Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ereska moja to mi je veľmi ľúto prečo sa toto deje.😭😭😭😭😭😭😭
@butterfly333 ja už neviem fakt
@ereska moja a bola si na reprodukčnuj imuno? Je tam všetko v poriadku? Hemato?
@butterfly333 no na Repro malo D a tie protilátky proti spermiam a hematóm ok tam len brat kyselinu listovú a B12 všetko som brala
@ereska a repro už v poriadku? Ja tiež rozmýšľam ci je vhodné teraz sa snažiť no Dr to nezakazala no mam zvýšené cytokiny beriem inj aj D mam nízke tak neviem
@butterfly333 to čo mi kazali v prípade tehu som brala tak neviem čo ešte viac urobiť asi sa už len na všetko vysrať neviem prečo má Boh tak skúša
@ereska Ja už fakt neviem čo na to povedať 😥je mi to fakt ľúto..to už ani nieje možné toľko nešťastia mať 😒Drž sa
Baby, na ff som si manualne vyznacila ovu. Neviete, ako to vymazem, prosim?
@ereska je mi ľúto tvojej ďalšej straty..😕 presne viem ako sa cítiš .ja som to zažila 7x..😭 4x potrat ,3x mimomaternicove..vzali mi obe vajcovody aj časť maternice..mám trombofilny stav a 7 mutácii krvi..a jasné malo vitamínu D,ale toto je najmenej ,to problém nespôsobuje..to ma skoro každá žena..som po dvoch ivf a až teraz 8me tehu sa nám darí 🙏 sme 18tt a verím že sa konečne podarí vynosiť bábo .ale tiež to prišlo až sme začali riešiť adopciu.. samozrejme pokračujeme v nej naďalej..na tie protilátky to niečo dali?posielam veľa síl..veľmi ti držím palce nech to už najbližšie konečne vyde 🙏 ja stále nepochopím prečo niektoré ženy musia prežiť toľko trápenia 😥🤧

@alison11 och to je ako možné, ved si mala krásne tie testiky už