icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
13. nov 2019
sparkling
13. nov 2019

@giuli tento posledny mi uz pekne stmavol ako schne, takze uz by som povedala, ze je fakt +. Tebe sa to z mesiaca na mesiac meni? Ja som dnes s teplotou na moje pomery strasne nizko, predpokladam, ze nizsie uz neklesnem, tak tu stresujem jak blazon.

giuli
13. nov 2019

@sparkling myslis,ze sa mi meni teplota...ked to tak vezmes tak meriam v podstate o hodinu neskor ,ako min.mesiac..posun casu...,ak myslis teploty

sparkling
13. nov 2019

@giuli no to je paradicka, ked sa to takto potvrdi hned v den pozit. Testu. Ja som vzdy na vazkach, kedy mam chlapa nahanat a v dobe ovulacie ho teda lutujem 😂 sice sa nebrani, ale ked ho nahanam 4 dni po sebe, tak ma asi ma plne zuby 🤦‍♀️

sparkling
13. nov 2019

@giuli nie myslum prichod ovulacie vzhladom k pozitivnemu testu.

sparkling
13. nov 2019

Toto uz je pozitivne 100%, vsak?

ereska
13. nov 2019

@sparkling myslím že už je pozitívny tak zajtra isto bude ovulka

giuli
13. nov 2019

@sparkling tento uz vyzera byt superrrr..
Potvrdilo sa mi to len raz,kedy som po prvýkrát testovala ovul.testami...po MA je to vlastne 3ti cykkus ,co skusame...teraz som zvedava aj ja ,ci teplota pojde hore..

giuli
13. nov 2019

@ereska tento cyklus som brala aj clostilbeghyt a test pozitivny v ten isty den cyklu ,ako min.mesiac bez....19dc

giuli
13. nov 2019

@ereska mame vecerny program obe🤣🤣

sparkling
13. nov 2019

@giuli no to mame veru.
@ereska podla minuleho cyklu(tiez prvy + test takto vecer), by to padlo na piatok asi. Ale vzhladom k mojej teplote som na vazkach,mam tam dost velky pokles, dokonca pod 36,6 pred ovulou neklesam). A dnes som klesla na 36,59, tak tu stresujem.
@giuli no som zvedava, ci sa potvrdi. Aj tvoja, aj moja.

giuli
13. nov 2019

@sparkling jasne,pochopila si,ze to patrilo tebe o vecernom programe🤣😊

giuli
13. nov 2019

@sparkling budeme verit,ze ovulka prebwhne tak ako ma...zajtra budeme mozno mudrejsie

sparkling
13. nov 2019

@giuli decko dat rychlo rychlo spat 😂😂😂😂uz vidim ten boj

giuli
13. nov 2019

@sparkling haha,presne na to som myslela a prave dnes nezaspi hned ,ked potrebujem🤣🤣

sparkling
13. nov 2019

@giuli makovym odvarom napojit 😂

evita2176
13. nov 2019

@zuzik5891. Ahoj Zuzi. Ako sa mate? Ako pokracujes? Dlho som ta tu nevidela 😳

kika123kika
13. nov 2019

@evita2176 neda sa ist na jej profil :/

kika123kika
13. nov 2019

@olivia_0309 no ahoj no co ako pokracujes?

naty1987
13. nov 2019

Zienky moje ako sa máte???

naty1987
13. nov 2019

@giuli krásny ovu test nech sa podarí myslím na teba

naty1987
13. nov 2019

Ja som bola v utorok na kontrole a som mnou celé zle vraj sliznica nízka 4mm a prečo nemam ms ????....môžu byť asi len dve možnosti a to mi buď nefungujú vajecniky alebo mi spravili silnejší kyret než mali a zrastla sa sliznica....Do plaču mi bolo tak mi dr.supol injekciu zajtra idem na ďalšiu a ešte v pondelok ak nedostanem ms mám ju zrastenu tak sa modlim nech už krvacam a nech je ms jak sa patrí hormonmi ma znova naštartuje ide ma šlahnut....Beriem tabl hore aj dole lebo dole mám bakteriu kvôli tomu že nemám ms....aaaaach jaj snad už potom bude len dobre

giuli
13. nov 2019

@naty1987 dufam,ze to bude ok a dostanes MS a vsetko sa da do poriadku...silno myslim na Teba zlato...

naty1987
13. nov 2019

@giuli poklad mooj🍀🍀🍀ďakujem ❤brucho cítim ako na ms ale to už asi mesiac ale teraz po prvej injekcii jemnulinko občas sem tam mám spinenie ale mooooooc slabe uvidím čo zajtra po injekcii preto silno dúfam že sa to rozbehne snáď

81anina
13. nov 2019

@kika123kika teraz som pozrela ide jej profil evita2176 zle oznacila ma tam bodku za menom ☺

giuli
13. nov 2019

@naty1987 urcite to bude ok...nezlakni sa ,ak to nebude silne...aj slabe sa v tomto pripade povazuje za MS

taily30
13. nov 2019

@ikonica s tym kojenim aj ja som bola prekvapena ako to funguje. Je to uzasne. Pockaj, za chvilu ti bude prudom tiect. Ja som minule odsavala, uz som isla zavriet sacik, drgla som do toho a skoro vsetko vyliala. Ja som bola taka nestastna z toho. Hovoria neplac nad rozliatym mliekom, ale veru skoro som.

ikonica
13. nov 2019

@taily30 heh ja som natahala dnes dve lyzicky odsavackou :D ale to bolo po kojeni... Ale no citim ze tie kapsule nieco robia... Teraz na vecer je mala nejaka nespkojna, asi spln? Tak som jej dala nutrilon, cely den sa ale kojila... No a uvidime, ci nas necha aspon trochu pospat... Inac cely den pospinkavala krasne ale zeraz navecer je nejaka nekludna.. Dala dom jej dudlik na chvilu ale ked ho vytiahnem, zas je neklidna... A zas nechcem aby ho cmulala celu noc...

zuzik5891
14. nov 2019

@evita2176 ahoj moja...ja som sa tu dnes ani pomaličky prihlásiť nemohla... stále mi to tu mrzlo...ako pokračujeme?... nijako... čo ti poviem... peniaze na ďalšie IVF niesú a aj to by bola skôr lotéria keďže už viem že moje vajíčka sú nanič... darcovské vajíčka sú veľmi drahé... mám pocit že prešľapujeme na mieste...som takmer tri týždne po OPU a stále ma ten plač neprešiel ... mám pocit že ten pocit bezradnosti nedokážem dostať preč...bude štvrť na dva ráno a ja stále nespím... každý deň sa mi podarí zaspať tak po tretej... úplne som z toho vykoľajená...aj ms mi trvala 9 dní...oproti mojím max.4 dňom... už nech to všetko prejde...na hematológii... endokrinológii aj reproimuno mi povedali... keď otehotniete okamžite treba prísť...len to ako mám otehotnieť veru neviem... prepáč za výlev 😞