Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Prosim,viete mi poradit? Dnes mi vyznacilo ovu na 13DC,ale nezda sa mi to,kedze dnes som mala nizku teplotu. Celkovo mam velmi divny graf tento mesiac kedze som mala upal cez vikend. Ale od 16 DC mi gyn kazala brat progestseron,kazdopadne nemyslim,ze by som si ho uz mala nasadit... viete mi poradit prosim ohladom mojho grafu? Dakujem
@kika123kika Taším sa z tebou .
Ja žiaľ mám One step negatívny a graf takýto,tak zrejme z tohto cyklu zas nič.
@martinade ahoj Mati. Tak nemam velmi co pisat. Dnes 7DC , este ani BT som nemerala,nic ma nebavi co sa snazenia tyka,aj tie vitaminy beriem ledabolo. Stale sme niekde prec,aj zabudenem.....najradsej by som sa na vsetko vybodla...Nie,nie, Vôbec nemam depku,ale.....ani neviem co mam napisat.😕
Ahojte baby, môžem sa k Vám pridať? Sledujem Vás už dlhší čas, a každej z vás prajem aby ste sa dočkali svojho bábätka. My sa snažíme len tri mesiace, viem nie je to dlho, keď vidím ako dlho s snažíte o bábätko vy, ale už aj ja pocitujem sklamanie vždy, keď mi začne mrcha, dnes som 1dc :(
Verím, že sa to tento mesiac už podarí 🙂
@kakatulik kašli cez leto na všetko a len si užívaj ☀️ Pohodu a slniečko. Potom zase na jeseň niečo vymyslis ✊🏻 A možno sa dovtedy podarí 💪🏻
@martinade ja momentálne dovolenkujem a nové nemám nič. Stále bez akéhokoľvek príznaku, mám z toho furt len stres že ako je to možné 🙈 v utorok idem na kontrolu a potom o dva týždne snáď už bude aj knižka. Stále tomu nedokážem veriť 🙄 viac sa bojím ako teším a to ma hneva. Snáď potom keď bude ta knižka to bude iné. Moc moc držím palce teraz pri tom ivfku ✊🏻✊🏻✊🏻
@kakatulik ale prosím ta 🤪 neblázni. Ja sa rozpadom cela, mna zase kolena neposlúchajú vôbec. Stačí vybehnúť plávať občas, to by mohlo pomôcť. Nič nič inak nemám, ani prsia ani chute, len teda stále som unavená. Ale to ja som taký spachtos skoro vždy. Uvidíme, v utorok dám vedieť.
@zabka1987 ja to ozaj nechápem, fakt nič nič?? 🙈 ja si stále hovorím, že bude tak ako ma a hotovo. 🤷🏼♀️
@martinade Jasné tak uvidím čas ukáže ale už to tak ďaleko nie je 5dní do ms.
@lucka2303 Krásny graf držím palce.
@lucia37 Držím palce aby sa zadarilo 🙂 A je to možné od pozit. testu do 24hod.
@kakatulik Skoré zotavenie ja som mávala hrozne boľavé kríže že som sa posadiť na posteli nemohla z ľahu len vygúľať po pôrodoch asi keď mali pol roka deti a potom raz za čas ak nachladli kríže.
@ceklis V koľkom si tt?

Už si klesám aj ja...