika paaani to je úžasná správa!!! Gratulujem moc a prajem krásne a bezproblémové tehu✊🏼🍀😊

alison11
1. júl 2019

@mariska1989 Inofolic je tiež kyselina listová + B8 vitamín.Skús E a B- komplex vitamín Ak chceš vitamíny.Podľa mňa ak ssa stravuješ zdravo a bereiš kys. listovú tak by to malo stačiť. 🙂
@kika123kika Jej no vidíš predca sú dve ako som Ti vravela že stačí len vydržať a ukáže sa aj druhé podľa sona súdim že sú jedno vaječné,možno sa mýlim ja len že vidieť jednu dutinku v ktorom si týžni?

butterfly333
1. júl 2019

@kika123kika waaaau tak zo je ozaj prekvapenie gratulujem aj si niečo brala clostil alebo niečo podobné?😘😘

butterfly333
1. júl 2019

@olivia_0309 no už mali byť 25.6 no nemohla som tak mi dali termín 11.7 no aj tak dlho sa čaká keďze som tam bola 14.5.

ikonica
1. júl 2019

@kika123kika jeeeeeeminenku to je krasneeeeee... Gratulkaaaas x 2 🙂

martinade
1. júl 2019

@kika123kika krasa 😍

butterfly333
1. júl 2019

Baby raz som sem dala v deň ms ovu aj tehu test písali ste ze aj na tehu je dúšik otázka tak prečo ms prišla mohlo to byť tehu len sa nechytilo či ako si to vysvetliť zrejme je niekde chyba prečo sa neudrží alebo kde?

daniela123321
1. júl 2019

@kika123kika Supeeer❤️ gratulujem..tomu sa hovorí dvojité šťastie ☺️🍀

kakatulik
1. júl 2019

@kika123kika to je nádherné😍ako keby sa spolu rozprávali. Toto je vzťah na celý život😘. Vyzerajú na jednovaječné,či?

kika123kika
1. júl 2019

@81anina dakujem 🙂

kika123kika
1. júl 2019

@olivia_0309 dakujem velmi pekne a aj ja drzim place ✊✊

kika123kika
1. júl 2019

@alison11 dakujem 🙂

kika123kika
1. júl 2019

@butterfly333 dakujem 🙂 nie len alchemilku a potom grep a potom ananasovu stavu 🙂

kika123kika
1. júl 2019

@ikonica dakujem velmi pekne 🤗

kika123kika
1. júl 2019

@martinade dakujem 🙂

kika123kika
1. júl 2019

@daniela123321 tak to teda je a dakujem 🙂