icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
14. nov 2019

@sparkling dakujem za kompliment.. niekedy ich ale citim....aj ked ksichtik este ujde na ten vek....ked ja tak nerada ribim veci ked musim....najradsej by som nic neratala,netestovala...no bohuzial ,tu ma ten vek nepusti..🤣🤣

ereska
14. nov 2019

@naty1987 ahoj mne robili tento rok 2 x kyret vo februári a v júli po druhom kyrete som dostala ms po 7 týždňoch ale slabú skôr len spinenie týždeň tento cyklus bol anovulacny cyklus a po 34 dňoch opäť spinenie týždeň slabulinku a až potom som v ďalšom cykle mala ovulácia a už aj riadne silnú ms asi sa musí telo naštartovať niekedy to trvá asi dlhšie . Po prvom kyrete som mala po 7 týždňoch hneď riadny ms

zuzik5891
14. nov 2019

@martinade ja si myslím že vitamíny čo bral mu aspoň spomalili ten progres v zhoršovaní spermiogramu...s fragmentáciou veľa nespravíme... veď bral zinok...selén...mg...macu... Tribulus terestris... astaxantin... nejaký lipo acid... acidum folicum...cit.E...C...D...koenzým Q10...a neviem čo ešte...sprchoval sa s vlažnou vodou... nenosil boxerky...zdravo sa stravoval... žiaden alkohol... nikdy nefajčil...mobil po vreckách nenosí...notebook používa tak raz týždenne keď dá stiahnuť film... športuje...proste nechápem toto celé...

zuzik5891
14. nov 2019

@anniii ja si tú knihu prečítam... určite... veď mi to nijako neuškodí... môže mi to len pomôcť...
Vôbec som nečakala že to celé bude také ťažké... paradoxne včera sa mojej bývalej šéfke ktorá ma donútila dať výpoveď lebo sme chceli dieťa ,narodil ďalší vnúčik...bola som jej zablahoželať lebo som to mala po ceste a asi prvý krát nevedela ako má reagovať... smutné že jej to všetko doplo asi až teraz...no život je nevyspytateľný...
Ja viem že sa toho bábätka dočkáme...❤️...

anniii
14. nov 2019

@zuzik5891 Veľmi držím palce ❤️ Podľa toho, čo si naordinovala chlapovi, máš všetko poriadne naštudované.

martinade
14. nov 2019

@ereska 💗

martinade
14. nov 2019

@butterfly333https://itstartswiththeegg.com/supplements/
V Tom linky najdes suplementy. Ale nepise as tam podobne ako v knihe. Niektoré supplement nie su je vhodný pre native a niektore pre ivf. Ale to je az v knižke vypisane....

zuzik5891
14. nov 2019

@ceklis aj to mrazenie spermií sme už riešili...dokonca teraz pred druhým IVF lebo môj zasa raz nemohol práve v čase OPU opustiť kasárne... andrológ nás od toho odhováral práve kôli tej vysokej fragmentácii... že aj to dobré čo v tej vzorke je nemusí prežiť rozmrazovanie...

naty1987
14. nov 2019

@ereska ja som mala vždy problém s ms nikdy som ju nemala pravidelne bez liekov a aj pred malým som chodila na meranie folikov a brala som clostil tak si myslím že to bude aj teraz treba len dúfam že ms príde lebo kyret bol 13.9. 4dni som krvacala a odvtedy nic až teraz po prvej injekcii som troooošičku spinila ale odvtedy voooobec nič tak som zvedava po pondelky po poslednej injekcii ze ci a kedy príde ms......ach jaj my čo chceme si to pekne vyžereme 😔

sparkling
14. nov 2019

@giuli mna by ani nenapadlo, keby som neotehotnela nahodou a asi to bolo biochemicke alebo co a odvtedy chcem byt okamzite naspat tehotna co najrychlejsie. Tak blbnem s tymito vecami.

