icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

veja28
2. júl 2019

@kika123kika jasne ako neni problem zaplatim si 10e 😂 ale doteraz som foto nechcela nejako vnutorne.. aj tak mam teraz take dni ze uff strasny strach akurat je ten tyzden kedy ki 2 baba odysli

kika123kika
2. júl 2019

@veja28 aha tak to chapem tak ako citis 🙂 ja som musela pyyat foto a pokazde aj budem pretoze musim to mat pred sebou ze je to pravda raz sa tesim potom revem jak mala 🙂 porod to je to co je dqleko ale najviac sa ho bojim :/

veja28
2. júl 2019

@kika123kika ja mam tieto dni az paniku ako cez den sa prebavim ale ked spim do dnes rana som celu noc chodila na sono.. nic ine v tom sne nebolo len ze chodim na sono az strach mam ze co bud3 :/ ale po tom budem foto aj ja pytat ak bude setko oki 😊 ja zase s porodu nemam paniku ani pri prvej som nemala ale moj porod je kapitola sama o sebe co som mala 😂 teda keby sa nerozpravam zo sestrickou tak jej porodim na cakacke 😂😂 ani neviem ako

evi38
2. júl 2019

@julianka007 ešte by som nevešala hlavu...pozri môj graf spred 2 rokov od 18 DC, tak ako ty 2 rovnaké teploty, potom vystúpila a potom na 1 deň klesla, presne ako ty, ak začneš stúpať malo by to byť ok, skús zajtra test 🙂...silno držím palce 🙂...my sme sa vtedy ešte nesnažili, nechtiac sme si nedali pozor len na 8 DC, ostatné dni sme si dali pozor...to som len odmerala, že ako funguje moje telo, aby som vedela, keď si neskôr už nebudeme dávať pozor a začneme sa pokúšať o bábätko

evi38
2. júl 2019

@martinade stále krásny graf, ustálené teploty 🙂...skúsila by som test, tak o 2 dni 🙂

ereska
2. júl 2019

@evi38 vy ste mali riadny sex maratón 😍

lucka2303
2. júl 2019

Caute baby. Som tu nova, ale citam vas uz dlho.
Prvy mesiac som zacala merat bazalnu teplotu a robit ovulacne testy. Snazime sa uz 6 mesiac po MA, co si myslite o mojom grafe? je tam nejaka sanca?

ereska
2. júl 2019

@lucka2303 ahoj určite ten pokles môže byť ip takže ak zajtra vyskočí by to mohlo byť ono držím päste

lucka2303
2. júl 2019

@ereska dakujem...uz zacinam byt zufala, minuly rok sa nam podarilo otehotniet hned na druhy cyklus, a teraz uz od januara sa snazime a stale nic :(

ereska
2. júl 2019

@lucka2303 no niekedy to trvá dlhsie nezufaj bude dobre a všetky sa dočkáme uzlickov tfuj tfuj tfuj

lucka2303
2. júl 2019

@ereska dakujem a tebe gratulka 🙂

ereska
2. júl 2019

@lucka2303 ďakujem no u mňa ešte veľmi dlhá cesta tiež sme prišli o Miminko vo februári v 14 tt

lucka2303
2. júl 2019

@ereska tak dufam, ze vsetko dobre dopadne. Ja som si minuly rok tiez myslela,ze je vsetko ok az kym som v 13tom tyzdni nesla na prvy scan a tam mi povedali, ze uz mam len gestacny vak a ziadne babatko...preto sa bojim aj teraz ak by som nahodou otehotnela, ze co z toho bude.

ereska
2. júl 2019

@lucka2303 Lucka to mi je veľmi ľúto

lucka2303
2. júl 2019

@ereska nevadi, ide sa dalej a verim, ze to dotiahnes tentokrat do vitazneho konca 🙂

kika123kika
2. júl 2019

@veja28 noo to ti verim no dvojicky a cisarak no som veeeelmj zvedava 🙂 a nie nesmies hovor si ze vsetko je v najvacsom poriadku an ja som sj vravela ze vsetkk ne na 100% a onk to je na 200% 😂😂😂

pasikavamacka
2. júl 2019

ahojte baby, nechodim sem pravidelne, ale obcas nakuknem co nove a potesim sa novej tehulke ;) minuly mesiac mi dr. nasiel "solidny neznamy utvar" na vajecniku, velmi ma vystrasil. Naplanoval mi operaciu na august. Isla som po druhy nazor k inemu lekarovi a ten povedal, ze to nie je solidny utvar, ale krvava hemoragicka cysta a odporucil neoperovat, ale snazit sa otehotniet. 2 uplne odlisne nazory, tak si vyber 🙂 chcem ist este k tretiemu lekarovi, ze co povie. Prihlasila som sa do Letnej online skoly Gabriely Tuatti "S laskou luno lecit". Mozno ju niektore poznate, je to naturopatka, ktora sa zaobera endometrizou a inymi chorobami lona. Endometriozu nemam, ale ine veci hej. Inak ona spominala, ze vitex sa ma brat len v druhej polovici cyklu, kedze je to progesteron. Je to casto spominana otazka aj v tejto skupine, ci vitex cely cyklus ano/nie.
Ja som vitex brala cely cyklus a cyklus sa mi predlzil na 35dni a vtom case vyrastol aj utvar/cysta :/ nevravim, ze je to z toho, ale teda za mna uz urcite budem davat vacsi pozor na to, co kedy beriem. Drzim palce!

