icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
5. júl 2019

Už si klesám aj ja...

martinade
5. júl 2019

Ja som dnes stupa z 37,14 na 37,15. Tehu test biely, asi zajtra mi klesne teplota. MS zevraj ma v nedelu dojst. Do ff som naznačila negativny tehu test a ajtak mi vypočítalo 56 pts early pregnancy signs.... vačšinou mo tá hodnota klesne na 2 pts... no jo topiaci as aj slamky chytá ...

pimar
5. júl 2019

Prosim,viete mi poradit? Dnes mi vyznacilo ovu na 13DC,ale nezda sa mi to,kedze dnes som mala nizku teplotu. Celkovo mam velmi divny graf tento mesiac kedze som mala upal cez vikend. Ale od 16 DC mi gyn kazala brat progestseron,kazdopadne nemyslim,ze by som si ho uz mala nasadit... viete mi poradit prosim ohladom mojho grafu? Dakujem

alison11
5. júl 2019

@kika123kika Taším sa z tebou .
Ja žiaľ mám One step negatívny a graf takýto,tak zrejme z tohto cyklu zas nič.

martinade
5. júl 2019

@pimar podla mna sa ti graf este zmeni, ako budeš pridavať teploty... nevidim pravidlo 3 po 6. Radsej neskor dať progesteron aby si si nahodou nezablokovala ovulku

martinade
5. júl 2019

@pimar a nič sa nestane ak budes užívať progesteron až napr 5dpo alebo 6dpo....

ikonica
5. júl 2019

@zuzik5891 nebola ovu neskor? 23-24 dc?

pimar
5. júl 2019

@martinade dakujem velmi pekne za radu,suhlasim. to som nevedela ze ci ho mozem brat aj neskor po ovulacii(ak teda bude vobec)

martinade
5. júl 2019

@alison11 ved si len 8dpo, to este tehu test nemusi zachytiť...

lucka2303
5. júl 2019

ja dnes 12DPO

ereska
5. júl 2019

@lucka2303 test si neskúšala

martinade
5. júl 2019

@evi38 ziadne pocity, sem tam bolest vajecnikov, sem ram stinutie na lavej strane... to mam kazdy mesiac. Tak to mi je luto ze sa rozbieha. Ja ju nečajam v nedelu...

martinade
5. júl 2019

@ceklis @kakatulik dlho ste sa neozvali, ako sa mate kolky

lucka2303
5. júl 2019

@ereska ale skusala vcera vecer, One step, a bol uplne biely. Ked som sa velmi aleze velmi snazila tak sa mi zdalo ze tam vidim nejakeho ducha, ale to som si podla mna len namyslala, vyskusam zajtra z ranneho. Ale ked uz zo 2 dni citim brucho, tak neviem nevienm...

zuzik5891
5. júl 2019

@ikonica ja neviem...ale graf už pôsobí ako tie z minulého roka...ms dorazí... určite...testy včera s duchom a dnes biele...to je tá moja klasika... už som z toho unavená

lucia37
5. júl 2019

Babule, prosim poradte, vcera takyto ovu test, ale muz nebol doma, prisiel az dnes rano. Jasne, ze som po nom hned skocila☺️. Myslite, ze este sa dalo nieco stihnut?

zabka1987
5. júl 2019

@lucia37 pravdaže, ovu prebehne od pozit testu do 2dni takže si to super vystihla.

lucia37
5. júl 2019

@zabka1987 jezis, dakujem krasne🙂, a myslis, ze to bol uz pozitivny test? Ci len skoro pozitivny?

