icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
3. sep 2019

@michaela329 Prečo mesiac pauzu?

butterfly333
3. sep 2019

@taily30 aj ja som prvé rodila bez epiduralky. Držím palce nech všetko dobre dopadne 😘✊

michaela329
3. sep 2019

@martinade ľavý vajcovod mám nepriechodný, takže šancu mám tak každý druhý mesiac. Je to o nervy u mňa.

martinade
3. sep 2019

@michaela329 ale nie je pravidlo, ze kazdy mesiac sa vajecniky menia ako hodinky. Ja niekedy z jedneho vajecnika aj 2 mesiace ovulujem...

taily30
3. sep 2019

@bona69 dakujem. Ozaj dufam, ze to bude coskoro, uz sa mi aj chodi dost zle, boli to. Som zvedava, co mi povie na poradni. Pre istotu si vezmem tasku so sebou, ak ma hned poslu do nemocnice.

taily30
3. sep 2019

@michaela329 dakujem. Co mi lekarka povedala na nasledky epiduralky, ze predlzi porod o cca hodinu, niekedy bolesti hlavy mozu byt...Moj prah bolesti je dost vysoky, ale porodnu bolest som este nezazila. A trpiet nechcem ak nemusim. Tak to viac a viac vyzera na epiduralku 🙂

taily30
3. sep 2019

@butterfly333 dakujem. Som zvedava co a ako. Joj uz nech to mame za sebou

martinade
3. sep 2019

@taily30 drzim prsteky 💗 nech to ide ako po masle 🙂
Och ty si mesiac po mne otehotnela, to beži

michaela329
3. sep 2019

@martinade my ideme každý mesiac naplno 😄 pre istotu. Ale ja cítim ten aktívny v danom mesiaci. Viac menej vždy viem, ktorý ovuluje. A býva to na striedačku, dokonca už mám odsledované, že na tom nepriechodnom mám 28 dní cyklus a na tom priechodnom 26.

ikonica
3. sep 2019

@ceklis ahoj, co mas nove?

ceklis
3. sep 2019

@ikonica ahoooj ❤️ Idem dnes na konzultáciu kvôli tej amnio a zajtra mi ju možno spravia.
Bude to chlapec 🙈🙈🙈
A ty ako? Kocik už kúpený? 😊

bubu4125
3. sep 2019

@ja197 neviem, či len ja patrím k tým, ktorí nemajú potrebu reagovať na taketo príspevky. Ja si prečítam a hotovo. Ti nenapadlo, že nie všade sa tomu tak hovorí? U nás sa to bežne používa, dokonca aj môj gynekológ. U nás si zviera alebo človek špiní pod seba. Toľko k tomu. A mňa absolútne ani nehne nejak reagovať na to.

ikonica
3. sep 2019

@ceklis juuuj a ja ze uz mas amnio hotovu... Tak drzim prsty... Ja som kocik kupila este v juli... Kupila som pouzivany z bazosa 3 kombo... Teraz eate doplnam vybavu... Uz neco mam tak som kludnejsia.. Pres mesiacom som stresovala, ze este nic nemam 🙂

ceklis
3. sep 2019

@ikonica naozaj? 🙂 aký si vybrala?
Amnio by som mala už za sebou, ale nechcela som deň pred dovolenkou, tak som to posunula. Som zvedavá čo a ako 🙈 hrozne sa bojím. Ale potrebujem tam ísť 😔 snáď bude všetko ok🙏🏻

evi38
3. sep 2019

@butterfly333 ďakujem pekne, ako si na tom? Meriaš? 🙂 Pekná fotka 🙂
@taily30 držím palce, už to môže byť čoskoro...ja som prvého prenášala a pri druhom som sa na neho už tak tešila, tak 2 týždne pred termínom som si vyšla schody hore-dole a na druhý deň som porodila 🙂...ja som si epidurálku nedávala a úplne v pohode 🙂
@martinade test si dnes neskúšala? Ja dnes takto, čiže stále rovnako 🙂

ikonica
3. sep 2019

@ceklis kupila som peg perego book plus... Pouzivany ale vyzera ako novy.... Povodne som chcela bebbeto luca ale dost ma od neho odhovarali, ze je to velke, tazke a bla bla, tak som kupila co som kupila a mala som o jednu velku starost menej... Vysledky amio budu potom za aky cas?

martinade
3. sep 2019

@evi38 ahoj Evi, test som nerobila, ze este skoro, ale zajtra spravim. To mi uz ukaze ci som alebo nie som tehu.... zajtra bude 11dpo.
Inak pekny graf 🙂 vyzera to ako morzeovka 👻
@ceklis drzim prsteky na tej amio

sparkling
3. sep 2019

Ajojte, tak ja dnes pokles o 0,1 a uz ledva cakam, kedy bude menzes ak bude, PMS mam strasny, prsia ako dva balvany...