martinade
2. júl 2019

@pasikavamacka tak potom daj vedieť nazor 3tieho. A nezabudni sa spytat, ze aké má data/dôkazy na podporu jeho teorie. Uzi si letnú školu 🙂

veja28
2. júl 2019

@kika123kika ano to si vravim ze vsetko bude oki.. mam angelsound a myslim ze som nasla ❤️ je to take rychle myslim ze je to ono.. aj dnes som skusila nasla som na prvy krat a ked som dala sondu orec a spet tak akoby "uslo" 😂 dalej tak som viac nepocuvala no ukludnilo ma to... hmm ked su 2jky je cisarsky isty? nemoze byt aj prirodzeny toto ako netusim mozno hlupa otazka

beatinka
2. júl 2019

Ahojte dievčatá... Tak tento mesiac som ani len nestihla skúsiť testovať. 😂 Nejak sa mrcha poponáhľala.. takže ďalší mesiac bez výsledku...😔

alison11
2. júl 2019

@kika123kika To je super že robíš nechty doma.A na pn som bola na rizikovom z prvým a z druhým mi ešte rodičák nezišiel počas tehotenstva z prvým,tak som bola vpohodke doma ja som od 5 mesiaca u druhého nakupovala už do pôrodnice veci lebo pri prvom som sa otvárala od 34tt a tak som vedela že je lepšie byť nachystaná skôrako na poslednú chvíľku a kočík som cez net kupovala na www.lacnejsie nekupis.sk a doviezli aj kočík aj postieľku sme mali dotiaľ a z mamaaja som mala vedietko Tummy na kúpanie a prebaľovaciu podložku.Komodu som obyč. kupovala z našimi mi doviezli z nábytkárstva a jedine čo ma stresovalo bol matrac nemali ho a tak pár dní pred pôrodom sme až kúpili kým došiel do obchodu. :D pri druhom som mala všetko po prvom len skladnajší používaný kočík som dokupovala aby bolo ľahšie cestovať busom z dvomi deťmi a skejtík som mala odtiaľto z bazáru 🙂.A podložky nohavičky vložky zo zdravotných potrieb som mala a všetko bolo super.Veru anraz by to bolo priveľa na peňaženku.

alison11
2. júl 2019

@kika123kika A pri druhom som sa začala otvárať v 30tt takže aj dobre že som mala nachystané.A vecičky pre prvého som len pár kupovala mala som po mne a súrodencoch ešte takže veľa som nenakupovala jedine bodinká z krátkimi a z dlhými rukávmi a potom od 1roka aj papučky a veľa vecí sa aj tu dajú nakúpiť lacnejšie malinké deti sotva ponosia 2mesiace vecičky prvý rok 🙂.

kakatulik
2. júl 2019

@pasikavamacka aj ja som sa tam chcela prihlásiť,ale akurát teraz v lete neviem,či to budem stíhať sledovať. Začalo to včera,však? Koľko to bolo v eurách? Ako často sú tie prednášky?
Inak neviem,či majú cysty niečo spoločné s Vitex,lebo tie vznikajú vplyvom estrogénu.

pasikavamacka
2. júl 2019

@kakatulik vyzera, ze budu 2 prednasky za tyzden. stalo to 560eur, lebo som si kupila aj jednu konzultaciu u nej. jedna prednaska ma aj 2h, tak to pozeram postupne, ked mam prave cas.

kika123kika
2. júl 2019

@veja28 noo Dr povedal ze je velmj mala pravdepodobnost ze prirodzenou cestou tak neviem ale ja by som pri dvojkach anj asi neryskovala a chcen cisarak 🙂 inak som citala zw ten angel sound nieje dibre vzdy pozivat vraj tie vlny ci co idu dnj k babatku a nieje ku to dobre :/

kika123kika
2. júl 2019

@alison11 no ved jasne sak este uvidim co bude 🙂 ja cez net take ze kocik alebo daco radsej nie ja si ho chcem chytit ci je pruzny a pevny 🙂 v tom mam istotu ked ho vidim nazivo 🙂

lucia37
2. júl 2019

Ahojte dievčatá. Po roku som začala zase merať BT. Cykly mávam 28 dňové. Ovu netuším kedy. Teraz som si kúpila ovu testy, ale ani jeden nebol pozitívny, ani len skoro pozitívny. Keď som dala do apky, že test negatívny, tak mi vyznačilo, že ovu ešte nebola. Keď tam nedám testy, tak podľa teploty mi vyznačí ovu tak, ako je teraz na grafe. Baby, vy si čo myslíte o tomto grafe? Testy mám z DMky, neviem, či sú kvalitné, alebo nie.

ereska
2. júl 2019

@kika123kika neviem ja som raz našla priamo diskusiu čo sa nejaká pýtala na to lekára tie poradne čo sú na nete a nepísala jej nič o škodlivosti no môj názor pokiaľ to nepouzivas moc často a hlavne že dlho hľadáš srdiečko tak by nemalo škodiť ja keď som do pár minút nenašla skúsila som inokedy

veja28
2. júl 2019

@kika123kika ano to som cital aj ja... ale psychika je svina.. ja mam v plane po prejdeni tohto obdobia ho zabalit a odlozit ale tieto dni by som sa asi zblaznila aj ked viem ze sa nic nezmeni ale ten pocit

alison11
2. júl 2019

@kika123kika To je určite iné kočík pre dvojky ako jedno ja už mám skúsenosť a viem ktoré sa dajú kolísať a ktoré len do strán otočnými kolieskami kývať.A je iné ak máš auto a vieš cestovať za kočíkom si ísť pozrieť mne sa nedá nemáme auto ani vodičák.