Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@adrianaaa32 aj na vlastnu päst som zistovala a nespravia mi skor...lebo su vraj drahe,cize im staci moj aoperacna sprava,ze mam endometriozu,ze je spermiogram ok a hormonalny profil na 4 den cyklu mam spraveny...nic viac...ani zakladne vytery,nic... to je system co??? a dakujem,musi to vyjst kazdej snazilke,kazda si to zasluzi....po tom vsetkom nasom trapeni...
@jaja9891 fuuu tak to je zvlastny postup. Ked si este vezmes ze samotne ivf je dost drahe..to je politika teda.... no nic, treba verit ze to vyjde a hotovo 🙂
@adrianaaa32 no len lieky stoja cca do 400e,potom dalsie veci...sila a istota ziadna... no co spravime,musi to vyjst,musi... ale obavy su velke...
@zuzulienocka77 Zuzik, kedy ides k tomu lekarovi?
@sjuzan77 hackovanie by si urcite zvladla, na youtube su fakt blbuvzdorne videa, posleme ti hacik a klbko vlny na zaciatok?🙂))
@rybkaa kde mame aktualizovany graf? clovek ide spat so sliepkami, aby bol skor hore a zaaaaaadne spravy
@mawiya a ty, mawiyocka nasa, ako? stale vrhas vecere?🙂
@zarzisia ocakavame vysledok testu a spravy od lekara 😉
@ennynka vcera som na teba myslela, ze co mas nove, bambulko/a rastie?
@micikatka a ty ako pokracujes? ovula, ci neovula? 😉
@adamnela bola uz, ci nebola? ja som z tych tvojich testov pako...
a ostatnym prajem aspon krasny den 😉
no a uz ked pisem, tak este ozivime kamosky od susedov 😉)
@ivet1987 nazdar, Ivetus, no ako sa mame? kolky tyzden tahas, uz vies, co to bude, ci nechas sa prekvapit a ako si zvladla odber krvi? 🙂
@joannah13 rovnaka otazka pre teba, ako dopadlo 3Dcko? je tam pindur?😉) a uz si vyhovorila priatelovi, ze sa bude volat Alexander?😀
@senta_sofia ahoj.vies ze ani nic neviem?na poradnu idem az 16.9.,to by mi mal povedat vysledky tripple testov tak trpnem ako to dopadne,resp.dopadlo a mal by robit konecne po dvoch mesiacoch aj ultrazvuk...male so mnou zatial nekomunikuje(nekope ani nic) tak neviem 😔 a ty co nove?
@ennynka kasli na tripple testy, zbytocne strasia ludi 😉) urcite bude vsetko v poriadku... ty si teraz kolky tyzden? toto cakanie na kopanie je najhorsie, co by som ja dala za taky stuchanec aspon vecer, ze ahoooj, tak som tu a zijem 🙂) ja idem teraz 24.9., tiez mi budu len brat krv, ziaden ultrazvuk a potom az koncom oktobra ten velky morfologicky v 20tt, tak budem mat take cakacie medziobdobie ako ty... inak mi je stale striedavo-oblacno, uz som sa tesila, ze konecne dobre a teraz posledne 3 dni ma to zase odrovnalo, hlava ma bolela, nevolnosti, unava, tak dufam, ze to boli uz len posledne zachvevy...
@senta_sofia som v 19tt,citala som ze u prvorodiciek mozu byt pohyby az v 20tt tak uvidime ci to na mna dakedy pride ci co...a ten morfologicky ultrazvuk som zvedava ci ma tiez na to posle alebo co,nikdy mi o tom nehovoril a pochybujem ze by to on robil v ambulancii,to asi nie,ze?asi to len malokto robi...