kakatulik
5. júl 2019

@martinade ahoj Mati. Tak nemam velmi co pisat. Dnes 7DC , este ani BT som nemerala,nic ma nebavi co sa snazenia tyka,aj tie vitaminy beriem ledabolo. Stale sme niekde prec,aj zabudenem.....najradsej by som sa na vsetko vybodla...Nie,nie, Vôbec nemam depku,ale.....ani neviem co mam napisat.😕

olivia_0309
5. júl 2019

@julianka007 moooja, nevadí...nič nenarobíme s tým..,len myslieť pozitívne🙏🏼

paulli
5. júl 2019

Ahojte baby, môžem sa k Vám pridať? Sledujem Vás už dlhší čas, a každej z vás prajem aby ste sa dočkali svojho bábätka. My sa snažíme len tri mesiace, viem nie je to dlho, keď vidím ako dlho s snažíte o bábätko vy, ale už aj ja pocitujem sklamanie vždy, keď mi začne mrcha, dnes som 1dc :(
Verím, že sa to tento mesiac už podarí 🙂

ceklis
5. júl 2019

@kakatulik kašli cez leto na všetko a len si užívaj ☀️ Pohodu a slniečko. Potom zase na jeseň niečo vymyslis ✊🏻 A možno sa dovtedy podarí 💪🏻

@martinade ja momentálne dovolenkujem a nové nemám nič. Stále bez akéhokoľvek príznaku, mám z toho furt len stres že ako je to možné 🙈 v utorok idem na kontrolu a potom o dva týždne snáď už bude aj knižka. Stále tomu nedokážem veriť 🙄 viac sa bojím ako teším a to ma hneva. Snáď potom keď bude ta knižka to bude iné. Moc moc držím palce teraz pri tom ivfku ✊🏻✊🏻✊🏻

kakatulik
5. júl 2019

@ceklis hlavne ze ms neprisla....bud rada,ze nemas príznaky...ani prsia,nic?

Ja by som sa najradsej vybodla uplne ne vsetko. Chytaju ma take veci,ze chrbat a tak...dnes mi aj ortoped. Dr.povedala,ze to prichadza s veko...no co by som ja este chcela dieta...ze?

zabka1987
5. júl 2019

@ceklis ahoj ja som bola včera a je to ôk 🥰 tak neboj. Mne tiež stále nič nie je, ani chute nič.
@lucia37 podľa mňa pozitívny 😊

ceklis
5. júl 2019

@kakatulik ale prosím ta 🤪 neblázni. Ja sa rozpadom cela, mna zase kolena neposlúchajú vôbec. Stačí vybehnúť plávať občas, to by mohlo pomôcť. Nič nič inak nemám, ani prsia ani chute, len teda stále som unavená. Ale to ja som taký spachtos skoro vždy. Uvidíme, v utorok dám vedieť.

@zabka1987 ja to ozaj nechápem, fakt nič nič?? 🙈 ja si stále hovorím, že bude tak ako ma a hotovo. 🤷🏼‍♀️

kakatulik
5. júl 2019

@ceklis ja plavam velmi rada,ale tie bolesti mi nedovoluju ani to....

ceklis
5. júl 2019

@kakatulik fuha :( tak to nie je vôbec dobre. Fyzioterapeut a nejaké cvičenie ✊🏻 Nemôže to byt nejaký zaseknutý nerv? Skús to poriešiť čím skôr.

alison11
5. júl 2019

@martinade Jasné tak uvidím čas ukáže ale už to tak ďaleko nie je 5dní do ms.
@lucka2303 Krásny graf držím palce.
@lucia37 Držím palce aby sa zadarilo 🙂 A je to možné od pozit. testu do 24hod.
@kakatulik Skoré zotavenie ja som mávala hrozne boľavé kríže že som sa posadiť na posteli nemohla z ľahu len vygúľať po pôrodoch asi keď mali pol roka deti a potom raz za čas ak nachladli kríže.
@ceklis V koľkom si tt?

lucia37
5. júl 2019

@alison11 ďakujem krásne😇

kakatulik
5. júl 2019

@alison11 vies co,ja mam discus prolaps v krizovej oblasti uz davno. Teraz sa nieco deje v krcnej ay hrudnej casti,az mi prsty trpnu.....to mi neda robit skoro nic....