Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kakatulik heh, držím palce, sestra špunta tiež spáchali v IT po dlhom snažení 😏🤞
@evi38 tak potom postni na mk ked budeš mať viac teplot. U mňa test biely. Inak som po ivf cykle a minule po ivf cykle tiez som mala vysoke teploty a az ku koncu cyklu. Ale teraz sedim u ortopeda, zbehla som na havaj a take spinenie ako implantacne....no uvidime, moc nadeje si nerobim
@michaela329 no super! Taky maly mafiozik by veru bodol.😍
@martinade takto vyrovnaný je dobrý, či?
@michaela329 no vela bab malo taky pekny vyvazeny a boli tehotne nakoniec. Ale u mna je mala sanca a uz som taky mala a nic z toho...
@martinade mne sa tento zdá z tých troch najkrajší. Po IVF si to zaslúžite, mohlo by to vyjsť, tak prečo nie teraz. 🤞
@michaela329 kazda si zasluzime... len nechapem preco to uz trva taaaak dlho. Teda chapem, len uz je to velmi dlho.
@evi38 tak držím palce
Inak baby, tak ma zaujíma, viaceré píšete že vás bolia strašne prsia pred ms, ja som to zažila len 2 mesiace v živote keď mi bol zistený vysoký prolaktín, potom som brala 3 mesiace vitex ktorý mi síce cyklus fajne dokafral ale bolesti pŕs odvtedy neboli, takže predpokladám že je teraz prolaktín ustálený...bolesť pŕs je bežný jav PMS alebo to má vždy nejaký súvis s hormónmi?
@ja197 u mňa bežný jav, aj u báb v mojom okolí. Niekedy viac, niekedy menej, ale vždy bolia a narastú 🤷♀️
@ja197 moze to sposobit nedostatok progesteronu. Mozu boliest par dni pred MS, ale ked bolia od ovulacie az do MS, to nie je dobre. aj mne na to pomaha vitex, nejest estrogenne potraviny, byliny a beriem aj rhodiolu (rozchodnica), co podporuje prirodnu tvorbu progesteronu. Nejem soju, cicer, macu, tie su estrogenne. Estrogenne posobia byliny alchemylka, datelina lucna, jarabina vtacna a angelika lekarska.
niektore caje na plodnost absolvuju prave tieto byliny, lebo vseobecne pod plodnostou si kazdy predstavuje mrte estrogenu nech tecie potokom, ale take jednoduche to nie je :D moze to byt fajn v prvej faze cyklu, ale ked niekto ma estrogenovu dominanciu, PCO alebo endosku co teraz vacsina zien z toho aspon jedno ma, tak sa nesmie prijimat navyse estrogen, ked je uz aj tak naruseny metabolizmost estrogenu v peceni. Navyse sme vsade vystaveny xenoestrogenom z umelej hmoty, z pesticidov, a chemie, ktore sa v tele spravaju ako estrogen.
Tak hlásim 1DC.Nesklamala.Ako inak.

@sonulienka13 štandardne sa hovorí,že čo hodina,to 0,1+-. Zistila som,že u mňa tá hodina neznamená celých 0,1. Je to fuk. Na výslednom efekte to veľmi veľa nezmeni.