ereska
14. nov 2019

@naty1987 neboj určite ste všetko bude v poriadku ja som týždeň spinila a to len tak keď som išla na wc že som mala na papieri a tak to bolo teda dva cykly až tretí som mala riadny hlavne prvé dní každú polhodinu nestíhala som sa prebalovat a tiež som nikdy nemala pravidelný cyklus niekedy aj 102 dní posledné cykly som mávala ovulku len na 42-44 DC keď som otehotnela tak bola skôr na 24 DC takže mám to kadejako ale aspoň mávam ovulku kedysi som nemavala

naty1987
14. nov 2019

@ereska booooze aj ty si mala riadne dlhé cykly mne ovulka išla pekne tento rok vybrala som teliesko a otehu som týždeň pred ms tento rok keď sme baby neriešili a teraz nič 😁 nuž len vyčkať a ono to príde samo

olivia_0309
14. nov 2019

@kika123kika Ahoj, ďakujem😊 Dobre, prsia bolia,MS nikde🙏🏼modlim sa nech nedojde. Vcera som testovala dvoma roznymi lebo sa mi zdalo ze ciarka nesilnie a uz som nemala women secret. Zajtra chcem testnut lebo mi dnes prisli. Ty sa ako mas? Ja az teraz vidim ze cim ste si presli😕 Mrzi ma to velmi😔Dufam ze sa skoro zotavis aj fyzicky aj psychicky✊🏼aby ste to skusili znova!

kika123kika
14. nov 2019

@olivia_0309 nooo super krasne testiky tisko gratulujem aby vam vsetko dobre dopadlo moja 🥰❤️🍀 kolko ste sa znazili? 🙂
Noo bohuzial to vsetko skoncilo zle 😢😔 no musime ist dalej a nestracat nadej 🙏🏽 19teho udem prva krat na kontrolu ms som uz mala normalne 5 dnovu a zacala som merat bt lebo som zvedava ci budem mat normalny cyklus 🙂 a potom asi od januara by sme sa chceli snazit uvidime ci je vsetko v poriadku 🙂 a ci ako sa citis? Uz ste to doma oznamili ci este nie? 😊

butterfly333
14. nov 2019

@olivia_0309 super gratulujem krasne silnejú

butterfly333
14. nov 2019

@martinade tam link nejde otvorit môžeš ho poslať znova ?

olivia_0309
14. nov 2019

@kika123kika no tak fajn,do noveho roka pojdete s tym,ze sa vam rodinka rozrastie😉 Silno ti drzim prsty!!! No my od januara,ale mne v januari zahlasila lekarka ze to vyzera na predcasnu menopauzu a predcasne ovarialne zlyhanie,endokrin.ma vystrasila mikro tumorom na mozgu ale nastastie sa to nepotvrdilo. V septembri sme uz isli do CAR a v jednom nas hned tlacili do iVF, v druhom nam obom porobili testy-zakladne imuno,hemato,pohlavne prenosne choroby,HP,cyto atd. zislili mi trombofilne mutacie dve lahsie jednu taku zavaznejsiu ale tiez zacali tlacit do IVF ze HP naznacuje predcasnu menopauzu a AMH som mala 0,78 cize nizka zasoba vajicok. Ze inak ako bez pomoci umeleho nie je takmer ziadna sanca.Manzel mal spg na hrane co sa tyka morfo a mnozstva spermosiek ale pohyblivost mal vynikajucu...do zaciatku dalsieho cyklu (toho co mal zacat teraz) sme sa mali rozhodnut a prist po recepty🙈 Ale my sme hned vedeli ze to takto teraz necitime a IVF aspon zatial nechceme. Ze to nechame na prirodu,vesmir,Boha atd...No a v pondelok som si chcela nasadit tablety od Dr.z CAR na upravu mikroflory a pre istotu som si urobila test...teraz sa len modlit,aby to ozaj bola pravda a dopadlo to dobre🙏🏼

olivia_0309
14. nov 2019

@butterfly333 dakujem🙂 tebe sa ako dari?

