Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mawiya ak ta to upokoji, mna tiez zo zaciatku dost prehanalo, aj ked ja stale hovorím, ze lepšie spodkom ako vrchom 😀 a to pobolievanie bruska bolo tiez...
@rybkaa a u teba to ako vyzera? na tu operaciu by si isla az v dalsom cykle? je jedno v akej faze cyklu alebo to treba nejako nacasovat?
@rybkaa no to teda, ak zajtra nevyletim, tak uz ani ja neviem...Ale pocitujem uz od vcera podbrusko a sem-tam aj pravy vajecnik. Ale nejako nic extra. A s tou laparkou, som sa rozhodla, ze pockam ako dopadne tento cyklus a ked dostanem kramy, tak az potom zavolam dr. a dohodli by sme sa co a ako dalej...
@sjuzan77 no dufam, ze zajtra to poleti do vysin...Uz by sa aj mne patrilo 😉
@jaja9891 urcite sa aj ty dockas, verim tomu, tak ako kazda jedna babenka odtialto 😉 no urady, tie mi znicili nervy na 3x - ked sme vybavovali stavebne povolenie, to bol horor. Pri kolaudacii som myslela, ze sa zosypem, ale najviac ma vytocilo pridelenie supisneho cisla, to sme radsej nechali tak a stale sme bez cisla, pretoze to uz som penila od nervov 😠
@sjuzan77 dufam,ze sa to podari...lebo to mi zozralo nervy riadne pocas celej liecby a neuspechov...a pri stavbe bol horor s plynarnami a s bankou...mane postupne financovanie a na taku hlupanu sme natrafili v banke....do zmluvy nam akosi zabudli dat vsetky podmienky k pusteniu penazi a az teraz,ked ziadame druhu tranzu zistili svoj omyl...ale my sa musime prisposobit...normalne uz ma ide porazit...a tesim sa na kolaudaciu...este sme len pri hrubej stavbe...
@jaja9891 @sjuzan77 jaj kocky, my sme na tom istom...Tiez sa trapime ako sa da, ale konecne sa tento rok prestahujeme, ale zoziera to poriadne vela nervov a penazi, ale zatial sa nam s mm nestalo, ze by sme sa kvoli stavbe hadali, nastastie. No len tych peniazkov keby bolo troska viac 😒 Ale tak nemozeme mat vsetko a hlavne, ze sme ako tak zdravi 🙂
@paskolinka nejako to treba nacasovat ale neviem ako...dr.zavola, ked to budem mat schvalene a doladime podla cyklu...asi nejako po ms by bolo dobre,aby bol krcek kus spamatany, ked dojde dalsia ms
Dobre ranko.
Chystam sa do roboty, tak este na rychlo som sem zbehla. Tak ziadny zazrak ani vyskok sa u mna ani dnes zialbohu nekonal a este ma aj boli podbrusko presne na kramy, takze myslim, ze tento mesiac to bude naozaj bez ovulky a po Dufiku naozaj pride mrcha.
Prajem Vam pekny dnik, ja ho mam dnes akosi na figu :/ Asi to naozaj vyzera tak, ze sa na tu laparku vyberiem. Uvidim, ci sa rozbehne mrcha, od toho teraz zavisi...
http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
@adamnela nech sa rozhodnes akokokolvek bude dobre...nech sa ti pekne upravi cyklus...ved co my zeny nezvladneme...no a kvoli stavbe sme sa uz nahadali...mm je pohodak a neriesi nic,ja ho musim vzdy rozhybat a dokopat k niecomu a vsetky vybavovacky su na mne....a ozaj je niekedy toho vyse hlavy,az si musim zacat pisat debilnicek 🙂 a este dusno robia aj nasi a uz je hadka na svete...
@adamnela takze 1DC? 😒 to ten duphaston takto pekne nacasuje na 28 dni? inak co potom tie ovu testy? tie boli nejako uplne mimo...
@adamnela hm, no ako pozerám, tak MS došla....aspoň že sa ti skrátil cyklus, inak zjavne bez ovulky 😒 Čo sa laparky týka, ja by som uvažovala na tvojom mieste asi tak, ak chceš deti teraz, tak na ňu choď, nemáš čo stratiť a hádam sa ozrejmí problém, prečo sa nedarí a prečo sa ti tak pototo cyklus....ak ti to je jedno, či budú teraz alebo o 5 rokov, tak to nechajte na náhodu, možno sa nakoniec samo zadarí, no a keď už deti nechceš, nechoď tam (ale to nie je tvoj prípad)....čiže ja by som šla 🙂
@paskolinka tie ovutesty sú úplne naprd, zmätočne ukazujú ovulku, no mohlo to byť možno ovplyvnené dufíkom, neviem...no každopádne, len ju zbytočne zavádzali a k ničomu neviedli....
@paskolinka neviem, či meriam v tej papuli dobre (ale asi hej, keďže sa na tom nedá čo pokaziť), no vidím to na graf značne nevyrovnaných teplôt 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa pôjde to asi hoooore, potom dooooole a tak cik cak hore dole 🙂
@rybkaa tak uvidis, mozno sa to este ustali, vsak aj predtym ti to obcas podskocilo, ci nie? 😉

@adamnela tebe uz by mohla ta teplota vystrelit, pozitivny test bol, plodny hlien je, tak snad zajtra bude aj BT 😉