@senta_sofia no moja, na to hackovanie uz casu neostava, verim, ze je tam kooopec videi, ale je tam este vacsi kooopec starych ceskych serialov a do toho som zmagorena, takze non stop do toho cumakujem 😉
Dievcence, dnes som slavnostne zahajila 6tt stavom bez krvi a spinenia (uz 3 den), verim, ze to tak pojde aj dalej. Ak sa mam riadit predoslymi 3 tehu, tak tento tyzden mi zacnu celodenne nevolnosti, takze maslove susienky su uz nachystane. S trasucimi rukami som spravila posledny test, co som mala doma, kedze mam 2nasobnu skusenost so slabnucimi ciarkami, tak som sa velmi bala, ale kedze vrchny je zo soboty a spodny z dnesneho rana, tak to zatial ide dobrym smerom. Az zufalo dufam, ze to tentokrat bude mat stastny koniec..
Pekny den babule.
@ennynka moj lekar mi to robil priamo u seba, ale viem, ze mnohi posielaju na ine pracoviska, vacsinou do nemocnic, potrebuje ten pristroj, co ma 4D zobrazenie, poprezera babatko, tam uz aj vizualne vidi, ak by malo nejaku anomaliu, ale skor sa na to sustred ako na prijemny zazitok, ze uvidis babatko live a budes prekvapena, ze na to, ze si este len v polke tehotenstva a to male je uz hotovy clovek 😉)
@sjuzan77 uzasna sprava, krasny testik, zasoba maslovych susienok a ideme na to 😉)
@senta_sofia ahoj cicuš, no v piatok sa chystám pozrieť tetu doktorku, už aby to bolo, neviem sa dočkať, nech už to drobátko vidím aj s ťukajúcim srdiečkom. Dnes ma zase nejako vaječníky pobolievajú, mala si aj ty takéto pobolievanie? A od soboty sa mi stupňujú nevoľnosti, tak je hádam všetko v poriadku. Zistila som, že môžem len ležať, vtedy mi nie je zle. Len v robote sa ťažko leží a doma nemám pochopenie od drahého syna 🙂 . A ty si moja už v koľkom tt?
@sjuzan77 krásny testíček, veľmi sa tešíííím 😵 🤐
@senta_sofia Ahoooj 🙂
No zítra začínám už 5. měsíc, letí to 🙂 Pohlaví víme, ale neříkáme 🙂 Braní krve jsem nějak přežila. Mám se dobře, bříško zatím skoro žádné, nahoře jen 2 kila.
A co vy, co nového tady? 🙂
@zuzulienocka77 sak to je coby dup 😉) mna bolievalo kadeco, jeden den podbrusko, druhy vajecnik, treti krize, stvrty prsia, takze myslim, ze je to normalne 😀 Ja tiez casto vyhladavam stabilizovanu polohu na lezanie, u mna fajn zabera aj citronova voda a neboj, keby to bolo moc zle, vzdy sa mozes nechat vypisat a lezat v relativnom klude doma, synackovi vysvetli, ze maminke je zle, lebo ma v brusku babatko, on to spracuje. Ja som tusim prebiehajuci 15tyzden, uz mam sama v tom zmatok, lebo mi posunuli aj tyzden porodu o tyzden, ze sa mam riadit tym 😀
@ivet1987 sa maaaaas, ze brisko skoro zadne 😀 tak uz chapem, preco mam ja take brucho, ake mam, ja ho mam aj za teba 😉) a my tu mame nove zase nejake tehulky, takze celkom dobre ste to tu nastartovali 😀
@senta_sofia juuj mňa prsia bolia stále, a hlavne, keď moje drahé dieťa sa na mňa hodí celou silou svojou hlavou, tak vidím hviezdičky, vždy sa trafí presne 🙂 . Ináč tú citrónovú vodu som si dnes urobila v robote, doniesla som si citrón a fičím, lebo mi je zo všetkého ťažko. A si spomínala, že máš brucho ako v piatom mesiaci, tak presne tak vyzerám aj ja 😀 , už sa mi to ani kamuflovať nedá do čerta 😀 . Takže som presne o polovicu menej ako ty 😉 ja mám prebiehajúci 8týždeň.