ceklis
3. sep 2019

@ikonica ten je super podľa mna. Veľmi veľa bab ho ma a boli spokojne, tak verím že budes aj ty. Výsledky z amnio netuším. Musím sa všetko dnes opýtať. Dám potom vedieť, ale čo som čítala, tak že do dvoch dni. Len neviem či to nie je v tých prípadoch kedy sú tie tripple fakt zle. Už nech je o týždeň 🙄

ceklis
3. sep 2019

@martinade ďakujem veľmi pekne
Aj tebe moc moc držím palce nech dve čiarky sú na teste čím skôr ✊🏻✊🏻✊🏻
Ja stále tomu dako nemôžem uverit 🙈 veľmi sa bojím tešiť, tak stále som taká opatrná
Je to ozaj obrovský zázrak toto všetko okolo detičiek ❤️

ikonica
3. sep 2019

@ceklis a teraz si ktory tyzden vlastne? Uz si nieco kupovala mimcu?

ja197
3. sep 2019

@bubu4125 a ja asi sama poznám niečo, čomu sa hovorí že sranda, lebo očividne tu sa človek nemôže zasmiať na ničom...Ja som ti to napísala v dobrom,že som sa na tom zasmiala aký výraz sa niekde používa, ale očividne sa tu neoplatí smiať, tu sa asi môže len plakať...na mojich výrazoch sa často smeje hocikto a nerobím z toho drámu, zasmejem sa spolu s nimi, čo ale asi bežné nieje, urobiť si srandu sám zo seba....netreba ten život brať tak tragicky, trošku sa treba aj odosobniť

ceklis
3. sep 2019

@ikonica teraz presne17tt, stále je o týždeň väčšie, tak asi 18. Sama som zvedavá čo povedie lekár dnes, idem o 13:00
Mám malého 3rocneho, tak nekupujem nič. Všetko mám 😂 našťastie. Možno daky kocik pre radost si kúpim a potom nejaké len pre potešenie veci. Ono najlepšie kúpiť ozaj len základ a potom podľa okolnosti a potrieb kúpiť.

ikonica
3. sep 2019

@ceklis tak to mas super, ze uz vsetko mas... Ja som casto bezradna ked pozeram tie detske oblecka... Neviem co kolko kupit :D ale tak zaklad mam nejaky a potom dokupim... Este mi chcela kamoska a kolegynka cosi posunut tak uvidim este...

ikonica
3. sep 2019

@ceklis inac strasne to leti... Ja tiez podobne ako ty mam problem niekedy uverit, ze sa to fakt deje a ze uz sme tak daleko... Rano, ked vstanem, tak sahnem stale na brusko, ci je ozaj stale tam :D

bubu4125
3. sep 2019

@ja197 nakoľko ma osobne nepoznáš, nemôžeš tvrdiť aký som človek. Milujem srandu aj zábavu. A vôbec mi nerobí problém si robiť srandu aj sama zo seba. Ale takisto viem, kde mám hranice. A práve preto, kým človeka osobne nepoznám alebo nie som s ním v kontakte už istý čas, snažím sa komunikáciu držať na úrovni.
Ale nakoľko som sa rozhodla už definitívne, že končím s MK, žiaľ ťa už baviť mojimi výrokmi nebudem.

Pekný deň

zuzik5891
3. sep 2019

@bubu4125 a ty sa kam poberáš?...😟😟😟😟

zuzik5891
3. sep 2019

@martinade moja... stále nepridám graf...ale včera teplota 36,99 a dnes 36,97...ráno na mamateste čiarka a na ďalšom z toho istého moču nič... takže mamatesty vylučujem nadobro z kvalitných testov...popsuli sa totálne...

beatinka
3. sep 2019

Ahojte. Idem skúsiť opäť požiadať o radu. Minulý týždeň som tu písala, že miesto menštruácie som mala po duphastone len špinenie nejaké 3-4 dni. Na mňa som mala aj neobvyklé teploty, keďže bežne mávam na začiatku cyklu max do 36,2. Podľa grafu vyzerá, že ovu už asi bola 10DC, kdežto predtým som mávala presne na 15, výnimočne 14 DC. No ale aby som sa dostala k otázke, teraz som bola na wc a pri utretí som mala svetloružovú krv. Myslíte, že to ešte môže byť z ovu, alebo to bude iný problém? Duphaston beriem od 15dc 10 dní. Vopred ďakujem za akýkoľvek názor.

beatinka
3. sep 2019