Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evi38 zo srdca blahoželám a prajem príjemné tehuľkovanie ❤👶🙏
@kakatulik nie Kati...ale myslela som si nad ránom že skapem...tak to bolelo...o šiestej som sa dotrepala na urgent... odtiaľ na poslali ku chirurgovi ktorý začal o siedmej...ten ma napichal a poslal na usg...tam som bola do desiatej pokým ma vzali...doktor mi potom povedal že keď sa nám podarí otehotnieť a porodím mám si k nemu prísť pre termín laparky... že môj žlčník už nespĺňa žiadnu funkciu... zrejme okrem bolesti 🤦...mne pred pár rokmi rozširovali žlčovody takže priechodnosť tam je...len si zrejme zatiaľ musím dávať pozor čo zjem...inak ten záchvat som mala z hašleriek... nenormálnu chuť som na ne dostala a doslova som ich zožrala...na moju obranu to nebol sáčok ale len tá malá krabička 😂😂😂...
@zuzik5891 dakujem, tento protokol bol asi o3 dni dlhsi, aby stihli dozrieť vajícka... plus som si vydupala double trigger ovitrelle 250mg, pregnyl 5000 a decapeptyl 0,1.
Pri prvom ivf som mala 14 folikulov, teda 14 vajicok a dostala som len ovitrelle 250 ako trigger. Slaba davka.
Ahojte dievčatá,ozývam sa po dlhšej dobe nemerania a nesledovania MK. Som mimo všetkých noviniek cca od júna,preto tehuľkám gratulujem a držím prsty a tým čo bojujú o dve čiarky prajem veľa síl a šťastia! Tento cyklus ma čaká folikulometria a návšteva CAR tak som po skončení MS znova začala merať BT. Poradíte ktoré ovu testy si mám kúpiť,prípadne či ich niekto tuto nepredáva? Ďakujem...😉

@evi38 gratulujem krásne hcg 🤰