Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mariska1989 Od Duphastnou prsia bolievajú zavodňuje,aj ja mávam prsia vždy od neho boľavé a zväčšené.Neboj príde ms.
@mariska1989 no tworeticky by si mohla byť 12 dpo. Len ti tam chýba viac predovulacnych teplôt. Podľa minulého grafu.uz je 36.6 taká nižšia opoovulacna
@lauritka nemôžem byť 12dpo . Lebo 26. 5 sme mali naposledy s manželom sex keď bol bohužiaľ doma nemohli sme mať kvôli zápalu čo som mala na krčku a brali sme antibiotiká . Prikladáme ovú testy tento cyklus . Už 19 DC to bolo slabšie o niečo
@alison11 čo spomínam tak v živote má prsia neboleli jedine v tom 3tehlu a vlastne teraz ale Ináč pred MS vôbec
@mariska1989 Mňa pri Duphastone vždy pred ms bolia prsia až tak že nemôžem si dať podprsenku lebo ma ide poraziť od bolesti.
@alison11 tak zas mňa hentak nebolia Tak ale dúfam že už to fakt dôjde zajtra max štvrtok
Tak by som sa s vami niektorými teraz vymenila tie ktoré by ste radšej nechceli dostať a dostali ste
@mariska1989 Tak iné je meškajúca ms a iné je tehulkovské meškanie ms 🙂. Nezávidím to čakanie na ms.Aj mňa čakajú ešte zajtra a pozajtra či dorazia alebo aj iné testy ukážu //.Ale moja bt nenapovedá tehulkovaniu skôr ms.
@alison11 To áno je rozdiel ale určite by som dopriala iným aby takto meškala a naši si svoje // na testu. Mne momentálne nič neostáva len čakať kým dôjde
@ereska Asi mám zbytočné ísť momentálne na vyvolávačku keď by aj tak možno došla až za 5 dní tak či onak mi to posunie plodné dni keď už manžel nebude doma
@mariska1989 Veru iné neostáva len čakať aj tebe a aj u mňa len čas ukáže,ty aspoň vieš že tehu nie si ja stále som len na 50%.
@zuzik5891 No vidíš tebe bt ukazuje že si a test nie a mne bt ukazuje na ms a testy silnel ešte aj včera. Tak čo už.Asi to počasie vplýva aj na bt. :D.
Baby ako je možné že minulý týždeň bol folikul dominantný na pravej strane a mne ide urvať ľavý bok ? 😂😂 už 3 dni ma striedavo boleli obidva, dnes ale brutál ten ľavý 🤣🤣
@evi38 v apríli som mala na 14 deň ovu test pozitívny takže 15 prebehla ovu a cyklus som mala 28 dňový .. Ktomu tento cyklus som mala duphaston takže ms mala doraziť cca 3dni po vysaden čo sa nestalo... človek čakal že keď dostanete liek na úpravu takže až to je tak ako to má byť ....
Zajtra dôjde v plnej paráde lebo som už začala konečne špiniť😂 niekto tam hore to zariadil až sa to stihne😇
@alison11 mne zajtra začne boj prvý deň cyklu už som sa začal konečne tešiť konečne špiním
A tebe držím palce až to vyjde tak ako má🙏🙏🙏🙏
@ja197 Snažili ste sa včase ovulky? Ak áno môže to byť rastom sliznice a uhniezďovaním plodíka.Držím palce.Aj mňa bodavá bolesť v oblasti vaječníkov ma chytali a najčastejšie v čase keď si ľahnem,prípadne ak sa zhurta postavím alebo zmením polohu zo strany na stranu.
@mariska1989 Jej super tak si sa dočkala ms. Ďakujem kiežby bola by som prešťastná.
@alison11 No skôr som sa dočkala náznaku toho. Takže zajtra určite dôjde.Momentálne si ešte pomáham teplým kúpeľom, keby som pila stiahnem asi celú fľašku červeného vína😂😂 A ty si aký mala dnes test či si nerobila??
@mariska1989 Nemám ešte testy asi zajtra prídu tak budem testovať vo štvrtok ráno pokiaľ ms nedorazí lebo bt som dnes mala 36,50 toľko mávam vtedy 1dc. len minulý emsiac kleslo až na 36,17 1dc.Takže iné neostáva len vyčkať štvrtok.
Baby koľko mg melatoninu by som mala brat denne akú dávku na kvalitu vajíčok?
@kakatulik to máš akú značku? Swanon? Ja len obyčajný od Dr max no kúpim od swansonu ten 3mg 5 nieje veľa?

@lucka2303 Vau jasné vidieť rozdiel krásny je dnešný test držím palce 🙂