icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evita2176
24. okt 2019

@zuzik5891 hej aj ja som rada 🙏 zevraj by teoreticky mohla zmiznut aj ta druha malinka vo vajicku...no uvidim. Rano si davam prvu tabletku. Zuzi moc moc na teba budem mysliet v sobotu😍🍀✊ to uz je coskoro 😍👏 prajem ten najlepsi vysledok na odberoch aky len moze byt ✊✊✊🍀🍀🍀 daj potom vediet ako ti je a ako to prebehlo 🙏🍀😘

zuzik5891
24. okt 2019

@evita2176 Dobre moja...🍀sobota je tu čoskoro...dali ma na 6:30...aj som tomu celkom rada 🙏

mimka91
25. okt 2019

Dievcata mam na Vas prosbu. Viete mi poradit kedy meriat BT ak sa meni letny cas na zimny? V nedelu odmeriate o hodinu skor oproti beznemu casu a v dalsie dni uz normalne v tom case ako zvycajne? Dakujem za radu.

giuli
25. okt 2019

@mimka91 tenro cyklus uz ukonci meranim o hodinu skor...a v novom cykle uz mozes merat v danom case ,ako si bola zvyknuta

mimka91
25. okt 2019

@giuli dakujem za radu 🙂

anniii
26. okt 2019

Dnes 13 DPO a môj graf vyskočil do výšin. Manžel aj malý sú chorí a mám pocit, že aj na mňa niečo lezie.

giuli
26. okt 2019

Dobre ranko...teplota sa drzi,test biely a uz citim bliziacu sa MS...krasny vikend🤗
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

anniii
26. okt 2019

Neodolala som, urobila som si test a je tam duch. Môj cyklus je od puberty úplne šialený (občas aj pol roka nič) a o malého sme sa snažili skoro tri roky, takže ak sa to teraz podarilo na prvý pokus, je to neuveriteľné. Alchemilka za mňa 100 bodov 🙂

mamelka
26. okt 2019

@anniii jej ... držím ✊ aby silnela... gratulujem

giuli
26. okt 2019

@anniii toto nie je duch,ale riadna ciarka....gratulujem zo ❤

mamelka
26. okt 2019

@giuli ja som mala včera tiež bolesti... takže čakám tiež MS ... BT som začala merať až na 24.deň cyklu,ale ak pride MS budem merať hneď po MS

kakatulik
26. okt 2019

@anniii že duch.. ciarisko jak oči. Určite sa podarilo😘

anniii
26. okt 2019

@giuli
@mamelka @kakatulik Veľmi pekne ďakujem, dievčatá 😘 Držím palce, aby sa aj vám čo najskôr podarilo.

kika123kika
26. okt 2019

@anniii noo takehoto ducha mat co vybije oci 😍😍 krasna ciarka a drzim olace aby boli vsetko ako ma 🙏🏽🍀❤️

eliska1986
26. okt 2019

@anniii jeeej krasna ciarka,jeeej gratulujem.Nech je vsetko tak ako ma byt!🙂

julianka007
26. okt 2019

@anniii krásna čiarka... Nech len pekne silnie a nech všetko ide hladko. Alchemilka je aj za mňa super. A pre mňa k tomu aj Vitex... Nedám dopustiť...

kika123kika
26. okt 2019

Babule jedna otazka 🙂 som 3tyzdne po porode a kyrete... mizem pot alchemilku pomoze mi to na skorsie precistenie??

naty1987
26. okt 2019

@kika123kika alchemilkuu kludne mozes ta ti pomoze aj na upravu cyklu aj ja ju pijem len ja som uz 6tyzdnov po kyrete ale zatial ms nemam 😔 a zacala som pit kazde rano aj inofolic tak uvidim

naty1987
26. okt 2019

@anniii ten je krasny 😀ciarka je ruzova drzim palce nech silnie 😚

evita2176
26. okt 2019

@zuzik5891 ahoj moja no ako si dopadla??
@anniii gratulujem ✊🍀nech vsetko dobre dopadne

zuzik5891
26. okt 2019

@evita2176 Ach moja...ani písať sa mi o tom nechce... z 9 odohraných máme len dve vajíčka... hormóny somnou lomcujú jedna radosť... plačem ... musím sa dať do poriadku...ale dnes som psychicky na dne 😞...ja som veľmi vďačná aj za tieto dve 🙏 no stále sme len na začiatku cesty...strach ktorý mám je oveľa silnejší ako pozitívne myslenie... aspoň momentálne...

kika123kika
26. okt 2019

@naty1987 no ani mne zatial nenabehla 🙂 len mam take zvlastne spinenie ako sliz aj to ked idem cikat niekedy dohnedkasta niekedy uplne ciry 🙂 prepacte za vyjadrenie 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

kakatulik
26. okt 2019

@zuzik5891 myslíš dve zrelé vajicka,alebo dve embryjka?

julianka007
26. okt 2019

Žienky. Prosím vás. Ktoré už máte tehu za sebou, alebo cakate. Som v prebiehajúcom 6.tt. mali ste niektorá taku bodavu bolesť v oblasti vaječnika? Začalo mi to v noci... Zo dva razy má pichlo aj na ľavej strane. Ale práva boli viac... Rozmýšľam, že som akurát v čase kedy by som mala ovulaciu... Myslíte, že to moz byť s tým spojené? Prvú kontrolu u gyn. mám az 6.11. Trošku mám z toho obavy aby to nebolo mimomaternicové tehu. Snažím sa byť v kľude, ale zrazu to tak zabolí, že uff. A znova je strach na svete.

zuzik5891
26. okt 2019

@kakatulik Dve zrelé vajíčka moja...dnes som mala opu

kakatulik
26. okt 2019

@zuzik5891 hmm. A kedy sa dozviete,či sa niečo oplodnilo?

naty1987
26. okt 2019

@kika123kika ja praveze len ciry alebo taky doztlkasta sorry baby viem ze je to nechutne .....citim obcas podbrusko ako na ms pridem na wc a nic niiiic potom aj to pobolievanie zmizne a o dalsie dni zas citim podbrusko ale nic sa nedeje .....pijem poctivo alchemilku v praci aj doma a jedna baba mi posla 15vrecusok inofolik tam pijem ten len rano a vitaminy co som brala....strasne dyfam ze sa mi ms uz rozbehne uz je to 6tyzdnov na nervy som s toho 😣

naty1987
26. okt 2019

@julianka007 ja som citila take raz na jednej strasne neskor na druhej a mimomaternicove to nebolo...klud hladkaj brusko hovor s nim urcite bude vsetko dobre 😉😊😘

kika123kika
26. okt 2019

@naty1987 aha noo tak ti drzim palce... ked ju necakame dorazi a ked ju cakame tak sa na nas vyserie 😡 tak zacnem aj ja po veceroch alchemilku ja som ju pila pred tehu a zadarilo sa tak snad mi aj teraz pomoze 🙂

evita2176
26. okt 2019

@zuzik5891 zuzik musis verit ze bude všetko zas v poriadku. Ja mam dnes tiez hrozne stavy...:( celu noc som poriadne nespala psychiku mam v ... ale momentalne kvoli praci...
Všetko dobre dopadne 😘