martinade
14. nov 2019

@butterfly333 napis go google it starts with the egg

martinade
14. nov 2019

@olivia_0309 gratulujem 😍

olivia_0309
14. nov 2019

Žienky, ak vám možem poradiť, tak choďte na kurz hormonálnej jógy a cvičte ju poctivo! Ja som s ňou začala minulý mesiac 19.10. a bola som vtedy 3DC a výsledky som bádala okamžite! A to som nečakala vpodstate nič,len dobrý pocit a šla som tam s tým, že je to záchrana pred CAR! Veľmi veľmi odporúčam, tie ktoré chcete urobiť v prvom rade niečo pre seba, svoju ženskosť, sexualitu a plodnosť ešte predtým alebo po tom, čo ste si prešli neúspešnými tehu a IVF! Ak chcete bližšie info, kde čo ako pokojne sa mi ozvite do správy😉

olivia_0309
14. nov 2019

@martinade dakujem, aj ja tebe😍 no uverime tomu az ked Dr. povie ze na sone nieco vidi. Manzel neveri tym testom nejako a je velmi opatrny...ze su to len ciarky🙈

olivia_0309
14. nov 2019

@kika123kika a nie nevraveli sme to nikomu, ani neplanujeme. Ako tuto som sa s vami tam inkognito o to podelila ale planujeme to drzat aj pred rodicmi kolko to pojde😉 Je to velmi krehke a my to berieme s velkou pokorou takze velmi opatrne👼🏼

ereska
14. nov 2019

@olivia_0309 gratulka môžeš mi viac o tej joge do správy a dá sa to aj na nete nájsť? Myslím video a tak ak máš niečo pošleš mi link

butterfly333
14. nov 2019

@olivia_0309 ja dnes čakám ms potom od 5dc letrozol folik ovitrelle a čaká nás iui. No neviem ak mám fajn no vajíčka nič moc.

sonka_miro
14. nov 2019

@olivia_0309 Prosim blizsie info , popripade link . 😊 Dakujem a drzim palce

kika123kika
14. nov 2019

@olivia_0309 noo tak to bol taky maly velky zazrak ❤️🙏🏽 Veelmi velmi silno drzim palce ✊🏼✊🏼 Fuuuha a dost toho ste mali skoro nicomu nerozumiem 🙈🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ No ale do vtedy asi dobre kym nerozumiem... lebo ked uz vie zena o co sa jedna tak to uz je pruser :/ niektore tu v skupine si fakt takym prechadzaju ze fakt cumim co vsetko existuje 😔 je toho fakt habadej 😲 no verim ze kazda z nas bude stastna ❤️❤️❤️🍀 a jasne uplne ta chapem ze to nechcete povedat clovek je opatrny po tomto vsetkom :/ ja som s tym tak isto sice my sme to az v 3 mesiaci povedali takym najdolezitejsim najblizsim ludom a predsa sa stala tragedia 😢👼🏻👼🏻 Takze na dalsi krat urcite nebudeme hovorit len rodicom aj to po 2 mesiaci 🙂 no najprv aby bolo vsetko ok a aby sa zadarilo 🙂

martinade
14. nov 2019

@olivia_0309 môj je tiež opatrný 🙂 a pri prvom hcg sa velmi opatrne vyjadroval. Az 2 he hcg ho presvedčilo 🙂

kakatulik
14. nov 2019

@zuzik5891 zuzi,tiez si myslim,ze by si sa asi mala ocistit od tych hormonov. Pripajam sa k nazoru @ceklis ,ked si myslim,ze ta kvalita je sposobena tzmi hormonami. Uplne dotali vsetko do chaosu......skus teochu sportovat atd.....uvidis, zlepsi sa to.

olivia_0309
14. nov 2019

@butterfly333 fuha, no tak silno drzim prsty✊🏼 Vela stastia🍀