icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evita2176
30. sep 2019

@zuzik5891 Zuzi drzim päste aj tie na nohach nech všetko dobre dopadne!! Teraz to uz vide musis verit 🍀✊✊✊

zuzik5891
30. sep 2019

@evita2176 ja verím... ešte dr.povedal že zrejme sa potom nepôjde do čerstvého vkladu takže to najskôr až v novembri... zdá sa to ešte strašne ďaleko no na druhej strane už keď sme do teraz vydržali pár týždňov bude ako nič 🙏🍀❤️

sparkling
30. sep 2019

@zuzik5891 zuzi, to je uz za par, len nech sa to podari uz konecne. Radsej pockat a potom sa tesit ako vsetko rychlo rychlo.

kakatulik
30. sep 2019

@zuzik5891 jemineee,tolke hormony do seba pchat. A ten spermio?

zuzik5891
30. sep 2019

@kakatulik no fragmentáciu ešte nemáme... minule sme mali 45 mil. teraz 20 mil.ale andrológ vravel že keďže on mal mať abstinenciu sexu len 2 dni tak je to ok...spolu progresívnych máme 61%a motilných až 81% čo je skvelé... tá fragmentácia bude asi zajtra.

naty1987
30. sep 2019

@zuzik5891 treba hlavne verit a ked sa preto vsetko urobi urcite to vijde❤❤❤

naty1987
30. sep 2019

Baby otazka bola som dnes na rtg zubu a cakam kazdym dnom ovu mam to radsej tento mesiac nechat tak ci riziko neni?.....
Normalne riesim co by mohlo uskodit na co si dat pozor a iny ma mimi ani nevie ako....ach jaj .....

kakatulik
30. sep 2019

@zuzik5891 jee,to je super rgr. tak uz aby ta fragmentacia bola lepsia.

zuzik5891
30. sep 2019

@naty1987 inak keď niesi tehotná kľudne môžeš absolvovať rtg u zubára... ovuláciu to nijako neovplyvní 😘
@kakatulik aj keby nebola tak to vďaka tomu že má ostatné výsledky super vedia pekne vytriediť😘

naty1987
30. sep 2019

@zuzik5891 no tak super lebo tehu nie som a cakam kedy pride ovu uz citim vajecniky no ovu testy este negativne velmi som zvedava kedy pride posledne mesiace chodila tyzden pred ms a som dnes 18dc aj BT meram aj ovu testy tento mesiac chcem vediet kedy pride ako mi telo funguje

zuzik5891
30. sep 2019

@naty1987 mne teraz krásne stúpa teplota na grafe... škoda len že kôli norethisteronu😁...a pokým ho budem brať budem mať BT zrejme fakt veľmi peknú... ďalší cyklus si od merania oddýchnem...bude v tom kopec hormónov a veľmi dobre sa poznám že kôli čomukoľvek budem len stresovať... takže do ms pomeriam a potom čistá hlava...a ráno pospím😂

mamelka
30. sep 2019

@evi38 tak ja nič ...dostala som MS a ešte o 2dni skor 😪

mimka91
30. sep 2019

@naty1987 Naty neboj muzovi to bude chutit...ten folandrol ma skvelu chut moj muz sa na to kazde rano tesi :D

naty1987
30. sep 2019

@zuzik5891 no ja meriam BT a veeelmi som zvedava kedy sa mi ukaze ovulka 😁😁😁 dufam ze zas tyzden pred ms 🤔 ci moze to byt ze by som mala plodny tyzden vzdy pred ms????divne nie??

Ty sa daj dokludu ze vsetko dobre bude 😘
@mimka91 uz som to googlila ale uvidim ako tento mesiac ale na nic netlacim tak po ms by som to zacala aj muzovi davat 😁😁

mimka91
30. sep 2019

@naty1987 veru netreba tlacit na pilu..aj ked sa to lahko hovori a tazsie kona....ale ja verim, ze kazda z nas si rax najde // ciarocky...mne inofolic combi upravil cyklus a ovu bola na 16 den 🙂 a teraz este do 9.10. pockat ci sa zadarilo alebo nie, pretoze testovat som si povedala, ze budem az ked bude ms meskat, lebo mi z toho prepinalo a silou mocou som tam chcela najst tie // ciarocky aj ked tam neboli :D

zuzik5891
30. sep 2019

@naty1987 ovu môžeš mať kedykoľvek počas cyklu... dokonca niekto aj tesne po ms či tesne pred ms...ja som zvykla ovu testovať od 8 DC 1x denne...od 10DC 2x denne a od 12 DC už 3x denne...no testovala som aj počas ďalších dvoch dní po pozitívnom ovu teste lebo ten miovarian čo beriem mi spôsobil že som mala pozitívne ovu testy aj tri dni...potom sa ovu ráta od posledného pozitívneho ovu testu

naty1987
30. sep 2019

@mimka91 ten stav poznam pozeras na biele a vidis dve ciarky tuez mi tak prepinalo ked sme sa maleho dockat nevedeli teraz chcem vediet kedy je ovu ale silit to nechcem nechcem aby mi zas preplo

giuli
30. sep 2019

@naty1987 neboj,...pride aj ovu ...😉aj // budu

0507
1. okt 2019

Caute baby, tak po mesiaci som tu zas 🙂. Zatial to vyzera takto.

zabka1987
1. okt 2019

@0507 grafik vyzerá super 👌 ♥️ 🙏😘

0507
1. okt 2019

@zabka1987 jeeej, ahoj, ako sa dari?

beatinka
1. okt 2019

Dievčatá ahojte... tak dnes sa všetko vysvetlilo. Na spermiograme ani jedna jediná spermia. Takže snaženiu je koniec. Do umelého nechceme ísť a už tobôž nie do darcovského... neviem ako toto rozdychame, ale tak co už. Život ide ďalej. Želám Vám každej veľa veľa šťastia, nech sa dočkáte vytúžených 2 čiarok a malých drobčekov. Ja sa odtiaľto radšej pracem, nech sa zbytočne netrápim. Ešte raz VEĽA ŠŤASTIA!! 😘

evita2176
1. okt 2019

@beatinka to je mi strasne luto 😥 ale tak popremyslajte mozno na nieco dojdete 😔 mozno najdete nejaku cestu aby ste aj vy drobceka mali 🙏🙏

0507
1. okt 2019

@beatinka mrzi ma to ☹

eliska1986
1. okt 2019

@beatinka och to mi je luto;(Skuste si to nechat ulezat v hlave a zmenite nazor a pojdete do umeleho.Drzim palce!!!

sparkling
1. okt 2019

Ahojte, tak ja po dlhej dobe pridavam svoj graf, som zvedava na vysledok... pocity mam nijake, iba brusko boli, prsia vobec, co teda mna boleli aj v tehu aj pred ms vzdy aspon tyzden. A teraz nic...

zuzik5891
1. okt 2019

@beatinka ach bože...to fakt?...😲😟...a umelé ste absolútne zavrhli?...lebo tam sa ešte dá pomôcť myslím aj keď niesú spermie že ich vyberú z nadsemeníkov... držkajte sa🙏🙏🙏🙏

naty1987
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
2. okt 2019

Baby duphastone zvyšuje bt?

0507
2. okt 2019

Dnes takto