@sjuzan77 krasny testik 🙂 ked som to videla, tak som isla vyhodnocovat, ze ovu uz je pozitivny, potom mi doslo, ze to su dva tehotenske 😀
tak ja nič, májové bábo to nebude, bude júnové 🙂 teplota ešte ako tak, ale inak bruchala 😀 ten spodný test je dr. max, tak to beriem ako istotu, že to nevyšlo... http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa
@rybkaa ☹ ☹ v júny už bude krásne teplúčko, bude sa ti dobre prechádzať s kočíkom 😉
dobre ranko baby.... graf tu: http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef testovat este nemozem, bo testy su na ceste iba :D Ale ja neverim na zazraky, takze v nic take ako // nedufam......strasny strach mam z tej konroly. Uz som prestala aj inofolic jest - ved naco, ked uz sme skoncili :/ Och baby, dnes to vidim na potoky slz 😢 bojim bojim strasne bojim
och, zasa som sa domotala :D Baby ale ved vy viete
@afra =@zarzisia....uz si budem davat pozor, slubujeeeeem. No uplne som dnes mimo :/
@rybkaa cicus, inak ked rozmyslam nad tym, ze ja fakt neviem, kedy som otehotnela, lebo jak kukam na ten kalendar, tak kukam na ten kalendar, nesedi to na nic z toho, co som zaznamenala... tak mi napadlo, nevidim sice tvoje intercourse data, ale ze ci sa nesustredite len na tie dni okolo tej predpokladanej ovu, ze skuste to aj hned po menstruacii a potom obden alebo ako sa podari az do ovulky, mozno aj ty budes taky nejaky speci pripad 😀
@afra my vieme, len bacha na spiclov 😀 a nepi, setri moc, nech je ten test pekny
http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7 caute babenky. teplotka išla hore, ešte zajtra zmeriam a dosť. uvidíme už len či budú tmavnuť testy, zatiaľ pritmavol 🙂 cmuk ľúbim vás
@senta_sofia asi som zvláštny prípad, lebo skúšame aj po ms, aj pred ovu, aj počas ovu, aj po ovu....aj furt...a nič...teda - nie v každom cykle furt takto, ale jeden sme skúsili po ms, ďalší pár dní pred ovu, ďalší aj po ovu, obdeň, každý deň,...kadejako....počas predpokladanej a potvrdenej ovu furt, ako je ovu test pozitívny až do ovulky...začínam mať podozrenie, či je mm ok, keď u mňa všetko ide, všetko hrá...tak som mu objednala vitamíny na posilnenie, vit. E, koenzim Q10, macu a selén...myslím, že je ok, keď sa nám raz podarilo, len možno potrebuje povzbudiť, on je príležitostný fajčiar, za čo sa hnevám, tak či aj to nemá vplyv...no bude pekne žuvať vitamíny a ja na to dozriem, bo do neho niečo dostať to je umenie 😀
@mawiya juuuuj, krasny vyskok 🙂 srdenko, aj rozmyslas, ze navstivis dokiho? brala si pri chalosoch nieco na udrzanie tehotenstva?
@rybkaa ale proste skusit to v jednom cykle, my sme sa tiez predtym, ako som merala teplotu sustredili najma na tie dni okolo ovu a ked som sa na meranie vyprdla a milovali sme sa aj hned po menstruacii a v podstate obden, tak to vyslo... a mozno je problem prave v tom, ze okolo tej ovulky je sexu az prilis, tazko povedat :-/
@senta_sofia pri prvom dufík, ale len preventívne, lebo som dlho nemohla otehotniet, pri druhom ništ
uvidím ak by niečo tak pobežím, ak oky tak počkám 2 týždne.

@jaja9891 a to ma aky zmysel robit vysetrenia az potom?? Nemalo by sa najprv vsetko skontrolovat a poriadne vysetrit este predtym? Tomu nerozumiem..v kazdom pripade Ti drzim palce..musi sa to podarit 🙂 ...nad inou moznostou ani nerozmyslaj 😉