Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@taily30 aj ja som prvé rodila bez epiduralky. Držím palce nech všetko dobre dopadne 😘✊
@martinade ľavý vajcovod mám nepriechodný, takže šancu mám tak každý druhý mesiac. Je to o nervy u mňa.
@michaela329 ale nie je pravidlo, ze kazdy mesiac sa vajecniky menia ako hodinky. Ja niekedy z jedneho vajecnika aj 2 mesiace ovulujem...
@michaela329 dakujem. Co mi lekarka povedala na nasledky epiduralky, ze predlzi porod o cca hodinu, niekedy bolesti hlavy mozu byt...Moj prah bolesti je dost vysoky, ale porodnu bolest som este nezazila. A trpiet nechcem ak nemusim. Tak to viac a viac vyzera na epiduralku 🙂
@butterfly333 dakujem. Som zvedava co a ako. Joj uz nech to mame za sebou
@martinade my ideme každý mesiac naplno 😄 pre istotu. Ale ja cítim ten aktívny v danom mesiaci. Viac menej vždy viem, ktorý ovuluje. A býva to na striedačku, dokonca už mám odsledované, že na tom nepriechodnom mám 28 dní cyklus a na tom priechodnom 26.
@ja197 neviem, či len ja patrím k tým, ktorí nemajú potrebu reagovať na taketo príspevky. Ja si prečítam a hotovo. Ti nenapadlo, že nie všade sa tomu tak hovorí? U nás sa to bežne používa, dokonca aj môj gynekológ. U nás si zviera alebo človek špiní pod seba. Toľko k tomu. A mňa absolútne ani nehne nejak reagovať na to.
@butterfly333 ďakujem pekne, ako si na tom? Meriaš? 🙂 Pekná fotka 🙂
@taily30 držím palce, už to môže byť čoskoro...ja som prvého prenášala a pri druhom som sa na neho už tak tešila, tak 2 týždne pred termínom som si vyšla schody hore-dole a na druhý deň som porodila 🙂...ja som si epidurálku nedávala a úplne v pohode 🙂
@martinade test si dnes neskúšala? Ja dnes takto, čiže stále rovnako 🙂
@ceklis kupila som peg perego book plus... Pouzivany ale vyzera ako novy.... Povodne som chcela bebbeto luca ale dost ma od neho odhovarali, ze je to velke, tazke a bla bla, tak som kupila co som kupila a mala som o jednu velku starost menej... Vysledky amio budu potom za aky cas?
Ajojte, tak ja dnes pokles o 0,1 a uz ledva cakam, kedy bude menzes ak bude, PMS mam strasny, prsia ako dva balvany...
@ikonica ten je super podľa mna. Veľmi veľa bab ho ma a boli spokojne, tak verím že budes aj ty. Výsledky z amnio netuším. Musím sa všetko dnes opýtať. Dám potom vedieť, ale čo som čítala, tak že do dvoch dni. Len neviem či to nie je v tých prípadoch kedy sú tie tripple fakt zle. Už nech je o týždeň 🙄
@bubu4125 a ja asi sama poznám niečo, čomu sa hovorí že sranda, lebo očividne tu sa človek nemôže zasmiať na ničom...Ja som ti to napísala v dobrom,že som sa na tom zasmiala aký výraz sa niekde používa, ale očividne sa tu neoplatí smiať, tu sa asi môže len plakať...na mojich výrazoch sa často smeje hocikto a nerobím z toho drámu, zasmejem sa spolu s nimi, čo ale asi bežné nieje, urobiť si srandu sám zo seba....netreba ten život brať tak tragicky, trošku sa treba aj odosobniť
@ikonica teraz presne17tt, stále je o týždeň väčšie, tak asi 18. Sama som zvedavá čo povedie lekár dnes, idem o 13:00
Mám malého 3rocneho, tak nekupujem nič. Všetko mám 😂 našťastie. Možno daky kocik pre radost si kúpim a potom nejaké len pre potešenie veci. Ono najlepšie kúpiť ozaj len základ a potom podľa okolnosti a potrieb kúpiť.
@ja197 nakoľko ma osobne nepoznáš, nemôžeš tvrdiť aký som človek. Milujem srandu aj zábavu. A vôbec mi nerobí problém si robiť srandu aj sama zo seba. Ale takisto viem, kde mám hranice. A práve preto, kým človeka osobne nepoznám alebo nie som s ním v kontakte už istý čas, snažím sa komunikáciu držať na úrovni.
Ale nakoľko som sa rozhodla už definitívne, že končím s MK, žiaľ ťa už baviť mojimi výrokmi nebudem.
Pekný deň
Ahojte. Idem skúsiť opäť požiadať o radu. Minulý týždeň som tu písala, že miesto menštruácie som mala po duphastone len špinenie nejaké 3-4 dni. Na mňa som mala aj neobvyklé teploty, keďže bežne mávam na začiatku cyklu max do 36,2. Podľa grafu vyzerá, že ovu už asi bola 10DC, kdežto predtým som mávala presne na 15, výnimočne 14 DC. No ale aby som sa dostala k otázke, teraz som bola na wc a pri utretí som mala svetloružovú krv. Myslíte, že to ešte môže byť z ovu, alebo to bude iný problém? Duphaston beriem od 15dc 10 dní. Vopred ďakujem za akýkoľvek názor.

@michaela329 Prečo mesiac pauzu?