Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007 ako si dopadla u Dr.?
@taily30 jéj, že 2 mesiace ako to letí 🙂
@ikonica držím palce, kojenie sa rozbehne 🙂 výborný je aj feniklový čaj...doma budeš už vo svojom, spravíte si s malinkou režim a krásne sa mliečko rozbehne 🙂
@martinade ako dnes testy, pocity?
Juchuuu rano nacucala 40 aj teraz tesim tesim s idem si dat zas caj pre dojciace matky...
@martinade neviem poradit s tym ovitrellom :(. na tej prvej fotke sa mi zda posledny test o malilinko silnejsi ako prvy.
@pasikavamacka dakujem za nazor, robim prieskum, zatial sa kazdej zda, ze silnie
@evi38 super, aj tebe sa zda. Inak vcera som kecala so sefkou, tak chce aby som predlzila pobyt v mexiku , ze 1vy tyzdeň na projekte pracovať a druhy auditovať dodavatela,
tak nutne potrebujem co najskor vediet. Bo ak by tehu nevyslo, tak to by bolo super, lebo v mexiku som este nebola, ale ak som tehu tak to radsej nie. Inak 2 z 3 mojich kolegov, co boli v mexiku ochoreli a jeden je už 2 tyzdne v nemocnici, tak to chrípka isto nebude... a je tam výskyt Zika virusu.
Baby, hcg mam 554 IU to nebude z ovitrelle ze?
@martinade koľko dní si po ovitrelle?
@butterfly333 6 dní, ale uz som vyssie pisala ze dosli výsledky a hcg je 554
@martinade len 6 dní po ovitrelle? Hcg je pekne držím mooooc palčeky aby to už vyšlo. Ja keď som mala minulý rok po iui mne ešte na 13den ukázal test ducha u mňa sa dhlo ovitrelle držal v tele no verím že ti do dáš do šťastného konca.
@butterfly333 no prave som dostala spravu z kliniky, ze ovitrelle sa drzi 6 az 10 dní a dnesna hodnota nie je hodnoverná. Tak teraz zacinam byť v pomykove, či dom naozaj tehu... zajtra znovu budem musiet testovat...
@martinade noo ten posledny fakt silnejsi drzim palce veeelmi 🙏🏽🙏🏽🍀❤️
@martinade a prečo ti tak skoro brali krv na hcg? Moja mooooc držím palčeky
Dakujem zienky
@butterfly333 no normalne mam spravit test az v utorok, ale kvoli hrozjacej sluzobke, potrebujem zistit co najskor ci som tehu alebo nie, tak som sla uz dnes na krv, bo na domacich testoch nevidím ziadny progress.
Tak uz sme doma po velmi sokujucom necakanom prepusteni.. Rano som ani len netusila, ze nas dnes pustia a zhruba o jedenastej nastal riadny chaos, ktory skoncil az niekedy o pol tretej... Spotena ako mys, ale dali sme to... Aj zoznamenie s nasim havom prebehlo hladko... Uz sa tesim na moju postel (hoci asi vela nenaspim), kupelnu, wc, kuchynu... Len taky vylev :D
@martinade aha tak držím palce nech je to tehu. 😘
@butterfly333 dakujem 💗🍀 napodobne drzim prsteky - kazdej z nas...

Baby, potrebujem vedieť, či mi vyprchava z tela ovitrelle.
Transfer bol 29.10, ovitrelle som si pichala 3x - 23.10, 28.10. a 2.11. Rano.
Takze dnes som 10dpt 6d po poslednom ovitrelle.
Ocakavala som pred par dňami silnejsie testy a že mi budú slabnúť, ale už 4 deň mám tú istú intenzitu. Je to normalne, alebo sa vám zdá že blednú/silnejú.
Snazim sa pridat foto, no nedarí sa....